utorak, 30. lipnja 2015.

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX- lipanj 2015.

Ako vam idu na živce beauty kutije, odmah kliknite dalje... Ovo je još jedan takav post, a predstavljam vam mjesečnu verziju Lookfantastic kutije za lipanj!


U svoju obranu, nisam već neko vrijeme kupila Lookfantastic mjesečnu kutiju jer sam čekala recenzije i prema njima odlučila trebam li je u svom životu ili ne, i uvijek bi bilo nešto što bi mi se svidjelo, ali i dosta proizvoda koji mi nisu bili napeti. No, lipanj je dobio svoju priliku.


Proceduru već znate... Lookfantastic je online beauty web shop, nudi plaćanje PayPal-om, a jedna ovakva kutija će vas koštati 15 GBP (poštarina je besplatna). Sve je zaštićeno papirom i naljepnicom, a u kutiji se nalazi i mala knjižica s nekoliko detalja o proizvodima.


Kao i uvijek, u kutiji je šest proizvoda, koji dolaze u nešto izdašnijim putnim verzijama.


Lipanjska kutija je krnja što se šminke tiče, ali iskreno, meni se odabir jako sviđa! Ren, Caudalie, Murad.... Me like! Da ne duljim, ukratko ću vam predstaviti svakog od njih.


1. REN Glycolactic Radince Renewal maska za lice je bila glavni razlog kupnje. Umanjuje vidljivost nepravilnosti i njeguje kožu, a većina recenzija koje sam pročitala bila je u znaku hvalospjeva. Već je dugo mjerkam i razmišljam o kupnji, tako da mi je ova testna verzija od 15 ml/0.5 fl.oz. odličan način da se zaljubim ili uštedim koju kunu više. Trenutno ima slavljenička LE verzija- link (samo u odnosu na pakiranje) od 75 ml koja košta 36.69 Eura (umjesto 45.76 Eura za uobičajeno pakiranje od 50 ml). Osim toga, uvijek postoji i neki kupon sa sniženjem, tako da se stvarno može odlično proći.


2. MURAD Rapid Collagen Infusion tretman u mini verziji od 5 ml/0.07 fl. oz. navodno umanjuje vidljivost finih linija i dubokih bora u roku dva sata od nanošenja i održava optimalnu količinu kolagena i hidratacije u koži, što rezultira zdravom i zategnutom kožom lica! Puno je jači nego što ja to schmekam i zato će ići mami. Kako 30 ml košta 92.95 Eura (da, točno ste pročitali), mislim da će mami ovo biti za posebne prilike ako je djelotvoran! I mama, ti si lijepa i bez njega!!! (link) <3


3. CAUDALIE Vinoperfect Radiant Serum koji posvjetljuje, osvježava i ujednačuje ten je također bio u "Yes, please" kategoriji. Mislim da bi mogao odlično doći mojoj koži nakon ljeta i izlaganja suncu, kada znam dobiti pjegice i mrljice. Ah... Nitko nije savršen, a ako se može boriti sa staračkim pjegama (njihove riječi), moje bi mu trebale biti OK, kaj ne? :) Inače, dobijete tubicu od 10 ml/0.33 fl.oz., a velika verzija ove bočice od 30 ml košta 64.35 Eura (link).


4. Još jedan proizvod iz domene njege kože lica iz ove kutije je i NUXE Creme Prodigieuse Anti Fatigue za normalnu i mješovitu kožu. U svojoj većoj verziji od 40 ml košta 30.03 Eura (link), a u beauty boxu se dobiva tuba od 15 ml. Bogata antioksidansima, ova krema obećava dubinsku hidrataciju i njegovanu i mekanu kožu.


5. Jedan od proizvoda iznenađenja u svakoj kutiji (a u obzir su dolazili proizvodi kms-a, L'ANZA'-e ili label.m-a) je label.m Blow Out Spray od 50 ml koji navodno dodaje volumen kosi, te ju štiti od vanjskih utjecaja (vrućine-fen, pegla i sl., te UV zraka). Bočica od 200 ml ovog spreja je trenutno na sniženju i košta 15.15 Eura, dok joj je puna cijena 17.88 Eura (link).


