subota, 1. rujna 2012.

Smart girls get more/limited edition, nijansa broj 55 iz kolekcije proljeće/ljeto 2012 (jel' vas već strah?)


Ja po dobrom starom običaju imam kilometarski naslov. Da to malo objasnim. Prvo, volim napisati naziv proizvoda, ali onda opet volim dodati neku svoju notu. Nekada to učinim, a nekada preskočim pa se onda izdivljam u postu. Hm?! Još ni sama ne znam što će danas ispasti? Možda se totalno raspištoljim pa i post bude pun mojih živopisnih impresija?

S obzirom na to da je danas sivi, kišni dan, ne bi mu bilo loše dodati malo boje pa evo moga doprinosa.


Ja sam tek nedavno postala zainteresirana za ove lakove. Za sve je kriv jedan sudbonosan susret mene i štanda s lakovima prekrasnih boja, jednog ljetnog dana u DM-u. Toliko su mi se svidjele da sam, unatoč svojoj opreznoj naravi, skočila u avanturu s njima. A što ćete? Ljeto.
Krenula sam sa žutom, pa narančastom, i evo me sada na zelenoj, odnosno, nijansi broj 55.


Ovo nije neonski lak, ali iskreno, njemu to niti ne treba. Riječ je o tako intenzivnoj nijansi zelene da apsolutno nema šanse da prođete neopaženo. U mojem slučaju, iskomentirala ga je masa ljudi. Što je najsmješnije, ovaj lak će probuditi i najuspavanije muškarce. Znate onaj tip, vi svoju kosu od duge ošišate na kratku, a ona vas pita: "Mila, ima li danas što drugačije na tebi?". Moja je skromna procjena da će takvi reći- Užas! Ali koga briga? Ako volite zelenu i želite joj se diviti na noktima, nosite ju s ponosom. To su vaši nokti!
Opet ima onih frajera koji više primjećuju detalje, nekako mislim da će oni reći- Guba!
Kad sam ja u pitanju, komentar je najčešće počinjao s- Čovječe.... E sad, je li to bilo dobro ili loše, ja kao pozitivna osoba odabirem vjerovati da je većini bio barem- Guba! Blaženo neznanje...


Ako i vi želite biti- Guba-, možete naći ovaj lak (još uvijek) u DM-u za 11,90 kn. Bočica je malena, kao i četkica, ali ne sudite prema veličini, lijepo nanosi lak, prilično je precizna, i nije prekomplicirana za držanje. U bočici se nalazi 5,5 ml laka. S obzirom da je ovo prilično stereo boja koju najvjerojatnije nećete često nositi, onda je to zapravo zgodno. Uživate dok vas drži ta boja, a ako se lak i osuši, neće toliko boljeti što ste ga platili, ali ne i iskoristili.

Za sve one koje zanima sastav proizvoda, navodim ih: 
ethyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, adipic acid/neopentyl glycol/trimelltic anhydride copolymer, isopropyl alcohol, stearalkonium hectorite, citric acid (+/-) mica, polyethylene terephtalate.

Lak je, kao i ostali koje sam probala iz ove kolekcije, jako sjajan. Što se sjaja tiče, ne traba vam nadlak. Ja sam prvi sloj nanijela na bazni, neutralni lak.

jedan sloj

I sada već poslovično, za ovaj lak definitivno nije predviđeno da se nanese jedan sloj.

2 sloja

Drugi je već sasvim druga priča, ali za potpunu prekrivenost nokta, bez ikakvih linija i nepravilnosti, ja preporučam 3 sloja.

3 sloja

Kao što se vidi na slici, lak je prekrasan! Ravnomjeran, sjajan, ali nažalost ne i jako dugotrajan. Zato sam ja dodala seche vite na vrh.

3 sloja + seche vite

Razlika nije velika, ali se vidi.

E sada, ne može sve biti tako lijepo. Ova boja je takva kakva je. Neki će reći mrak, a neki fuj. Mislim da neće biti puno onih tak-tak. Ali, čim je boja ovoliko intenzivna, svaka okrhnutost nokta vidjet će se istoga trenutka. Tu dolazi na red ali....
Lak definitvno nije dugotrajan. Zahtijeva tri sloja, što ne mora nužno biti gnjavaža jer se brzo suši, ali bez nadlaka neće izdržati niti puni dan. S nadlakom će trajati nešto duže, ali ne znatno. Nekima će se to možda sviđati jer ova boja zahtijeva i usklađenost garderobe, no, neki će reći ne. Jednostavno nemamo ni živaca ni vremena. Ne znam zašto, ali od svih lakova iz ove kolekcije koje sam ja kupila, jedino je žuti bio dugotrajan?! I ovaj i narančasti su me malo razočarali, ali pravo razočaranje će tek slijediti u novom postu. Isto je ruječ o smart girls get more laku, ali ne iz ove kolekcije.

Dakle, ovo je krasan, živi lak, ali dugotrajnost zaboravite. Kupiti ili ne kupiti, odluka je na vama?

Jeste li i vi probali koji od ovih lakova? Kakva su vaša iskustva?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HRNema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)