nedjelja, 27. travnja 2014.

Lush of the week: Rose Jam kupka za kupanje

Kod mene stalno možete čitati o Lushevim proizvodima za kupanje... Najdraže su mi njihove pjenušave kupke pa sam se veselila probavanju Rose Jam-a.


Podsjeća me na francuske makarone u rozoj-ciklama boji, pa mi je vizualno bila čeče... Dakle, ima dva dijela, što nije loše jer automatizmom imate dovoljno za dvije kupke.
 

Miris bi trebao biti bogati miris ruže, i moram priznati da se osjeća, ali mene više podsjeća na miris čaja s limunom, osobito kada se stavi u vodu. Taj miris je jači na početku, ali ovo definitivno nije najmirisnija Lusheva kupka.


Teksturom je lagano masna, kao da ima visok udio ulja koji njeguju kožu, što obećaje i sastav budući da sadrži kokosovo ulje i shea maslac.


Koristi se kao i sve ostale Lusheve kupke, ispod mlaza vode se razmrvi i ostavi da voda teče u kadu, a rezultat bi trebao biti luksuzna pjenušava kupka.


Ovo je opis sa Lusheve stranice: 
Popularnija i od turskih sapunica... Kupka za sve ljubitelje ruže! 
Inspirirani slatkim mirisom turske ruže, napravili smo sofisticiranu poslasticu za kadu. Miris joj je mješavina ruže (naravno), geranija i limuna, izgled baca na francuske makrone, a konzumiraju je nježne dušice. Jeste li i vi jedna od njih?



Dio je stalne postave Lushevih proizvoda te je dostupna u njihovim dućanima i u web shopu. Za jednu kupku od 100 g morat ćete izdvojiti 44 kune (8$, 5.78 Eura, 4.75 GBP). Ja sam bolje prošla jer sam je dobila u Think Pink paketu za 50% manje.


A sad moji dojmovi. Zgodna je, ali meni miris nije nešto što obara s nogu. Daje pjenu, ali pomalo siromašnu. I...baš kada sam joj htjela progledati kroz prste i reći da postoji mogućnost da je manjak pjene posljedica mog škrtarenja i razdvajanja u dva dijela, okupala sam se s Christmas eve kupkom koju obožavam i već sam je recenzirala, i to sa samo jednim manjim dijelom... Razlika je GOLEMA!

početak
sredina

Za početak, miris je meni božanstven i puno ljepši, ali OK, to je stvar ukusa. No, čak i ako vam se sviđa miris Rose Jam kupke, nećete dugo u njemu uživati jer se brzo raspršuje, a pjena?! Neusporedivo. I komadić Christmas Eve-a pretvara vodu u zemlju bajki, dok Rose Jam ostavlja "to be continued" dojam. Jedino što kokosovo ulje i shea maslac uistinu omekšaju vodu i učine je luksuznijom, i što voda bude roskasta, preslatko, ali sve što je lijepo, kratko traje.

rasplet

Sastojci:
soda bikarbona (Sodium Bicarbonate), vinska kiselina (Tartaric acid), natrijev lauret sulfat (Sodium Laureth Sulfate), ekstra djevičansko ulje kokosa (Cocos nucifera), lauril betain (Lauryl Betaine), Fair Trade shea maslac (Butyrospermum parkii), miris (Perfume), apsolut ruže (Rosa damascena), ulje geranije (Pelargonium graveolens), ulje ruže (Rosa damascena), ulje limuna (Citrus limonum), kokamid DEA (Cocamide DEA), PEG-6 gliceridi kaprilne / kaprinske kiseline, kumarin (Coumarin), geraniol (Geraniol), citronelol (Citronellol), *limonen (*Limonene), titanijev dioksid (Titanium Dioxide), boja 17200 (Colour 17200), *prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima 


Znači, moj je savjet da ako birate svoju prvu Lush kupku, tražite dalje, osim ako vam se neodoljivo sviđa miris. Ja je ne bih ponovno pojedinačno odabrala.

Što Vi kažete? Koja je vaša najdraža Lush kupka?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 14:

  1. Kao što sam se jednom već "pohvalila", nemam kadu, pa i ne koristim Lush kupke, ali volim masaže pločice. Ako ništa, lijepo oboji vodu u rozo. Dosta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahaha.... :D
      Ti meni uporno, nemam kadu, a ja tebi, ali čekaj da ti još o ovoj ispričam ;)
      Od većine ovih koje sam do sada recenzirala, ne propuštaš puno, ali kad dođem do Comfortera... You are in trouble ;)

      Izbriši
    2. Pa kad si uporna s ovim recenzijama, šta drugo da kažem haha pa nemoj :(

      Izbriši
  2. Nisam još probala ovu kupku, no svakako budem. Meni je najdraža Blue skies... ma zapravo sve ih volim! :-)))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blue skies još nisam probala. Mentalna bilješka...
      Javim kada je probam :)

      Izbriši
  3. Joj poludim što nemamo više Lush!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ono kad netko stvarno voli Lush kupke... :P
    Ja općenito stvarno volim kupke, ali eto, zbog mjehura i trudnoće ih ne prakticiram više od pola godine. I fale mi...

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sama svoje kuglice radim, i baš su mi super kad ne daju previše pjene, to znači da nema laurata! Al uvijek su mi fascintante te njihove kupkice, kako izgledom tako i bojom!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma da? Sama radiš kugle? Respect.
    Nisam znala to za pjenu, ali ja je fakat volim ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa, ali čekaj dok vidiš Comforter. Stvarno girly stvar ;)

      LP

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)