petak, 3. svibnja 2013.

Aussie- Aussome Volume šampon i regenerator

O Aussie proizvodima sigurno ste se načitale i naslušale, a od nedavno su dostupni i u Hrvatskoj, na policama DM-a. Dostupno je više linija, a s obzirom na moju dugu ravnu kosu, ja sam se odlučila za Aussome Volume inačicu. Namijenjena je tankoj i beživotnoj kosi... Da, tako ja sebe vidim :)))!


Šampon s jedinstvenom formulom sa ekstraktom australskog hmelja i regenerator koji ima laganu formulu također sa ekstraktom australskog hmelja, donose punoću i volumen kosi od korijena do vrhova, a volumena nikad dosta! PODIŽU TVOJU KOSU I RASPOLOŽENJE!


Druge linije nisam imala priliku probati, no, s obzirom na opise drugih blogerica da je riječ o proizvodima izuzetno prisutnog mirisa na dječje žvakače, mislim da je miris isti jer sam tako i ja doživjela ovaj šampon i regenerator. S obzirom da je miris prilično intenzivan i dugotrajan, savjetujem vam da ga prvo negdje pošnjofate jer od njega ne možete pobjeći, pa ako vam se on ne sviđa, preskočite i ove proizvode. Meni osobno je miris u početku bio malo preintenzivan, ja u njemu osim dječjih žvakača osjetim i miris neke kemije- posebno u šamponu, regenerator je nešto blaži, onda mi se poboljšao, no kako sad gotovo da i ne koristim drugi šampon (prema politici trošenja što kupiš), a kosu perem često, sad mi već malo ide i na živce!


Šampon je neke rozo-narančaste boje i ne treba ga puno da se lijepo zapjeni (već pri prvom šamponiranju). Očisti kosu do onako škripavo čistog i pritom je, logično i prilično zamrsi. No, kako dobro očisti kosu, logično je da ona neće biti priljubljena uz tjeme što utječe na volumen, ali ne mogu reći da nakon njegovog korištenja izgledam ko' Diana Ross.

internetski izvor (klik na sliku za link)

Regenerator je pak lagane bijele teksture i jednakog mirisa mrvicu manje intenzivnog, no također prilično jakog i dugotrajnog, Ne treba ga jako puno za njegu, no, što ga više stavite, to će vam raščešljavanje biti jednostavnije. Naime, kako se kosa zamrsi, a on nije nešto jako "omekšavajući", češljanje bi vam moglo biti prenaporno i bolno. Ja prolazim bolje jer imam Macadamia četku, ali brijem da bih bez nje bila manje naklonjena Aussome Volume-u. No, ako ga pak' povećate količinu radi njege i lakšeg raščešljavanja, moglo bi vam se desiti da kosu ipak malo previše oteža i da, ako je ona i inače masna, već sljedeći dan ne možete izaći iz kuće bez pomoći suhog šampona.


Što se tiče obećanog volumena, ne mogu reći da je kosa zalizana, ali da je baš stila Charlievih anđela, nije.
Šampon dolazi u većoj 300 ml boci, a regenerator u boci od 250 ml, no cijena oba proizvoda je ista- 49,90 kuna (8.63 USD/6.58 Eura/5.55 GBP). Ambalaža je plastična, ali izdržljiva, čini mi se prilično dobra za putovanja.

sastav šampona

Ovi su proizvodi doista hvaljeni, ali ja imam neki love-hate odnos s njima u kojem su mi jedan dan OK, a drugi ih ne podnosim. U svakom slučaju, ne bih ih ponovno kupila (pritom mislim na Volume liniju), a posebno me razočarao sastav.

sastav regeneratora

Toliko od mene. Jeste li vi možda probali neku inačicu Aussie proizvoda? Kako se vama sviđaju?