6. I posljednji proizvod iz kutije je također iznenađenje svake kutije. Može se dobiti jedan od luksuznijih proizvoda marke TIGI, ALTERNA HAIRCARE, REDKEN, balance me ili KORRES. Ja sam dobila balance me Revitalising Hand and Body Wash od 100 ml, što je sasvim pristojna količina. Inače će vas ovakva tuširalica od 300 ml koštati 17.87 Eura (link). Veselim se isprobavanju!


I to je to. Svjesna sam činjenice da je danas zadnji dan lipnja, ali ovu kutiju možete naručiti do isteka zaliha, pa još imate priliku kupiti svoj primjerak ako vam se sviđa.


A imate i razne opcije uštede i pretplata.


Ima li što unutra što vas mami?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

nedjelja, 21. lipnja 2015.

Al' sam bila vrijedna... Moji Potrošenci iz svibnja 2015.

Ovaj se mjesec stvarno imam čime pohvaliti jer mi se u potrošencima nalazi i nekoliko stvarčica iz domene šminke, ali... Ajmo mi od početka. Predstavljam vam svoje svibanjske Potrošence! Svi Potrošenci označeni su rozom bojom, a ako imaju svoju recenziju klik riječ označena je plavom bojom. Krenimo.....


Budući da ih ima dosta, razdvojila sam ih kao i uvijek u zasebne kategorije, a krećem s proizvodima za njegu lica.


Ovdje se odmah vidi kojim sam to proizvodima poslovično vjerna, jer se stalno ponavljaju, što u favoritima, što u potrošencima. To bi svakako bile moje omiljene blazinice iz DM-a i Olival tonik za lice sa smiljem. Oba proizvoda su za preporučiti! Odlično služe svojoj svrsi i dokaz su da odlični proizvodi ne moraju uvijek doći s visokom cijenom. A tu tvrdnju potvrđuje i Garnier micelarna otopina koja je također jedan od najboljih proizvoda te vrste drogerijskog ranga, te vrlo suvereno stoji uz bok i puno skupljim verzijama. Ukoliko vas zanima njen performans, klik za više.
Jedini, za mene, novi proizvod koji se našao među njima je La Roche Posay Toleriane Fluid. Ok, nismo se dovoljno družili da bih ga mogla meritorno ocijeniti, ali živcirao me nije. Jesam li se jače zagrijala za njega? Pa, i ne baš.


Sljedeća kategorija je kosa, odnosno proizvodi za njenu njegu.
Gotov je primjerak Head&Shoulders šampona koji uvijek imam na lageru. Oni koji me duže prate znaju da jednom tjedno perem kosu Head&Shoulders šamponom, preventivno, protiv prhuti koje nisam imala godinama. Ja zasluge za to pripisujem upravo ovom šamponu i zato ovo sigurno nije posljednji put da njega vidite u Potrošencima. Nije mi posebno bitna njegova inačica, ali nekako mi se čini da ovaj Citrus Fresh najčešće nađe svoj put do mene.
Drugi proizvod iz ove kategorije je Organix Biotin& Collagen regenerator koji je također odličan! Probala sam i njega i šampon iz ove linije i, iako ni šampon nije za baciti, regenerator mi je draži. Fino miriše, omekšava kosu i olakšava raščešljavanje, a nakon njega ostaje zdravi sjaj. Veliki like!


Od proizvoda za njegu tijela, našlo se tu svega, ali opet dominiraju već ranije spominjani favoriti.


Stoga ne čudi da su se tu našla čak dva Balea In Shower mlijeka za tuširanje, u dvije varijante: za suhu kožu (narančasta bočica) i za normalnu kožu (plava bočica- recenzija). Oba su odlična, ali mislim da mi je varijanta za suhu kožu (narančasta) ipak nešto draža.


