četvrtak, 4. travnja 2013.

John Frieda Volume šampon i regenerator

"Nekak' čudno leži....
Daj provjeri jel diše?
Jel' se to on ipak miče'
It's.....
It's.....
It's ALIVE!!!!!"

Ukratko, moj blog je živ! :)

Neću se ispričavati, obećati gomilu postova u travnju jer iako imam želju postati gotovo svaki dan, jednostavno je neizvedivo, ali trudit ću se što češće družiti s vama jer uživam u tome.

Ponovno su došli na red proizvodi za kosu. Ovaj put pisat ću o John Frieda Volume šamponu i regeneratoru.


Kao i uvijek, zavedena sam pakiranjem. Možda vama nisu ništa posebno, ali ja izgleda obožavam pakiranja u svim nijansama plave boje? Ove dvije tube smješile su mi se s polica Brežičkog DM-a, a ova plavo zlatna kombinacija me dozivala: "Kupi nas. Kuupi nas..." Stvarno je bilo tako, jer..., kako bi nešto tako lijepo, plavo moglo biti loše?

Oba proizvoda već samim nazivom obećavaju volumen, a moja gusta, ali ravna kosa, sklonu mašćenju svakako može prosperirati s više volumena. Oba su proizvoda u pakiranju od 250 ml i u DM-u su koštali 6.50 Eura (oko 49 kuna). Ne znam je li to uobičajena cijena ili ne, malo su se cijene crvenile pa je moguće da su bili na nekom sniženju. Inače, JF proizvode možete naći svugdje. Od DM-a, preko Muellera pa sve do Limonia.


Počnimo od pranja šamponom. Ovaj bi šampon već prilikom šamponiranja trebao dodavati volumen. Sve to je naravno izraženije, ako se koristi redovito, u kombinaciji s JF Volume regeneratorom...
Naravno, to su njihove tvrdnje.

sastojci šampona

A sad ja! Taj film neće igrati u kinima. Šampon je OK, ništa posebno, čak osrednji. Nije onaj tip koji jako opere kosu niti je zamrsi, ali čak mu malo više učinka samog pranja i fali. Volumen? Možda u nekoj drugoj dimenziji.


A onda...regenerator. Odnosno, osobito lagani regenerator koji proces volumenizacije počinje već pod tušem, ostavljajući za sobom voluminoznu, ali sjajnu kosu.


Ma moš' mislit'!!! Ne bih se složila, ne bih se složila... Jesam li već rekla da se ne bih složila?

On neće napraviti apsolutno ništa. Kosa će biti čista idući dan, mislim, pa ipak ste je oprali, ali ne i voluminozna. No, već sljedeći dan 0 bodova. Imala sam osjećaj da mi otežava kosu, a nisam pretjerivala s njime, osim toga, to mi se ne dešava niti s Macadamia maskom koju doživljavam kao kuru, a ne dnevni regenerator.
 Što se tiče raščešljavanja, srednja žalost.

sastojci regeneratora

Miris oba proizvoda je iritantno bezličan, s trunčicom nečeg kemijskog što ima još intenzivniji miris kad je kosa suha. Ne sviđa mi se. E sad, jesam li ga potrošila? Naravno, pa ja sam bila Moliereova muza?! Bih li ijedan od tih proizvoda ponovno kupila?
NE. Niti u milijun godina!

Oprostite na negativnom tonu, ali ovo zaista ne vrijedi novce jer JF proizvodi dosta koštaju pa prema tome i očekujem malo više. Ne puno, barem malo.
Ranije sam probala JF Go Blonder šampon i regenerator koji me također nisu oborili s nogu, što se posvjetljivanja korijena kose tiče, ali su kao šampon i regenerator od kojih se ne očekuju nikakvi posebni efekti bili solidni i svakako bolji od ovog dua.

Imate li vi drugačije iskustvo? Možda nešto od Johna Friede što vas je oduševilo?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

21 komentar:

  1. Prvo welcome back :-)

    Drugo, nisam probala, niti me privlače nakon tvoje recenzije a nisam ih nikad ni priijetila kod nas......

    Eto nema ništa treće :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 1. Hvala. Uvijek volim kad se "čujemo"

      2. Kaj sam bila tako brutalna? ;)
      Ne znam, meni su bili nikakvi.

      A ja imam i 3. Hahahahahahaha- stvarno si me nasmijala


      Veeeeeeliki pozdrav!

