nedjelja, 24. srpnja 2016.

Al' sam bila vrijedna... Moji Potrošenci lipnja 2016.

Drage moje cure, veseli me što sam danas opet s vama kako bih vam dala uvid u moju beauty kantu za recikliranje (zvuči bolje od smeća, a ja stvarno i bacam ambalažu u kontejnere za reciklažu). Budući da samo neke od vas koje vole beauty proizvode zanimaju i Potrošenci, neću duljiti nego krećem odmah. Evo ih!


Ovaj puta nadmoćno prevladavaju proizvodi za njegu i čišćenje što ne čudi s obzirom na doba godine.


Kao i uvijek, svoje sam Potrošence rasporedila u kategorije. Ovdje su zajedno Potrošenci za tijelo i kosu, no i njih sam razdvojila.


Tako su se u kategoriji za njegu tijela ovog puta našle mazalice u većem broju. Naime, neki od ovdje prisutnih su manja pakiranja iz raznih beauty kutija koja sam odlučila potrošiti poput Clarins Eau des Jardins Smoothing kreme za tijelo iz prošlogodišnjeg Selfridges Summer Beauty Box-a. Krema je u redu, lagana, meni više kao mlijeko za tijelo, nije revolucionarna i budući da je nešto skuplja, ne bih je kupila niti preporučila. Postoje mnogo jeftinije i bolje alternative. Još jedan takav box malac je Bliss FatGirlSlim krema za učvršćivanje. Ovo mi je bio totalno čudan proizvod. Bojom i teksturom više vuče na gel, ali ne sasvim jer je jako tekuć. Toliko da morate paziti da se ne zalijete njime kada ga otvarate. OK, nisam ništa od njega očekivala, niti sam ga dovoljno dugo koristila da bih mogla reći je li ludnica, ali ovo malo druženja me nije oduševilo, tako da ga neću kupiti. 
Balea mlijeko za tuširanje od vanilije je moj vječni favorit i budući da sam jednu inačicu recenzirala ovdje, neću duljiti. Odlično je i uvijek ga imam u kupaoni za umorne i/ili lijene večeri!
I na kraju, tu je i potrošeni Afrodita dvojac gel za tuširanje i mlijeko za tijelo iz Mystic Argan linije. Vrlo ugodnog mirisa, učinkoviti (mlijeko bi, po mojem mišljenju, moglo biti slabo za jako suhu kožu tijela), pristupačni i rado sam ih koristila.


Još uvijek u kategoriji tijelo, donekle, našlo se i dva proizvoda za njegu kose. Batiste Strength & Shine šampon za suho pranje sam recenzirala (ovdje), tako da ga neću dugo hvaliti, ali je za mene kultni i must-have proizvod.  A Pantene Pro-V Colour Therapy Intensive Repair maska za kosu je bila u redu, no, niti blizu statusa Batiste-a. Ne bih je ponovno kupila!


U kategoriji proizvoda za njegu lica je isto prilično gužvasto.


No, vidi se da je čišćenje bilo nužno. Biobaza gel za osjetljivu kožu s kamilicom i cinkom je bio novost za mene. Svidio mi se, nije mi isušivao kožu lica i razmotrila bih ponovnu kupnju. Olival tonik za lice iz linije sa smiljem je odličan i potrošila sam niti sama ne znam koliko bočica. Imate li masnu ili mješovitu kožu, probajte ga! Straskin Instaglam Foaming Peeling Perfection Puff (recenzija) je odličan proizvod! Potrošila sam je s guštom i mirna srca mogu reći da je preporučujem, budući da je nova spužvica već među novitetima. Ako vam koža poludi, ova spužvica to rješava u tren oka. Meni je uklonila prištiće, suhu kožu od njih i ožiljke u potpunosti. Preporučam!


Kao dio njege kože lica, a nakon dobrog čišćenja, volim staviti maske, što se vidi i iz priloženog. Sve tri maske za lice sa slike su različite i tako ih kombiniram i u primjeni. Od navednih, najviše volim Nuxe Creme Fraiche hidratantnu masku za lice. Ova maska odlična je za svako doba godine, iako sam je ja više koristila u hladnijim mjesecima. Već s prvim nanošenjem vraća vlagu i živost koži i mene je oduševljavala. S druge strane, Olival hranjiva maska za lice sa smiljem bi trebala biti još konkretnija, ali nije. Nije loša, no da ju nisam već nekoliko puta dobila u setovima, ne bih je ponovno kupila (bez obzira što mi je linija sa smiljem jako draga). Avonova Planet Spa Rhassoul pročišćujuća glinena maska za lice bila je u redu, no za masku ovog tipa uvijek bih radije odabrala npr. Lush Mask of Magnaminty (recenzija).


