nedjelja, 12. srpnja 2015.

Al' sam bila vrijedna... Moji Potrošenci iz lipnja 2015.

Ove godine sam si nekako dala u zadatak da redovito objavljujem Favorite i Potrošence kako bih na njenom kraju točno vidjela koji su mi to proizvodi bili najčešće u društvu. Favorite lipnja već sam objavila, a sada je red na Potrošencima.


Za moje pojmove, košarica je nešto manje puna, ali ima dosta proizvoda koje sam trošila kroz duži vremenski period.


Krenimo od meni izrazito dragih proizvoda za njegu lica. U ovoj su kategoriji Caudalie Polyphenol C15 noćno ulje i serum, te Elemis fresh skin/skin glow piling za lice.


Budući da sam Caudalie dvojac već ranije navodila kao favorite, nije neka tajna što mislim o njima. Riječ je o iznimno kvalitetnim proizvodima. Noćno ulje me je uvjerilo da ga se i nešto masnija koža ne mora bojati, a serum je idealan upravo za moju kožu. Da budem preciznija, moja je dobna skupina 30+, koža mi je mješovita s izrazito masnom t-zonom, ali zimi mi površinski sloj naginje sušenju, a ljeti sam gotovo legitimni masnokožac. S borama se još ne mučim. Nekako mi je nezahvalno pisati kratku recenziju za ove proizvode jer oni stvarno zaslužuju nekoliko redaka više, ali ja još nisam odlučila hoću li ih recenzirati?! Ukoliko želite odmah znati više o njima, svakako posjetite alittlemakeupobsessed blog na kojem su oba odlično recenzirana.
Treći proizvod je zapravo moj prvi susret s Elemisom, odnosno njihov skin glow piling za lice iz linije fresh skin. Iskreno, nije nešto, za moj ukus prerijedak, sadrži abrazivne čestice, ali nešto mu fali. Ja nisam primijetila nikakav poseban učinak na svojoj koži samo od njega i zato ga ne bih preporučila niti ponovno kupila.


Kao neki vid polukategorije, tu je ponovno i potrošeno pakiranje Balea blazinica koje su mi apsolutni favorit već godinama! Ako već niste, svakako ih probajte! :)


Od proizvoda za njegu kose potrošila sam i posljednju Macadamia Deep Repair masku (recenzija). Ovo je prvi put u zadnje najmanje tri godine da doma nemam niti malo ove maske... Malo sam nervozna i kada to pročitam, osobno je ne mogu dovoljno nahvaliti, ali sam odlučila predahnuti od nje da mi kosa nakon toga još više čezne za njom. Čisto promjene radi. Hoću li joj se ponovno vratiti? Abso-f...ing-lutely!!!


Među potrošenim proizvodima za njegu tijela imamo raznoliko društvo.


Gotovo je pakiranje Balea Super-Max confidence britvica koje kupim s vremena na vrijeme jer mi jako dugo traju, s obzirom da ih koristim samo za pazuhe, s kojima se druže jedanput tjedno. Mislim da je o ovom proizvodu to i više nego dovoljno informacija pa tu stajem. ;)


Gotov je i Avonov piling za tijelo iz linije s pripadajućim parfemom Dazzling Moments. Piling je srednja žalost. Sadrži granule koje mehanički rade piling. Kao i uvijek, njegov intenzitet ovisi o tome koliko vam je koža mokra. Više vode, manje pilinga. Ono što se meni nikako ne sviđa kod ove cijele Dazzling Moments linije je miris. Imala sam i parfem, kupila sam ih u setu oko Božića i parfem odmah proslijedila dalje. Piling i kremu za tijelo sam isprobala pa mi ih je bilo bezveze poklanjati, ali parfem je našao novi, bolji dom kod cure koja ga cijeni. Ne znam, možda se nećete složiti sa mnom, ali meni su Avonovi mirisi nekako nedovoljno razvijeni i krnji. U većini slučajeva, od onih koje sam ja probala, nema puno razvijanja i mijenjanja mirisa i nemaju dovoljnu zagonetnost i sofisticiranost za moj ukus.
Još jedan potrošeni pripadak parfemu je Lolita Lempicka mlijeko za tijelo koje je došlo u setu s istim parfemom. Lolita Lempicka je jedan od parfema koje sam najviše nosila ove godine. Prije mi je bio previše intenzivan, a onda sam ga nosila dok god nije došlo toplije vrijeme. Parfem je vrlo specifičan i ili ga volite, ili ne podnosite. Po reakcijama ljudi čini mi se da nema sredine, a mlijeko je mirisno kao i parfem, ali ništa spektakularno što se njege tiče. Ja sam ga dobila u setu, ali zasebno ga ne bih ponovno kupila.


Tu je još i Atrix Soft Protection krema za ruke. Uvijek imam nekoliko krema za ruke koje stoje na više mjesta u stanu, autu, na poslu, pa tako i ova. Potrošila sam je, bila je OK, ali ne bih rekla da je morate probati.


I kao uvijek, za kraj ostavljam šminku, a ovaj puta rastajem se od svog über voljenog Chanel kremastog sjenila u nijansi Illusoire. Potrošila sam ga do zadnje čestice, obožavala, spominjala i recenzirala ovdje. Moja apsolutna preporuka!

I to bi bilo to.