Još jedan meni vrlo drag proizvod je Avon Senses gel za tuširanje u varijanti Spicy Moroccan Delights.... Svoju recenziju ima pa neću duljiti, ali ako volite meke, slatkasto začinaste mirise, probajte ga! Ne vjerujem da će vas razočarati.


Potrošila sam i Biobazin Silk Cream koncentrat za ruke. Biobaza ima odličnih proizvoda. Njihovu kremu za tijelo u onoj ogromnoj posudici obožavam i već sam je ranije spominjala, ali ova krema je prema mom mišljenju 0 bodova! Osim preslatkih tubica koje vas mame kod blagajni DM-a, nećete dobiti puno. Prema mojem dojmu, ovo bi trebao biti Biobazin odgovor na Neutrogena koncentrat, ali ja nisam primijetila da je za moje ruke činio puno. Potrošila sam ga jer se stalno mažem, no, relativno svilenkast osjećaj je samo trenutan, dubinsku hidrataciju možete zaboraviti, tako da ja ovaj proizvod zasigurno neću više kupovati!


I posljednji u ovoj kategoriji je Lactacyd gel za intimno pranje koje sam već spomenula u favoritima pa vam je moj stav o njemu jasan. Odličan!!!


A kao šećer na kraju... Šminka!


Ok. Ok. Priznajem. Neki proizvodi su tu zbog proteka vremena pa sam ih morala baciti (iako su bilo jako voljeni) poput dvije verzije kremastih sjenila: MAC paint pota- u nijansi Let's Skate koji je bio dio limitirane kolekcije i Maybelline Color Tatoo sjenila u nijansi Pink Gold. Pretpostavljam da i sami koristite neku inačicu ovih proizvoda pa ne moram niti posebno naglašavati da su odlični!


No tu je i STVARNO iskorištena Charlotte Tilbury olovka za oči u nijansi Audrey (Classic Powder Eyeliner Pencil). Moram li išta govoriti? :)


Ima svoju recenziju pa ako vas zanima više o njoj, njenom performansu ili samo želite vidjeti kako izgleda kada nije osakaćena, kliknite ovdje. Ja ovu malu više ne mogu niti šiljiti....


Tu je još zapravo i kompletna podloga za lice: primer, tekući puder i sprej za fiksiranje!
Primer je Garnier 5sec Perfect Blur koji sam upravo recenzirala ovdje, tako da neću puno o njemu, ali riječ je o solidnoj bazi za "brisanje" pora i nepravilnosti.
O Max Factor Facefinity All Day Flawless 3u1 puderu nisam pisala. Ideja je da u jednoj tekućoj podlozi imate sve što bi vašu kožu uz pomoć samo jednog proizvoda trebalo učiniti savršenom. Iskreno, nije loš, ali nije ni revolucionaran! Barem meni. Nisam znala što do kraja mislim o njemu pa je tako i izostala recenzija. Nemam pojma bih li ga ponovno kupila, osobito s obzirom na činjenicu da je izbor na tržištu toliko velik i raznovrsan?! No, naginjem prema negativnom odgovoru.
I post o potrošencima zatvara Skindinavia Bridal Makeup Finish sprej. Ja sam potrošila ogromnu količinu ovih bočica i obožavam Skindinaviu, a u međuvremenu su promijenili i pakiranje. Iako mi je koža mješovita s masnom t-zonom, upravo mi je Bridal varijanta najdraža! Definitivno je preporučam i ja ću je, nakon što potrošim neke druge sprejeve koji su mi u opticaju, sigurno opet kupiti. Čak i ako pretjerate s puderom u kamenu ili prahu, par sprejeva ovog će spriječiti zabetoniran izgled, pomaže dugotrajnosti šminke, a dobro dođe i kao osvježenje kroz dan. Stvarno super proizvod!

To je to od mojih Potrošenaca? Kako vam se čine? Što ste vi potrošili?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here


subota, 20. lipnja 2015.

FAVORITI SVIBNJA 2015.!