U posljednjoj kategoriji, koja je vjerojatno najinteresantnija, je samo jedan proizvod i to L'Oreal True Match tekući puder. Definitivno zaslužuje puno pažnje, ali ja ću samo reći da je ovaj puder odličan, jedan od meni najdražih, vrlo prirodan, a konkretan i preporučam ga!
Što ste vi trošile i potrošile? Jeste li probale što od mojih Potrošenaca?

Pišite mi...


LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here

Broj komentara: 28:

  1. Dosta potrošenih proizvoda, odličan post i lijepe slike. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Some great stuff, honey. I couldn't make the L*Oreal foundation work for me.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, dear :* <3
      I liked this foundation a lot. What went wrong with you two?

      Izbriši
  3. I mene čeka moja vrečica za recikliranje ovih dana, a hrpa toga unutra .....

    OdgovoriIzbriši
  4. Biobazin gel trenutno koristim i kod mene će se naći u sljedećem postu s potrošenim proizvodima, zbilja je ok proizvod :)
    Olivalovu masku nikako da uzmem u nekom setu, nekako mi se ne da davat za nju 30ak kuna jer je većina imala isti komentar onak meh, nije loša a nije ti super. A tonik moram kupiti kada potrošim trenutni hidrolat, baš me zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim ja da nama ruka leti prema istim proizvodima na policama ;) :)
      Olivalov tonik je stvarno super, osobito ako imaš mješovitu ili masnu kožu, a masku... Pa, možeš je preskočiti. Nije ona loša, ali nije u njihovom uobičajenom rangu. Ja je imam stalno jer svi znaju da volim Olivalovu liniju sa smiljem, pa mi uporno kupuju njihove poklon pakete :) No, ne žalim se! ;) <3

      Izbriši
  5. loreal je odlicn i ja ga koristim!
    pls see my new post!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/07/fluo.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo! :) <3 Sad idem škicnuti tvoj novi post ;)

      Izbriši
  6. Ovi proizvodi izgledaju divno! Slike su savrsene! :)


    Pogledaj poslednji post u pitanju je youtube kanal i bilo bi mi drago da ga pogledas( sub, like , kom ) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/ :)
    mozemo i da se zapratimo na instagramu : anaradunovic_

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovi proizvodi izgledaju divno! Slike su savrsene! :)


    Pogledaj poslednji post u pitanju je youtube kanal i bilo bi mi drago da ga pogledas( sub, like , kom ) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/ :)
    mozemo i da se zapratimo na instagramu : anaradunovic_

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post <3<3<3
    I blog ti je jako dobar,stay best <3

    ps. Počela sam pisati knjigu na zadnjem postu je kratak uvod,pa ako bi mogla pogledati i reći mi svoje mišljenje koje bi mi jako značilo <3

    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)


    Boomy's Place

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Dragana...

      Hvala ti na podršci! Veseli me da ti se sviđa moj blog i sadržaj <3 :* i rado ću te pratiti :) Odmah krećem s čitanjem ;)

      Izbriši
  9. super post, konkretan i jako koristan meni, dvije stvari si me čak nagovorila da ih kupim , a ove recenzije sam upalila u drugim prozorčićim za pročitati.ja volim vichy, nikad me nije rzočaro, znam fulat tip koze nekad(ma to je više do tete koja me uvjerava da ce mi taj biti dobar unatoč mom skepticizmu i iskustvu sa vichyjem :)

    čitamo se!!!!

    http://babylovesfashion.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da su ti se dopale moje preporuke! :) Čitamo se, svakako! :* <3

      Izbriši
  10. If you are looking for MCA college in delhi, IPEM is one of the best college. You must check it out.

    OdgovoriIzbriši
  11. Nice post. It is really interesting. Thanks for sharing the post!
    Web Design Company In India

    OdgovoriIzbriši
  12. https://beautyshapes3.blogspot.com/2021/10/shapellx.html?showComment=1639707069510#c1814339148815680260

    OdgovoriIzbriši

  13. Thats really great blog, this blog have very nice information Thank you.
    Middle East University was founded in 2005 as a non-profit institution that offered 12 postgraduate programmes. At the beginning of the 2008/2009 academic year, MEU widened its academic selections and began offering undergraduate programmes in a variety of fields . For more infromation Middle East University

    OdgovoriIzbriši
  14. "Awesome blog. I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!
    Welcome to my personal website buddies liquid diamonds
    "

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)