četvrtak, 19. ožujka 2015.

The Versatile Blogger Award

Iako se ne čini tako, bloganje baš i nije lak posao, osobito ako imate i brojne druge obaveze. E, pa baš zato je dobar osjećaj kada vam netko kaže:"Sviđa mi se to što radiš!" Ukratko, Versatile Blogger Award dodjeljuje se blogerima s kvalitetnim sadržajem i zanimljivim stilom pisanja, a nominirani ("dobitnici") trebaju napisati 7 činjenica o sebi i nominirati novih 15 blogova.

http://i.imgur.com/8Nyxr5O.jpg?1
Jako sam sretna što su me za Versatile Blogger Award nominirale čak dvije divne cure Il Rossetto Rosso i Drama Princess. Oba bloga su odlična, pa ako postoji i mala šansa da ih još ne pratite, pravac k' njima! Cure HVALA VAM!!!

A sada 7 činjenica o meni...
1. Obožavam slatko!!! Preko godine je ono moj najveći porok, a za vrijeme Korizme ga se redovito odreknem i bez problema to preživim. Nikad mi nije jasno zašto mu ne mogu odolijeti ostatak godine?! Naprimjer, danas je kolegica na poslu častila i donijela je sve moguće kremaste kolače koje inače obožavam, a ja sam bez problema rekla "Hvala, ali ne hvala".
2. Ovo nije neka nova činjenica za one koji me već neko vrijeme čitaju, ali je definitivno jedna koja me obilježava. Ja obožavam putovati!!!
3. Na svojim putovanjima obavezno kupim neku umjetninu lokalnog umjetnika ili umjetnice. Sada već imam predobrih slika.
4. Moja jednako velika ljubav su životinje <3 <3 <3 Od djetinjstva imam doma zološki vrt. Bilo je tu zečeva, mačaka, hrčaka, ribica, kornjača, pasa... Danas se moj zološki vrt ograničio na pse, a trenutno ih imam tri.
5. Vraćam se tvrdnji s početka ovog posta. Imati blog nije jednostavno. Kako radim stvarno puno, često pisanje novog posta znači da ću biti budna do dugo u noć i spavati samo par sati do jutra. Pod par mislim do 4 sata spavanja. Normalno funkcioniram sljedeći dan, ali voljela bih leći barem do 23 sata, budući da ustajem prije šest. To se naravno nikada ne desi :(
6. Ne znam kako drugi blogeri, ali ja znam imati proizvode bolesno dugo netaknute jer ih još nisam poslikala... Čekanje dobrog trenutka, dobre svjetlosti... sve to se može opako odužiti.
7. Živim u Zagrebu i obožavam ga! Moj rodni grad mi je pružio toliko mogućnosti u djetinjstvu (naravno, i zahvaljujući mojim roditeljima) da sam imala priliku učiti strane jezike još u vrtićkoj dobi, ići na sve moguće vrste plesova ( i to je činjenica o meni- obožavam plesati!), oduvijek sam mogla ići u kino, kazalište..., i zato trenutno uživam u seriji Crno-bijeli svijet. Obožavam kadrove Zagreba iz osamdesetih!

Ove činjenice o meni su stvarno s raznih kolosijeka, ali sve sam to ja! Nadam se da vam se sviđa malo više upoznavanja sa mnom!

Neću nikoga poimence nominirati jer sam tokom zadnjih par dana skužila da je jako puno cura već pisalo povodom ove nagrade/nominacije, ali tko god želi upoznati mene i druge čitatelje s nekim novim činjenicama o sebi neka se smatra nominiranim!

Puno vam hvala što me čitate!

Pusa, beautyandbrains007HR

4 komentara:

  1. Drago mi je što si odgovorila na tag <3
    Sviđa mi se ova ideja za suvenire ;)
    Ja, iako živim u Splitu, volim Zagreb i nadam se da ću se jednog dana tamo preseliti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da sam odgovorila. Bilo je zabavno!
      Da, to ti je super finta jer ti stan ili kuća budu baš posebni..., a možda jednog dana netko od tih umjetnika postane opako poznat i ti kao netko tko ima njihovo rano djelo postaneš strašno bogat ;) :) :D
      Mene stvarno podsjećaju na lijepe trenutke i odmah mi je sve u domu veselije i toplije!
      Zagreb je stvarno lijep, ali riva i more su isto tako diiivni <3 <3 <3 Uživaj u tome!!!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)