Ako ste mislili da ću ovaj mjesec preskočiti redoviti post o svojim favoritima iz prošlog mjeseca, krivo! Nekako sam se ufurala u te mjesečne favorite, ali sam željela prije napisati i koji post nevezan uz njih, budući da u zadnje vrijeme nisam puno objavljivala. Iako smo već skroz duboko u lipnju, ja ću vam ukratko reći koji su me to beauty proizvodi posebno uveseljavali u svibnju, vjerojatno meni najdražem mjesecu u godini. Nema ih puno, ali su meni stvarno bili nezamjenjivi...


Moram prvo spomenuti svoje favorite što se tiče dekorative...


Apsolutni primat odlazi Revlon Just Bitten Kissable Lip Balm-u u nijansi Crush... 


Mislim, ja sam totalno opsjednuta tim stainom! Obožavam njegovu nijansu (nešto između tamno crvene i ljubičaste), živost koju daje mom licu, činjenicu da zaista ostaje na usnama, može se nositi jako intenzivno ili samo lagano... Činjenicom da dobivam nenormalno puno komplimenata za taj stain i sigurna sam da će biti i u favoritima lipnja! Jedna mi je osoba rekla kada sam ga nanijela samo lagano da izgledam kao Snjeguljica koja ima svježe usne jer je upravo jela voće. Ne znam?! Meni se ta usporedba svidjela! Jednostavno mi je već duže vrijeme neizostavan suputnik. Zahvaljujući njemu odmakla sam se od sigurnih nude izbora i to, prema mojem mišljenju, jako uspješno! Obožavam ga i preporučam!!! Inače, svijetle sam puti, plave kose i savršeno mi pristaje, tako da ga se stvarno ne morate bojati...

   
Osim njega, kada sam htjela blaži look na usnama, ponovno sam se vratila svom Chanel Rouge Allure Extrait de Glossu u nijansi Imaginaire.... 


Već sam ga u recenziji nahvalila, ovo mi nije prvo pakiranje i smatram ga sjajnim odabirom za neutralni izgled usana...


...ili savršenim dodatkom bilo kojeg ruža, ako ga se nanese na sredinu usana za malo više dimenzije! 

crush+imaginaire
Ja sam ga nosila u obje varijante, osobito u kombinaciji s ranije spomenutim Crushom i izgleda fenomenalno!!! Također ga mogu preporučiti, bez obzira na višu cijenu.


I posljednji odabir u dekorativnim svibanjskim favoritima je Nyx rumenilo u nijansi Peach. Ovo je jedno izuzetno neutralno rumenilo koje mojem svijetlom tenu daje vrlo decentan naglasak. Decentan, ali vidljiv! Rumenilo je mat, koraljne boje s roskastim podtonom i sjajno se slaže sa svjetlijom puti, a mislim da bi na tamnijoj koži dao vrlo laganu boju i svježinu! Solidnog je trajanja, ali ne u rangu s Hourglassom koji se meni ipak pokazao jednim od najtrajnijih izbora. Svejedno ga volim, a osim toga, pakiranje je otporno i kompaktno pa ga možete nositi u torbici za osvježenje kroz dan.


Ostajemo na proizvodima za lice, ali prelazimo na preparativu.


U svibnju je moja koža bila naporna. I sebi, a bome i meni...
Za vrijeme velikih vrućina, mučila me masnoća, a za vrijeme hladnijih perioda, površinski sloj kože, osobito na nosu, mi se sušio i ljuštio. Naravno da me to nije oduševilo, ali našla sam svog borca protiv toga i to je bila Nuxe Maque Creme Fraiche, hidratantna 24 satna svježa maska za lice koju sam dobila u siječanjskoj Lookfantastic beauty kutiji. Namijenjena je hidrataciji svih tipova kože i meni je bila spas. Stvarno jako utječe ne samo na hidrataciju, već u mojem slučaju, i na hranjenje kože, te kožu ostavlja mekom i lijepom. Definitivno joj moram posvetiti post, a za sada samo kažem da je odlična i da mislim da bi se većini svidjela!