      Izbriši
  2. Dobro došla nazad :D često sam išla vidjeti ima li nešto novo, a uvijek me dočeka ona paletica :) nisam isprobala, ali ni neću nakon ove recenzije. Strašno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na strpljivosti. Brijem da ti ona WnW paleta ide ne jetra ;), ali ja sam tebe vjerno pratila.

      JF je dosta hvaljen na netu. Youtuberice su lude za tim proizvodima, ali ja ne znam je li moguće da su kod nas drugačije formule, ili sam ja toliko komplicirana? Doduše, dosta proizvoda koje one hvale nisam niti vidjela kod nas u prodaji, a i u Americi su tu proizvodi nižih cijena nego kod nas. Iznenađena ;)?

      Izbriši
  3. Dobro došla natrag, fališ nam :)
    Baš sam mislila da ćeš ovim plavcima dati pozitivnu ocjenu, ali izgleda da je nema. Većinu nas privuče pakiranje, i sama sam takva :)
    Baš si me nasmijala s ovim volumenom "možda u nekoj drugoj dimenziji" :D LOL
    Nakon tvoje recenzije sigurno ih neću kupiti, a moram priznati da ih nikada nisam ni zamjetila na policama dm.-a.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj... Hvala ti...

      Eto, nažalost, ja nisam oduševljena. Od JF proizvoda očekujem više. Mislim da nitko ne bi bio njima baš oduševljen, osobito zbog toga što koštaju oko 60 kn po proizvodu. A ako neko traži volumen, po mojem mišljenju, neka traži dalje.

      Imaš ih u Muelleru, Martimexu..., a u DM-ovima ih i viđam i ne. Inače sam primjetila da se razlikuju po dostupnosti asortimana. Ja sam čula da u DM-u imaju Maybelline Color Tatoo kremasta sjenila, ali osobno ih nisam vidjela nigdje pa ni u Muelleru.

      Izbriši
    2. Znam, ni ja Maybelline Color Ttoo nisam vidjela ni u Mulleru ni u dm.-ovima u koje inače idem. Kao ni onaj hvaljeni maybelline korektor za podočnjake, ali nadam se da ću jednom naići na njega :)

      Izbriši
    3. Maybelline korektor kod nas možeš naći, ali ne u svim prodavaonicama. Tako da sam sigurna da ćeš i ti uskoro naletjeti na jedan. Btw, ciljaj na DM-ove koji imaju po dva Maybelline "kioska/punkta". Ako imaju samo jedan, najvjerojatnije neće imati korektor.

      Izbriši
  4. Eh bas si preveliku pauzu uzela....

    Hvala za recenziju, ja nekako vise vjerujem negativnim recenzijama nego pozitivnim, ne znam zasto :D Valjda sto nekad mislim da neke blogerke bez razloga nesto nahvale jer su iskesirale novca pa hajd same sebe da utjese da nije tako lose. A kad neko popljuje neki proizvod, eeee tad ima moju paznju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A jesi ti isto frajerica... Drago mi je da imam tvoju pažnju ;).

      Ma znam da je bila duga, ali više nametnuta jer mi je tempo bio...ufff...LUD!

      Kaj ću kad se mene nisu nimalo dojmili?

      Izbriši
  5. Konačno novi post :) Šteta što si bacila parice na ove proizvode.

    OdgovoriIzbriši
  6. ...probala i ja ovo prije tebe, puno para (pre)malo muzike!Baš bezveze, obzirom na cijenu!Super blog piši piši piši što više! ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je i zbog tebe i zbog mene ;)....

      Hvala ti, iiiiii.....trudit' ću se pisati što češće.....

      Pozdrav!

      Izbriši
  7. Volim ovakve recenzije! :D
    Da, da, da, i ja sam čula same pohvale o JF proizvodima i totalno sam popuš*la foru o volumenu do plafona XD NOT! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Slažem se absolutno sa recenzijom. Ja sam prije 10 godina koristila taj šampon i baš je bio OK ali ništa posebno, već samo preskup.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da? Prije 10 godina? Ja sam ga prvi put snimila u Brežicama i odmah kupila. Nisam ga vidjela ranije, ali pretpostavljam da si ga ti koristila u Americi?
      Nisam uhoda, znam da si spominjala da si živjela tamo ;).
      U svakom slučaju, drago mi je da nisam usamljena s dojmovima prema njemu.

      Pozdrav!

      Izbriši
  9. Odgovori
    1. Pa ako ti dobro čine, naravno. Meni su ovi 0 bodova.

      Pozdrav, darling!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)