ponedjeljak, 10. rujna 2012.

LACOTE, GUAM FANGOCREMA za trbuh


Vrijeme je za novi post!

Ovaj topi salo....pa...ne duljimo, nego odmah u akciju!


Ovu GUAM kremu prvi puta sam isprobala prije 5+ godina i sjećam se da sam bila oduševljena. Uz malo paženja na prehranu i redovito nanošenje kreme, moj se struk prilično istopio.
No, to je bilo prije 5 godina. Dakle, nove okolnosti su prilično otežavajuće. Ja starija, po svoj prilici sporijeg metabolizma (tješim se da nije problem samo u mojoj sklonosti prema slatkom) i s puno konkretnijim područjem djelovanja (čitaj opsežnijim).

Kako će se nositi s verzijom mene danas?


Odmah moram reći da se nisam mjerila prije i kasnije već kao mjerilo uzimam garderobu.

Ova krema svoju djelotvornost zahvaljuje aktivnosti algama, kompleksu za mršavljenje (gorka naranča i kofein u liposomima), eteričnim uljima limuna i vitamina E. Svi ti sastojci vidljivo djeluju na masne naslage trbuha, struka, pa čak i bedara (ja sam se ograničila na trbuh i struk), vraćajući koži čvrstoću i elastičnost.

Prema mojem iskustvu - TOČNO. Koža je puno ljepša i zategnutija. Bez obzira što zaista osjećate djelovanje ove kreme, ona ne ostavlja na koži masni trag, ali ni ne suši, niti zateže kožu, poput sličnih gelova, već je ostavlja nahranjenom. Dakle, zategnutost postoji što se tiče izgleda, ali koža je nahranjena kao da ste je njegovali kremom za tijelo. Tako bi zapravo mogli okarakterizirati i njenu strukturu. Da, krema je. Hrani kožu. Ali...ima malo svojstva gela u sebi jer je lagana i vrlo se brzo upija.

Nemojte se preplašiti ako vam se koža jako zacrveni. To je normalno! Proizvod razvija toplinu radi boljeg upijanja sastojaka. Ipak, imate li vrlo osjetljivu kožu, možda bi bilo bolje da je preskočite. S ovom kremom nema zezanja, ona stvarno djeluje i vi to možete osjetiti. Mene osobno to veseli jer me motivira na nanošenje i odmah se osjećam bolje.

na ruci se vidi gdje je nanesena, ali crvenilo traje do 30 min

malo oštrija slika, ali nisam stavila samo nju da se ne prepadnete da izgleda ko' opeklina

 Dodatno ćete pojačati njeno djelovanje ako je nanesete nakon tuširanja ili, još bolje, kupanja. Pore su otvorenije i ona će odraditi svoje u punom sjaju!

Preporuča se da ju nanosite ujutro i navečer. Ja sam to činila. Kao što rekoh, nije masna pa neće ostaviti trag na vašoj odjeći što je bitno za jutra, jedino što može ostaviti lagan miris koji je nešto između alga i mentola, ali nije da preuzme zračni prostor oko vas.


Proizvođač navodi da ju je najbolje kombinirati s Guam blatom, ali ja nisam. Možda odradim još jednu kuru s tom kombinacijom, ali za sada sam gotova.

preporučena upotreba ako se kombinira s blatom


Sastojci:
aqua/water, octyldodecyl myristate, caprylil methicone, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, propylene glycol, propylene glycol laurate, polysorbate-85, citrus aurantium amara (bitter orange) peel extract, xanthan gum, tocopheryl acetate, isomerized linoleic acid, algae extract, fucus vesiculosus extract, malva sylvestris extract (mallow), parfum, citral, limonene, linalool, siloxanetriol alginate caffeine, sollum fullonum (fullers earth), lecithin arachis hypogeae oil (peanut), ethylcellulose, acrylates (acrylamide copolimer), methyl nicotinate, polysorbate-20, propylene glycol isostearate, citric acid, imidazolidinyl urea, methylparaben, deceth-7, PPG-26 BUTHET 26, PEG-40 hydrgenated castor oil, tetrasodium edta, sodium hydroxymethylglycinate, mineral oil, propyl gallate, bht, bha.


Nažalost, sadrži parabene, a nasreću, LACOTE NE TESTIRA proizvode na ŽIVOTINJAMA!

Kao što rekoh, nisam se mjerila, ali rezultati su itekako vidljivi. Nosim hlače manje za jedan konfekcijski broj koji k' tome ne puca na meni nego je baš onako taman. Jasno, više pazim na vježbanje, ali koji cm manje svakako možete očekivati.
Oni koji imaju manje viška, vidjet će veće rezultate odmah (ja prije 5+ godina), a oni sa sporijim metabolizmom (ja danas), moraju biti uporniji. Na kraju se isplati.

Ovu kremu kao i ostale proizvode iz GUAM linije možete naći u svim drogerijama (DM, Kozmo, Muller...) i košta 114,90 kuna. U tubi dobivate 150 ml proizvoda. Trajat će vam oko 4 tjedna ako stvarno nanosite i ujutro, i navečer. Vjerojatno i nešto duže. Ja sam svoju kupila s kuponom pa me koštala 86,17 kuna.

Jeste li probali ovaj ili slični proizvod? Kakva su vaša iskustva? Imate što za preporučiti?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. Wow nisam nikad vidjela nešto takvo.. Mislim, malo me prepala ona fotka s crvenilom, ali ako je sve što si napisala istina onda se izgleda isplati. :D

    Iako, meni nasreću ne treba. xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da. Ovo crvenilo je zastrašujuće, ali stvarno nije tako grozno uživo.

      A što se potrebe tiče, RESPECT!!! Zavidim ti... Na dobar način, naravno.

      Pozdrav!!!!

      P.S. Btw pričam gluposti, vidjela sam tvoje slike s izleta i s bakom. Definitivno ti ne treba.

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)