četvrtak, 14. ožujka 2013.

Wet n Wild- Knock on Wood trio

Uopće nemate pojma koliko me svrbe prsti od apstinenciijske krize uslijed nemogućnosti pisanja bloga. Dugo me nije bilo. Predugo, rekla bih. No, ima li boljeg načina za povratak u velikom stilu od pisanja o mojoj posljednjoj opsesiji?

Dakle, riječ je o ovom malcu, Wet n Wild trio- Knock on Wood!

Logično za trio, dobivate tri nijanse koje su uobičajeno podijeljene na dijelove oka, tako da olakšaju nanošenje za savršeni izgled.


Najsvjetlija je browbone nijansa- prljavo roza, pomalo boje kože koja djeluje mat, ali u sebi ima vrlo decentne čestice srebrnog sjaja koje se vide samo tu i tamo. Prekrasna je i ja je osobno najčešće koristim za cijeli kapak. Vrlo je meka, pigmentirana i ne trusi se.
Najtamnija u pakiranju se čini crease nijansa, ali eyelid je intenzivnija. Crease je smeđa, također sa sitnim sjajnim česticama koja je lagano sjajna, ali ne u toj mjeri da bi "otežala" kapak. Znate da sjajne nijanse imaju tendenciju postarati zrelije oči, no ja sam mišljenja da se toga s ovom bojom ne trebate bojati. Također je meke strukture, odlično pigmentirana i lako se nanosi.
Posljednja je eyelid nijansa koja je zapravo najtamnija i najpigmentiranija. Meni osobno prelijepa nijansa tamnog vina/trule višnje sa lagano smeđim podtonom. Divna je... Mana joj je što se trusi, ali ako kist otresete prije nanošenja na oko, izbjeći ćete neželjene kolutove ispod očiju. Također je meka i visoko pigmentirana.

bez blica
s blicem
Dolazi u plastičnom pakiranju koje nije nimalo fancy, ali za tu cijenu niti ne treba biti. Kvaliteta sjenila unutre ja odlična, pod uvjetom da ne koristite kist koji dobijete uz trio. On je užas! Grub, neprecizan, otežava nanošenje, kao što rekoh- užas. Spužvasti aplikator je manji užas, ali ako imate svoje uobičajene kistove, uporijebite ih. Naravno, i prsti će vas uvijek dobro poslužiti.
Ja se puno igram s ovim triom i od kada sam potamnila kosu ne odvajam se od njega.

O Wet n Wildu sam već pisala. Radi se o kozmetici drogerijskog ranga, ali veoma visoke kvalitete. Ovakav trio u Americi će vas koštati oko $3 (oko 17 kn), no za nas je skuplji jer gdje god ga kupili, moramo platiti poštarinu. Možete ga kupiti na Ebayu, ali tamo su skuplji, ili na nonpareil boutique-u gdje sam ja svoj nabavila. Poštarina je oko $7, ali ako kupite više artikala, isplati se, Također, često imaju posebna sniženja i promocije tako da ih možete kupiti još povoljnije. Nude PayPal (što je meni uvjet za internetsku kupnju) i ja ih preporučam. Ni na koji način nisam povezana s njima i sve sam proizvode kupila sama.

bez blica
s blicem, na swatchu se nijanse čine sjajnije nego što jesu radi blica, ali ovo su uistinu sve jako nosive boje
U ovom triu dobivate 0.12 oz/3.5. grama proizvoda.

sastojci
Kao što rekoh, meni su ova sjenila odlična! Za moj ukus su i nijanse pogođene iako, ovo je nešto tamniji dnevni look, ali još uvijek jako nosiv. Krasno se blendaju, jako su meka i dugotrajna. Bez baze ste ziher 8 sati na miru, a s bazom se ne miču dok god ih vi ne odlučite ukloniti. Bez obzira što je plastično, pakiranje je izdržljivo, a time i odličan suputnik na vikend putovanjima. Jedino što bih ja još dodala je jedna svjetlija nijansa za posvjetljivanje područja ispod očiju i unutarnjeg kuta oka.

Jeste li probali što od Wet n Wilda? Zanimaju li vas njihovi proizvodi?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 37:

  1. boje su mi divne, čak i ljepše na swatchu nego u kutijici, stvarno isplativa kupnja!

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se. Kada mi je paleta stigla, kao svaka "normalna" blogerica prvo sam je morala poslikati pa je neko vrijeme bila na ignoru. Tek kada sam je počela koristiti, totalno sam se oduševila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikad čula za brend, ali sviđaju mi se nijanse i postojanost sjenila :) ambalaža bi mogla biti i bolja, ali nećemo cjepidlačiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brend je odličan, još da je tako lako dostupan i jeftin... Inače je to ogranak Markwins kozmetike. Oni su bili prisutni na našem tržištu, ali ih već dugo ne vidjeh.

      Izbriši
  4. Čula sam za brend, a ova paletica je tako predivna!! Najdraža mi je nijansa browbone :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da te službeno/zbiljski ne poznajem, ali točno sam si mislila na tebe kada sam gledala swatch s blicem. Tebe povezujem s tim nježnim rozim tonovima zahvaljujući svim rozim i pastelnim slikama i kupovinama. A što se te nijanse tiče, stvarno je prelijepa, osobito za proljeće!

      Izbriši
    2. Ha ha, baš ti hvala :) :) Ma, zovi me Ružičasta :)
      Stvarno jesu divne nijanse!