LP, beautyandbrains007HR

34 komentara:

  1. Ja sam potrošila jednu rundu Miracle Moist linije i svidjela mi se u kompletu a jučer sam baš kupila i ovaj reg+šamp i danas sam isprobala ... meni je solidan na prvu ali treba mi još vremena da ga pošteno istestiram ... sa volumenom sam bila zadovoljna :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, darling. Negdje sam čitala o tome ;)... Meni je tak'. Nije užas, u svakom slučaju bolji od John Frieda šampona za volumen, ali nisam ni impresionirana. Osim toga, kako je miris intenzivan i dugotrajan, meni već stvarno ide na živce, pa svi ti parabeni... Mislim, nisam samo za eko kozmetiku, ali imam dojam da su se drugi brendovi ipak malo više potrudili.
      Ali me definitivno zanimaju tvoji dojmovi! Jedva čekam recenziju :)

      Izbriši
  2. Nemam neku želju da probam njihove proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam kakvi su ostali, prilično dobro kotiraju, ali mene ova dva nisu impresionirala, a bome me više ni ne mami na neke nove inačice, ali možda sam u krivu i neki me drugi njihov proizvod oduševi?! :)

      Izbriši
  3. Joj ja se sve nadam da ću biti u prilici da ih isporbam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo mog iskustva. :D
    Ono što mogu reći da sam nakon mjesec dana opetovanog korištenja bila blje i razočarana, a onda odjednom, kosa je bila sve finija, mekša, vlasište hidratizirano i zapravo se desila ljubav koju sam očekivala u samom početku. Što da ti drugo kažem osim da doma imam zahlihe x2 od svakog proizvoda. Ja sam naravno Moisture linija. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, možda je ta moisture linija bolja jer, koliko čitam, većina cura ima i hvali upravo nju. Ja je nisam probala, ali ni neću tako skoro jer me nekako pustila euforija nakon ovog volume-a. Također ga koristim više od mjesec dana, ali nikako on i ja na zelenu granu, ono 100%. Nije ovo najgori proizvod koji sam ikada probala. Bilo je puno skupljih i gorih, ali jednostavno nema kemije ;)!

      Izbriši
  5. KOliko oprečnih mišljenje oko Aussie proizvoda, toliko da moram i ja sada isprobati sve da bih donijela svoj sud. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam. Ja sam čitala samo dobro o njima i euforija me definitivno zahvatila, ali ova linija je ono, nešto bez čega mogu. Vjeruj mi, dugo ga imam i trošim, no nisam oduševljena. Upravo zbog svih dobrih riječi i recenzija, dobio je i pojačano razmatranje jer ispada da ja uvijek moram biti kontra, ali po mojem mišljenju, ovo nije proizvod za koji bih se ja osjećala ugodno da vam kažem isprobajte svakako! I kada obožavam neki proizvod, pokušavam biti oprezna jer to nije jamstvo da će biti dobar i za nekog drugog, a kada sam indiferentna prema no-no, moram to reći :).

      Izbriši
  6. Ja u Srbiji nisam vidjala njihove proizvode, a rado bi ih probala:)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako već nisu stigli u vaš DM, sigurno će uskoro. Kod nas su krenuli s prilično prisutnom kampanjom tako da mi se čini da su se opako bacili na naša tržišta!

      Izbriši
  7. ja sam od Moisture linije zasad koristila samo 3 minute miracle reconstructor i njime sam zadovoljna, šampon samo 1 pa ne mogu ništa reći, a regenerator mi stoji još neotvoren.
    Super miriše, sviđa mi se efekt tretmana, ali sastav nimalo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad sam tek skužila da iz nekog razloga nije postan odgovor. Oprosti. Sjećam se da sam odgovarala na I phone pa sam očito negdje sfušala.... My mistake!

      Slažem se s tobom. Sastav je totalno razočaravajuć, ali, najiskrenije, meni se niti učinak nije osobito svidio.

      Izbriši
  8. Već skoro godinu dana koristim ovaj šampon i vrlo sam zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  9. Ma da? Ti dakle Aussie tim? Meni ne odgovara, ali uvijek volim "čuti" i suprotna iskustva. Malo ću probrowsati po tvom blogu u potrazi za recenzijom. Jesi je možda napisala?