Što ste vi trošile i potrošile? Jeste li probale što od mojih Potrošenaca?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

32 komentara:

  1. Lijepo potrošeno, ja skupljam oped svoju vreću :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već se veselim trenutku kada će biti puna! ;) Znaš da ja te postove obavezno čitam :)

      Izbriši
  2. Bogme jesi bila vredna! Ne čudi me za ovaj parfemski losion, svi oni super mirišu, ali ne neguju bogznakako.
    Nikako da kupim ovu Macadamia masku za kosu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Maska je meni stvarno genijalan proizvod. Kada mi je neka nasumična frizerka uništila kosu, spasila me! Vjerujem da ima različitih iskustava, ali meni je ona odlična!!! Ako je probaš, svakako javi ;)

      Izbriši
  3. Wow great products!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Bila si vrijedna :)
    Caudalie Polyphenol linija je stvarno čudo ♥ Ja opet koristim to ulje i ne mogu mu se nadiviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudim se ;)....
      Slažem se. Polyphenol linija je stvarno odlična, a ulje pogotovo! :)

      Izbriši
  5. Odmah sam išla čitati o Illusoire-u i stvarno je divno, ta neka neodređena boja.. jako zanimljiva! Djeluje mi pomalo futuristički. Nego, moram te špotati, nigdje ja nisam pronašla taj post o Dubaiju.. Ili možda nisam sve dobro pretražila? A jako volim putovati i čitati o putovanjima :)
    I moram se složiti s tobom oko Avona.. prije sam i češće znala naručiti nešto, s vremenom sve manje jer su mi dosta.. hm jel bi nedorečeni bila prava riječ? Sve to lijepo izgleda na slikama, ali nikad si dosad nismo kliknuli.. a i više to volim 'uživo'

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaaaa sad si me vratila na moje putovanje u Dubai.... Hvala ti na tome! Ja ti jako volim putovati i dosta putujem. Razmišljala sam da napišem koji post o tome, ali nikada to nisam učinila. Mea culpa... Ali jedno od najživopisnijih putovanja mi je bilo u Maroko. On me nekako najviše svrbi da o njemu pišem.
      A što se Illusoirea tiče, nažalost, slike mi nisu dovoljne kvalitete da vidiš koliko je zapravo lijep....<3 Ako dođeš u priliku, barem ga swatchaj, diiivan! <3

      Izbriši
    2. Piši, piši! Sestra je bila prije par godina u Maroku i oduševile su me njene priče i slike, jedva čekam vidjeti i tvoje dojmove :)

      Izbriši
  6. Ja bi putovanjaa! Mi imamo Dubai na listi. Do sada mi je najljepše bilo na Santoriniju, predivan je. Brat je bio u Maroku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako bi rekla moja poznanica..."Dubai je uvijek dobra ideja!" Dubai pokazuje moć novca u ljudskim rukama, dok je Maroko čista mistika.... Da ne odem u neke lude vode, moram priznati da ti zavidim jer još nisam bila na Santoriniju, a jako mi je visoko na "posjetiti" listi :)

      Izbriši
  7. Bas si bila vredna :) Prvo mi je privukao paznju Dazzling Moments jer sam htela da kupim parfem, no premisljam se i dalje...a Ebelinove tufere koristim vec godinama i prezadovoljna sam :) Super post!
    <3

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, trudim se ;)
      Meni se Dazzling moments nije dopao, ali tko zna možda se ti oduševiš?! A ebeblin.... LOOOOVE....

      Izbriši
  8. post ti je super i dug je jako i interesantan haha posjet i ti moj blog <3 http://justbeyourselfa.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala... Je, moji nekako uvijek ispadnu duži nego što to planiram ;)

      Izbriši
  9. post ti je super i dug je jako i interesantan haha posjet i ti moj blog <3 http://justbeyourselfa.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovaj Caudalie djeluje primamljivo, šteta za Elemis, a miris Lolite baš volin. :) Probala sam samo Chanel sjenilo, al meni je žao što ne dijelim jednako mišljenje kao većina, ok je, al nisan ni blizu oduševljena. Valjda sam od tolikog hype-a očekivala čudo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Caudalie je jako dobar, Elemis (u ovoj varijanti) nije, drago mi je da se slažemo za Lolitu i žao kaj ne dijelimo oduševljenje za Chanel ;)

      Izbriši
  11. Bila si vrijedna i vecinu ovih proizvoda i ja koristim.Repair masku obozavam i vecinu njihovih proizvoda moram pohvaliti.Definitivno ono što najviše trošim je blazinice i kreme za lice.
    Novo kod mene

    www.makeartnotlove.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Repair masku ne mogu dovoljno nahvaliti... Stvarno mi je odlična i zato mi je jako drago da se slažeš s mojim odaabirom ;)
      Sada idem škicnuti što ima nova kod tebe :)

      Izbriši
  12. Mislim da nisam još nijedan proizvod probala ali bih voljela da bar pomirišem piling za telo i mlijeko za telo, beauty proizvodi su mi super a njihovi mirisi još bolji :) xx Maja
    ☀ http://majasmuffin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Looks like a great haul. Beautiful stuff. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
  14. Kad ona žuga da nema previše potrošenih proizvoda -.-
    Caudalie ulje imam i volim, a ove Bale blazinice kupujem idući put kad ih već toliko hvališ :D
    Ja ne mogu gledati ovo bivše sjenilo na kraju :( Mislim da bi pustila koju suzu kad bih jednog dana potrošila neki tako lijepi primjerak kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)... Caudalie je odličan brand, a ovi proizvodi su stvarno vrh! Balea blazinice mi nikada ne iritiraju oči i mislim da ih trebaš probati. Ako probaš, svakako javi dojmove! Please ;)...
      Sjenilo je bilo jako voljeno, ali svaki rastanak je težak ;) :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)