nedjelja, 28. travnja 2013.

Elizabeth Arden Perpetual Moisture 24H krema za područje oko očiju

Ja sam već dosta pisala o proizvodima za njegu područja oko očiju jer je to područje koje prvo počinje pokazivati neizbježan protek vremena. Kako sam i sama u tom vrtlogu, počinjem primjećivati prve znakove starenja pa sam uvijek u potrazi za nečime što bi moglo pružiti tako prijeko potrebnu hidrataciju tom području. Odmah želim naglasiti da ova krema ne obećava brisanje bora i ostale čudesne učinke, ali nudi dubinsku hidrataciju što ja nekako dovodim u vezu sa sprečavanjem njihove znatnije pojave. I tako sam ja uslijed jednog E. Arden vikenda na cheapsmellsu odlučila isprobati ovu kremu.

Dolazi u maloj 15 mililitarskoj (0.5 oz) posudici koja se meni osobno sviđa, iako sigurna sam da će biti onih koji će joj zamjerati pakiranje jer svaki puta kremu treba nanositi prstima što možda i nije najhigijenskije rješenje, no, meni to ne umanjuje njen odličan učinak.

Kao što rekoh, ja sam je kupila na Cheapsmells-u za oko 120 kuna (jer je bila akcija), gdje je dostupna i sada, a trenutno košta 19.12 Eura plus oko 2.50 Eura poštarine, tako da je za nekih 22 Eura vaša. S time da trenutno nije na nekom posebnom sniženju, već je to njihova trajno "niska" cijena. Nije ni to loše, osobito stoga što sam je vidjela i na Jagodici za 30 Eura.


Prema obećanjima, krema:
  • Pruža 24-satnu hidrataciju i kontinuiranu udobnost
  • Veže vlagu duboko unutar površinskih slojeva kože
  • Učinkovito sprječava gubitak vlage na izvoru
  • Pomaže koži zadržati optimalnu razinu vlage
  • Koža ostaje meka, glatka i uravnotežena
  • Dermatološki, alergijski i klinički testirano 

I uistinu, barem kada sam ja u pitanju, ispunjava ta obećanja! Pa i sam naziv Perpetual moisture/Trajna vlaga?! Naravno, da to i očekujem.


Krema je vrlo lagane teksture, ali je definitivno krema, a ne gel. Brzo se upija u kožu i meni ne stvara nikakve probleme što se tiče nanošenja šminke poslije nje. Dovoljna je vrlo mala količina da se osvježi i umiri delikatna koža oko očiju.

tekstura
Kada sam počela s njenim korištenjem, nanosila sam je i ujutro, i navečer, no, onda sam kupila Estee Lauder Advanced Night Repair eye serum koji sada nanosim prije spavanja, i uistinu mi je ta kombinacija odlična! Za one koji su probali EL serum, tekstura im je vrlo slična, no EL serum ima više gelasti završetak kad se nanese na kožu, dok EA krema bude kremastija i podatnija (ali ne i premasna).

sastojci
Svakako bi odgovor na pitanje bih li je kupila ponovno bio potvrdan!

Ovo je krema vrlo lagane teksture, hidratizira područje oko očiju ostavljajući ga nahranjenim, no ne i masnim.
Po svom starom običaju, ipak ne volim ići ponovno s jednim proizvodom odmah nakon što ga potrošim, ne zato što nije bio dovoljno dobar, već zato jer sam mišljenja da kožu treba držati u neizvjesnosti, tako da kada potrošim ovu kremicu, vraćam se na EA ceramide kapsule/ampule koje su mi također bile odlične, te su već recenzirane, a u prilog tome govori i činjenica da novi paket čeka svoj red. Jedino što me može spriječiti da je ponovno kupim, je konstantna pojava novih stvari na tržištu i moja sveprisutna želja da ih i ja isprobam ;)!

To je to od mene za sada. Koja je vaša dobitna kombinacija? Ima li određena krema koju volite?

Pišite mi...

 LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 16:

  1. Uh, zapisano na wl :D

    Ja trenutno mixam Weleda divlja ruža uveče a ujutru Clinique AAE rich varijantu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I, kakav je miks? Jedino što ova krema sadrži parabene pa ako si anti njih, preskoči!

      Izbriši
    2. Za sada super! AAE koristim već ekoliko meseci i prija mi, pre toga sam onu običnu varijantu koristila a Weleda tek od skora, mada mi deluje sjajno!
      Inače ne vodim računa o tim parabenima :D

      Izbriši
    3. Super, možda i kod mene dođu na red. Ja ti prvo imam zalihe pa onda fazu trošenja i onda mi se desi da nemam ništa pa kupim nešto što mi je netko zadnji preporučio. Znam, nije neki sistem, ali što možeš? Nasreću, preporuke većinom dolaze od vas, cura s drugih blogova tako da se rijetko opečem.

      Izbriši
  2. Često sam gledala ovu kremicu ... ovo i onu iz Intervine linije no ja uvijek prepuna zaliha pa nikako da dođu na red :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj draga, ne moraš mi to niti reći. Ja uvijek slinim na tvoje slike i postove. No, ti si glavni krivac za EL tako da- thanks! Meni je ova kremica zaista odlična i s veseljem je trošim.

      I da, moja sljedeća obavezna kupnja je Mister Mat. Još od recenzije (koja je bila prije sto godina), kao da mi ga je netko ugravirao u glavu. Jednostavno ga moram probati!

      Izbriši
  3. Ja koristim trenutno samo nuxe kremu sa suvu i osetljivu kožu, ništa specijalno oko očiju... Ali ovo sjajno zvuči!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni zaista i jest sjajna! Nuxe ima odlične proizvode, naravno da sam ih i ja probala ;), iako ja imam masniju kožu, no, njega područja oko očiju nam je svima slična s obzirom da je to područje suše i osjetljivije kod svih.

      Izbriši
  4. Kremica zvuči super, meni hitno treba nešto hidratantno za okoloočno područje :D A i dopada mi se ambalaža :D
    Idem ju potražiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa. Meni je stvarno dobra pa ako je kupiš ili probaš tester, svakako javi dojmove! :)

      Izbriši
  5. Dugooo gledam ovu kremicu i nikako da ju kupim...morati cu jednom...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ne znam kako si dobro opskrbljena, ne bih ništa rekla ;).... Ali s obzirom da čitam svaki tvoj post, znam da imaš neki as u rukavu!
      Btw, danas sam dobila toliko komplimenata za Misslyn ruž u nijansi 30 da je cijeli čopor kolegica pod pauzom pohodio Mueller?! Nažalost/nasreću, ta je nijansa rasprodana.

      Izbriši
  6. so cute!

    xx

    Laura

    http://www.pursesandi.net

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)