I posljednji favorit, također je dio moje preparativne njege, a radi se o Alba Botanica kremi za tijelo s kokosovim mlijekom. Iskreno, Alba Botanica kao brand nije bila predmet mog interesa i da se tolike blogerice nisu raspisale pozitivno o njemu i dale mi do znanja da je do isteka zaliha na sniženju u DM-u po 50% nižoj cijeni, ne bi se družili... No, tako mi je drago da jesmo. Izvrstan i hranjiv proizvod koji kožu tijela ostavlja mekom i nahranjenom, ali ne i pretjerano masnom. Meni je ova krema odlična, i već sam si kupila novu posudicu! Osim ove kreme, kupila sam još nekoliko Alba Botanica proizvoda, te vam mislim napisati ukratko utiske o svima njima...


I to bi bilo to za svibanj. Kako vam se čine moji svibanjski favoriti? Jeste li koji od njih i sami isprobali? Ako jeste, kakvi su vaši dojmovi? Koji su bili vaši favoriti u svibnju?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

petak, 19. lipnja 2015.

ZBOGOM PORAMA!!! Recenzija i usporedba podloga- Garnier 5sec Perfect Blur vs. Dr. Brandt Pores No More Refiner za mješovitu i masnu kožu

Iako ja češće pišem o preparativi, nemojte misliti da je dekorativa pala u zaborav... Istina, dnevna rutina mi je sve skromnija radi želje da spavam duže tih petnaest minuta, ali radnim danom me nećete vidjeti neuređenu. Kako mi je koža mješovita s masnijom t-zonom i na njoj izraženim porama, otkriće raznih podloga za puder/primera koje ih smanjuju, učinilo ih je neizostavnim dijelom moje rutine. Ipak, gornji sloj kože mi zna biti i suh, dok se ljeti pretvaram u pravog masnokošca! To navodim kako bi vam bilo lakše napraviti usporedbu s vlastitim tipom kože.


Kada su primeri u pitanju, isprobavam inačice različitih cijena i proizvođača, a danas ću vam pisati o dvije verzije, o kojima se zapravo često priča, piše i raspravlja u blogosferi. O jednoj, GARNIER 5sec PERFECT BLUR varijanti, brujala je cijela zajednica ljepote kada je izbačena na tržište prije nešto više od godine dana, a za drugom, DR. BRANDT PORES NO MORE REFINER-u (kremi), se digla prašina nakon što ju je Lisa Eldrigde navela kao jednu od najboljih varijanti za "brisanje" proširenih pora.


Garnierova verzija je naravno jeftinija opcija i može se naći u svim drogerijama tipa DM, Kozmo, Müller...po cijeni od 79,90 kuna (oko 10.67 Eura/7.75 GBP/12 $). Vrlo često je i na raznim akcijama tako da ta cijena može biti još niža.


Dolazi zapakirana u ciklama kutijici, koja će na prvu privući većinu ženske populacije, a sama tubica je plastična, roze boje, s nešto užim gornjim dijelom za lakše doziranje, i skriva 30 ml/1 f.oz. proizvoda. Kako vam za jedno nanošenje ne treba puno, trebala bi vam trajati dosta dugo, moje iskustvo je da uz svakodnevnu upotrebu traje oko tri mjeseca.


Sam Garnier oglašava je kao "njegu-bazu za zaglađivanje s optičkim učinkom koji vidljivo ispravlja i smanjuje pojavu vidljivih znakova starenja: tanke bore, nepravilnosti i pore u 5 sekundi.  Ultra nježna tekstura ostavlja mat, mekan i baršunast osjećaj na koži, a nanosi se po cijelom licu nakon dnevne kreme, kao idealna podloga za šminku. Prije upotrebe, preporuča se tubu čvrsto protresti."