    OdgovoriIzbriši
  10. Nije Aussie za mene. Imam masnu kosu i prhut, tako da se držim provjerenog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pametno.
      Mene je Aussie pomalo razočarao. Poslije sam probala putnu verziju moisture linije, regenerator, jer je to bila jedina putna verzija dostupna u DM-u, i nakon što sam preboljela 20+ kuna za malo veći sample, mogu reći da je bolji od volume linije, ali je toliko hranjiv da nije baš najbolji izbor za ljude s masnom kosom. Već drugi dan kosa mi je očajnički, ali očajnički vapila za novim pranjem! Totalno ju je otežao i zamastio. Mislim, gle, sve kužim, ali ja koristim 1x tjedno Macadamia masku koja zaista dubinski hrani, a nema takav učinak, tako da izgleda da Aussie i ja nećemo zajedno odjahati u zalazak sunca ;)!

      Izbriši
  11. nisam probala, ali dobro izgleda...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam zadovoljna, ali ako te interesiraju, svakako probaj. Voljela bih čuti i tvoje dojmove :)!

      Izbriši
  12. Nja, neću sigurno kupiti Aussie. Preskup mi je to sport. Za te pare bih nešto iz ljekarne kupila :p

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sam u tvom timu, iako često kupim neki proizvod koji je skup ako mi čini dobro. Ali ovo je, barem što se mene tiče, puno buke ni za što! :(

    OdgovoriIzbriši
  14. Nisam uzela ovaj za volumen, ali imam onaj za suhu kosu. Koristim ga već više od mjesec dana, svaki treći dan i još nisam stvorila neki poseban dojam o njemu. Mislim da ga više neću kupiti, barem što se šampona tiče. Voljela bih isprobati onaj 3 minute miracle, ali definitivno se slažem - puno buke ni za što!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, onda ga ti probaj, a ja ću rado čitat' dojmove ;).... Ne, ozbiljno, nismo se baš nešto našli, a kampanja i reklama je bila stvarno jaka!

      Izbriši
  15. Sad kad si ostavila komentar kod mene, dosla sam da prosvrljam jer znam da nisi dugo pisala :) procitala sam ovu recenziju i bas radi nje nisam kupila nista iz ove linije iako mi je bilo na wishlist :) htjela sam makar onu trominutnu kuru ali sam preskocila :)
    Ne volim kad se puno fame digne oko necega, ja uvijek cekam onu prvu negativnu da me odvrati od kupovine :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je... Štrajkam. Imam užasno puno posla pa sam sada radije odabrala pročitati vaše postove za razbibrigu i uživanciju, nego pisati vlastiti jer me ne pere neko pozitiva razdoblje pa mi se ne da pisati u tom raspoloženju.
      Nemoj radi mene odustati od kupovine, možda će tebi biti dobri. Toliko je pozitivnih recenzija o njima, no, ja sam očekivala puno više! Ako probaš koji, piši. Baš me zanimaju tvoji dojmovi!

      Izbriši
  16. Joooj meni je u početku moj (moist) bio super, a sad sam toliko peruti dobila od njega, to je strašno. Baš sam mislila isprobati tu volume liniju, al vidim da neću sad.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uffff.... To baš nije pohvalno ;). Ova volumen linija meni nije uzrokovala takve probleme, a iskoristila sam normalna pakiranja (ne one male, koje btw nisam niti vidjela u travel varijanti), ali da je to proizvod neke nove marke o kojoj ranije nisam slušala hvalospjeve, vjerojatno bih ga popljuvala do übera?! Svakako, moju pozitivnu ocjenu nema.

      Izbriši
  17. Odgovori
    1. Ovako bi ti moja baka rekla: "Da te nema, morali bi te 'zmisliti!" Baš si me nasmijala...., ali ono.....skroz....

      Puno putujem, ali trudit' ću se da svoju dosadašnju "aktivnost" promijenim :)

      Izbriši
    2. Ako putuješ, onda ti je oprošteno, ali nadam se da ćeš naći vremena :D :*

      Izbriši
    3. Hvala ti na razumijevanju....;) I ja se nadam da ću uskoro malo usporiti, ali trenutno sam fakat luda!!! Kao da je to nešto novo?! :)

      Izbriši
  18. Toliko sam stvarno pročitala o njima, da mi dođe da iz ovih stopa odjurim u DM kupiti ih: :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A čuj, ne moraš se baš jako žuriti što se mene tiče ;)?! Ako ih probaš, svakako javi dojmove.

      Pozdrav!!!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)