petak, 13. ožujka 2015.

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX- ožujak 2015.

I opet je to doba mjeseca... Doba kada se ja povampirim za proizvodima iz Lookfantastic Beauty Boxa.


Proceduru već znate. Lookfantastic svakog mjeseca izbacuje kutiju od 6 proizvoda za 15 GBP (s uključenom poštarinom) koja može biti potpuno iznenađenje ili, ako pogledate koju recenziju na YT, možete gotovo točno znati što vas u njoj očekuje. LF navodi kako su unutra proizvodi u vrijednosti od 71 GBP.


Ukoliko ste totalno poludjeli za ovom shemom, nude vam se i opcije uštede prednaručivanjem kutija za razdoblje od 3, 6 ili 12 mjeseci po cijeni od 40 GBP, 75 GBP i 135 GBP.  Dakle, s većim brojem mjeseci cijena raste, ali je u konačnici niža od one koju ćete platite ako kutije naručujete mjesec za mjesecom.


Sama kutija je vrlo čvrsta i donekle dekorativna (ja je koristim za organiziranje stvari), a proizvodi su zaštićeni ispod sivog zamotnog papira i zapečačeni LF naljepnicom.


U svakoj kutiji je i knjižica s informacijama o proizvodima.


Prvi proizvod bio je lutrija - Caudalie ili Nuxe, pitanje je sad? Vidjela sam da je dosta ljudi dobilo Caudalie Polyphenol serum koji imam pa me veseli da sam, probe radi, dobila putnu Nuxellence Detox noćnu kremu, moćnog punog naziva-Detoxifying And Youth Revealing Anti-aging care, od 15 ml/0.5 oz., koja u velikom (full size) pakiranju košta 66.50 Eura (link).


Cowshed Lippy Cow prirodni balzam za usne bi me jako razveselio da u mom zapečaćenom pakiranju na vrhu nije bio neki crveni mrav s krilima već balzamiran od masti, ali ovako ga zasigurno neću probati! Očito je proizvod stvarno prirodan?! Da nisam našla tu mrtvu životinju, razveselila bih se, ali ovako... Uglavnom, ova mala tuba od mislim 5 ml (odmah sam je bacila) bi vas koštala 5 GBP.


U kutiji se ponovno našla i LORD&BERRY crna olovka za oči. Been there done that. Mene osobno najmanje veseli, iako joj je vrijednost 10 GBP.


Najviše me obradovala WET BRUSH četka. Gledala sam recenzije i svi su pokazivali zelenu, pa kada je došla moja u ciklama boji, razveselila sam se kao malo dijete. Ne znam kakva je, ali mi se sviđa koncept. Vrijednost ove četke je 7.99 GBP (link). Mislim da je u kutiji putna verzija, ali ako je dobra, super će doći!


Jedan make-up proizvod me posebno razveselio, NUDESTIX MAGNETIC EYE COLOUR (2.8 g/0.10 oz), kremasto sjenilo za oči u olovka pakiranju i nijansi GILT, vrijedno 24 GBP (link). Na mojem tenu nijansa je zlatno-brončana i iako ga još nism nosila, nakon isprobavanja na ruci mogu reći da se ovo čudo nije nikuda micalo.


Posljednji proizvod je BLISS FAT GIRL SLIM krema za učvršćivanje vrijedna 10.40 GBP u pakiranju od 2 oz./60 ml. Tekstura joj je dosta rijetka i neobično miriše, ali ću je probati.


Konačan dojam je OK. Muči me taj mrav u balzamu za usne, sada samo razmišljam od kuda je došao, gdje je bio i kamo je krenuo, pa je dojam o kutiji slabiji. S druge strane, četka mi je zakon, a iskreno niti drugi proizvodi nisu za baciti. Što se omjera cijene i kvalitete tiče, po mojem se mišljenju isplati, ali ja sam zbog ovog sedmog, PLUS MRAV  proizvoda, suzdržana.


Što vi kažete? Jeste li već naručili koju kutiju? Jel' vam žao mrava? A mene? :)

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 6:

  1. Prvo hvala ti na onom lijepom komentaru na mom blogu,puno znači! Što se tiče ovih kutija gledala san reviewe na yt i dosta me zainteresiralo ali nisam nikad naručila.Ova tvoja se čini dosta dobra.Ovakva četka mi baš treba i boja joj je odlična.Što se tiče ove crne olovke sad si me sjetila da si trebam novu nabavit hah.Pakiranje isto slatko i okej.Ako može neki link gdje bi je mogla naručit? :) Odličan post i pusa iz Šibenika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sorry, ne mogu vjerovati da nisam stavila link za narudžbu- Link ti je http://www.lookfantastic.com/offers/beauty-box.list , samo ih upozori da hoćeškutiju bez mravca ;)

      A komplimenti su mi bili na mjestu za tvoj post! Stvarno si to odlično odradila! Tako mi je lijepo vidjeti more....

      Izbriši
  2. Ja bih slala žalbu, mislim ono, mrav!!! O.o Ja još nisam naručila nijednu kutiju tog tipa, jednostavno sam takve sreće da mi se ništa ne bi svidjelo. Ili npr. da dobijem kremicu protiv bora kao ti, uzalud to kad mi ne treba :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavidim ti kaj ti ne treba ništa anti-age... ;) Ja sam sada već stara ko' Isus pa definitivno razmišljam o takvom tipu njege :)
      No, meni su te kutije super! Ok, bilo bi mi draže da nisam našla tog mrava, ali kak' da dokažem da mi je bio balzamirani mrav u kutiji? :D
      Osim toga, mene pali i to što nikada ne znam što ću dobiti? To je moja vrsta beauty kocke! A vidiš i sama da iznenađenjima nikad kraja. Možeš dobiti i kućnog ljubimca ;)

      Izbriši
  3. hahahah dobila si gratis mrava :D ali sad ozbiljno, ja bih uslikala i poslala im i zalila se i izgalamila se i rekla napravit frku :D i nek ili posalju novac nazad ili poklone izvinjenja... kod njih barem to moze, nije kao kod nas i sigurno bi na kraju ispalo pravednije za tebe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma gle, bi i ja sada.... Ali kada sam vidjela tog gorostasa ;), uopće nisam znala iz koje je priče, priviđa li se to meni ili kaj, a on me onako balzamiran gledao ko' da mi nešto hoće reći, pa ta krilca... Uglavnom, nisam to poslikala nego sam odmah balzam zafitiljila u smeće i odnijela ga van u kantu! Inače bi i vama pokazala fotku. Presmiješno!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)