Ova baza ima dosta lagani miris, gotovo neprimjetan, blago je roze boje, tekstura joj je silikonsko pjenasta, kao tučeni bjelanjak s malo vrhnja, koje mu daje određeni osjećaj masnoće kada se nanosi. Na licu se vrlo lako razmazuje i doista ostavlja osjećaj baršunaste kože.


Moje iskustvo je da je riječ o zaista dobroj bazi, koja zaglađuje kožu i gotovo trenutno smanjuje izraženost pora na licu. Iako sam prešla tridesetu, znakovi starenja za sada su me poštedjeli svog dobrog društva pa mi je primarno umanjiti vidljivost pora, što ova baza stvarno čini. Budući da joj je podloga silikonska, njezin učinak ne čudi, ali ono što bih ja navela kao mali nedostatak je da iako je lagana, zbog svoje nešto masnije teksture, daje određeni osjećaj težine na licu, pa sam nerijetko čitala da su je cure dobrano iskritizirale, dok je druge ne mogu nahvaliti.


E sad, ja taj masniji film riješim puderom u kamenu ili prahu, ali bilo bi mi draže da tog osjećaja nema. No, s druge strane, upravo zbog te punine i "masnoće" ova podloga odlično je rješenje i za one s normalnom ili mješovitom kožom, koje na licu muče i pokoji suhi dijelovi, jer ih neće istaknuti, a nepravilnosti će biti manje vidljive. U hladnije doba godine među njima sam i ja.


Sam učinak će na različitim tipovima kože trajati različito. Odnosno zaglađene pore će ostati takve oko tri sata, a sjaj će se na masnijoj koži pojaviti već nakon nekih dva sata. Tako je u mom slučaju kada je vani ovako vruće, dok je u hladnije doba godina taj učinak duži za nekih sat/dva. No, kao podloga za puder, definitivno će utjecati na bolji opći izgled kože i trajnost pudera kroz dan.


DR.  BRANDT PORES NO MORE REFINER nešto je drugačiji...


Proizvođač ga oglašava kao "kremu/bazu namijenjenu mješovitoj i masnoj koži, bogatu prirodnim ekstraktom čajevca i sjemenkama lana, koji pročišćuju pore i kontroliraju izlučivanje sebuma. Navodi i da on trenutno smanjuje vidljivost pora, upija ulje i matira, te kožu čini glatkom i ujednačenom. Preporuča se nanošenje ujutro na očišćeno lice, a može ga se i ponovno nanositi kroz dan."


Dolazi u nešto "odraslijoj" crno sivoj kutijici, u kojoj se skriva siva plastične tuba od 30 ml proizvoda/1 fl.oz. s pumpicom i čepom na vrhu. Doziranje je jako dobro zamišljeno pa jedan konkretan pritisak na pumpicu daje optimalnu količinu proizvoda za jedno nanošenje, a ako želite još samo malo, i  to je izvedivo kraćim pritiskom. Sve u svemu, mehanizam je odličan!


 Ali..... ova verzija košta znatno više. Cijena mu se kreće između 350-405 kuna (oko 54 Eura/39 GBP/60$), viđala sam razne cijene, a može se pronaći u Mülleru, Farmacii i sl. Ja sam ga osobno pronašla u jednoj privatnoj ljekarni koja se zatvarala, po 50% nižoj cijeni, tako da sam stvarno imala sreće.


Što se tiče mojeg iskustva, također mu je u bazi silikon i djeluje zaglađujuće, te gotovo u potpunosti izbriše pore, a koža pripremi za puder na najbolji mogući način. Koža ostaje zaglađena i baršunasta, ali matirana.

mogu pogoditi na što vas asociraju ovi "uzorci"?! ;) :D
Tekstura mu je kremasto-silikonska, no bez masnog dijela. Boja mu je prirodnija, kremasta sa žutim podtonom (pod uvjetom da imate svijetli ten), i on kod zaglađivanja pora daje i laganu prekrivenost, ali mislim da će taj učinak primijetiti samo osobe svijetlije puti. Za razliku od Garniera koji također obećava matiranje, Dr. Brandt verzija to zaista od početka i pruža. Brzo se suši pa ga je potrebno brzo nanijeti i razmazati, a on će vas nagraditi mnogo ujednačenijim izgledom kože. Nema taj masni završetak kao Garnier i zato mislim da će pravi masnokošći njime biti oduševljeni tokom cijele godine, a osobe s mješovitom kožom, također će se rado družiti s njime, osobito u ljetnim mjesecima.