      Izbriši
  5. Nemam ništa njihovo, čitala sam po stranim blogovima da ih jako hvale....
    Eh moja zamjerka ovom setu, osim one što si ti navela da nedostaje još jedna svjetlija nijansa je to što crease nijansa nije potpuno mat, jer mislim da je crease najbolje nanijeti mat nijansu.... inače su boje krasne....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ali ova nijansa nekako baš dobro izgleda na očima i nije tako sjajna kao što se čini na slici. A ono što sam zaboravila spomenuti je da ja uvijek konturiram lice (a što mogu? navika) pa malo bronzera stavim i u pregib oka tako da se tu poigram sa sjenama, tako da meni to na kraju sve skupa super izgleda! Kada je termin? Jedva čekam da javiš novosti. Iako, mislim da ćemo se onda manje "viđati" s obzirom na tvoj novi raspored ;)

      Izbriši
    2. Pa da, onda to super izgleda sa malo mat bronzera u pregibu.... i ja svaki dan stavljam bronzer, valjda je to postala stvar navike kao što ti kažeš :-)

      Termin je 1.5. ali bome ova curica je opasno navalila da se ranije rodi pa sve mislim da će novosti i prije da budu :-D

      Ja ću se potruditi da blog što manje trpi, nadam se da ću uspjeti objaviti post-dva u 7 dana..... ;-)

      Izbriši
    3. Ajoj....kak' lijepo... Ne znam zašto sam ja mislila da čekaš dečka? Jako mi je drago zbog tebe. Želim vam da vam druženje do odvajanja bude ugodno, a porod brzinski ;).

      Nemoj se toliko truditi s blogom. Kužimo te mi... Uživaj u svom malom čudu.

      Pozdrav- tebi i curki!!!

      Izbriši
    4. Hvala puno na lijepim željama ;-)

      Lijep pozdrav i tebi!

      Izbriši
    5. :)...... Ma nema na čemu. Stvarno ti to želim od srca.

      Pozdrav!

      Izbriši
  6. Odlican trio. :) Nemam nista njihovo. Na slici bez blica cak bih rekla da je braon nijansa mat, tako da veliko hvala na slici sa blicem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je također ovaj trio odličan! Većina njihovih stvari koje sam probala je bila za svaku pohvalu. Ako dođeš u priliku, probaj. Navodno da je silent treatment trio predobar. Ja ga nemam pa ne znam, ali imam još neka koja namjeravam recenzirati. Za sada sam samo ovaj jer još nisam stigla slikati, a samim time niti probati. Jesi i ti takva? Držiš nešto, diviš se tome i ma koliko god te zanima, dok ne slikaš, prsti pec?
      Smeđa nijansa izgleda sjajnije nego što to uistinu jest, ali zaista jako dobro funkcionira na očima.

      Izbriši
  7. Prelepe nijanse, svidja mi se sto imaju sljoke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Te šljokice su jedva vidljive, ali na očima izgledaju stvarno posebno. Za jednu večeru uz svijeće, taman... ;)

      Izbriši
  8. Uh, kako dobro izgledaju te nijanse! Tek sam pronašla blog, svidja mi se i pratim :)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobrodošla! ;)

      Drago mi je da si me našla, a još draže što ti se dopada blog....

      Pozdrav!

      Izbriši
  9. Često gledam jutuberice i neke strane blogerice kako koriste ove palete i dosta su hvaljene...e sad si i ja moram piknuti jednu :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš. Nećeš bankrotirati, a mislim da će ti se svidjeti :)

      Pozdrav!

      Izbriši
  10. Opa bato, kak lijepi zemljani tonovi.. Mislim da bi i meni pasali.. Ali joj, imam već hrpu sjenila koje ne koristim :/ Drago mi je što opet pišeš :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su ti zemljani tonovi slabost, iako s ovima možeš imati prilično dramatičan neutralni look ;)... Ma, znam da ti kužiš kaj hoću reći. Što se tiče broja sjenila, kužim te jer sam i sama prilično opskrbljena, ali ona su mi slabost.

      Drago mi je što se opet družimo i HVALA ti što me čitaš!

      Pozdrav!

      Izbriši
  11. Meni je WNW jedna od omiljenih brendova :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, iiiii..... Drago mi je da se kužimo ;)!

      Pozdrav!

      Izbriši
  12. Hvala ti puno....

    Drago mi je da ti se sviđaju. WnW mi je odličan! Šteta što nije jadnako dostupan i cijenom i proizvodima kao u Americi (uzdah... ;))

    OdgovoriIzbriši
  13. Nijanse su krasne i taman za boje moje kose, očiju i tena!

    Šteta zbog sastava :/

    Dobre fotke :)

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Nijanse su odlične, a sastav....uobičajeno dobar/loš?! Definitvno nije 100% prirodan.

      Hvala ti za fotke! Crvenim se ;)....

      A tvoju zadnju kupovinu sam već komentirala. Me LIKE!!!

      Izbriši
  14. Beautiful colours, congrats :)

    I kindly invite you to have a look at a new section on my blog: Shop My Closet

    OdgovoriIzbriši
  15. prekrasna je paleta, ne znam zašto još nemam ništa njihovo, morat ću to promijeniti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada su sva sjenila koja sam probala od njih bila na visini zadatka. Još kada bi toliko koštali kao u SAD-u?!

      Izbriši
  16. Jako mi je krivo sto ih nema u Srbiji,mislim da bih pokupovala sve...
    Drago mi je da sam otkrila tvoj blog,fantastican je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom. Zaista je šteta što ih na našim prostorima nema, iako su oni dio Markwins grupacije koja je svojedobno bila dostupna u RH. No, ta kvaliteta za te novce....mislim da kada bi bila kod nas, njihovi punktovi bi vječno bili prazni ;)!

      Hvala ti puuuuno na komplimentu!

      Pozdrav!

      Izbriši
  17. Majko mila i svi sveci, paleta je WOW! *-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zar ne? I mene je pomela s nogu, a stvarno je i često koristim.

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)