On zaista upija višak sebuma pa ga nikako ne bih preporučila ljudima sa suhom kožom jer će se uvući u nju i dati onaj efekt pustinje, gdje će se vidjeti pukotine na koži, bez obzira koliko ona mlada bila, ma pretpostavljam da znate na što mislim.... Matiranje traje duže nego kod Garniera, pore su također duže zaglađene, iako sam čula dosta kritika da mu je učinak prekratak za cijenu. No, ova stvar je tolika prozračna i nestaje na koži, da se kroz dan zaista može ponovno nanijeti, a da nimalo ne utječe na vašu šminku ili izgleda zabetonirano, što Granier, po mojem mišljenju ne pruža, upravo zbog tog masnijeg završetka i nešto težeg osjećaja na licu koji se mnogima ne sviđa.


Ne smijem zaboraviti na miris. Nešto je prisutniji nego kod Garniera i vuče na biljni s malo primjesa kemije, ali ne ostaje na koži, pa čak i ako vam se neće sviđati, mislim da vam ne bi trebao smetati.


Ja niti kod jednog od ovih proizvoda nisam primijetila da mi pune/onečišćuju pore. Štoviše, Dr. Brandt čak navodi da refiner ne začepljuje pore, te da je riječ o nekomedogenom proizvodu, s kojm tvrdnjama bih se ja složila. Mi, koji imamo proširene pore navikli smo da ih moramo čistiti, ali mislim da sebum odradi najviše posla kod njihovog punjenja. U svakom slučaju, meni niti jedan od njih nije iritirao kožu niti izazivao upale ili bubuljice.

Lijevo je Garnier, a desno Dr. Brandt, ako kliknete na sliku i uvećate je, vidjet ćete razliku u sjaju o kojoj vam pričam
I veliko pitanje... Bih li ih ponovno kupila???


Dr. Brandt podloga je ludilo i ako imate masnu kožu s proširenim porama, a u životu vam se sprema neki veliki događaj, naprimjer vjenčanje, mislim da bi ovo moglo biti nešto za vas jer ćete ga čak i nakon znojenja i plesa moći ponovno nanijeti na profesionalnu ili šminku kućne radinosti i izgledati svježe bez osjećaja maske. Ali....cijena mu je paprena!!! Osobno, čak i uz tu cijenu ponovno bih je kupila, ne samo za posebne prilike (traje 6 mjeseci od otvaranja), život je prekratak, nego za najbolju verziju mene.



Garnier (traje 18 mjeseci od otvaranja) vam to neće u istoj mjeri pružiti,  ali je riječ o vrlo sličnoj, jeftinijoj varijanti, uz taj masniji završetak za kojim nisam luda. Možda vruće ljeto nije najbolje doba za početak druženja s njime, ako vam je koža stvarno masna, ali ako vam je koža suha ili imate suhe dijelove, s Garnierom ćete biti zadovoljni, a Dr. Brandt verziju za mješovitu i masnu kožu izbjegavajte u širokom luku!!! Garnier je također odlična verzija sličnog proizvoda, nešto lošijeg performansa koja bi se također ponovno mogla naći u mojoj kupaonici, osobito u periodima štednje.


Na kraju, odluka je ponovno na vama, najbolja solucija bi bila da prije kupnje skupog proizvoda, poput Dr. Brandt refinera, probate nabaviti tester, dok Garnier vjerojatno možete isprobati kod neke od svojih prijateljica :), a potom odlučite je li neki od ovih pomagača za vas.

Dakle, kako se vama sve ovo čini? Probale? Zainteresirane? Apsolutno ne?!

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here