nedjelja, 27. rujna 2015.

FAVORITI KOLOVOZA 2015.!

Nisam se zabunila... Hvatam zadnji vlak da ih uopće napišem, znam, ali početkom godine sam sama sebi obećala da ću njih i Potrošence redovito objavljivati pa eto. Isto tako, nemojte se čuditi ako uskoro budete čitali i o rujanskim miljenicima.... ;) Potrošenci također slijede sa zakašnjenjem.


Uglavnom, kolovoz je što se mene tiče bio obilježen godišnjim odmorom i bijegom na more. To je značilo da sam stvarno odmarala i uživala u mirnim i lijepim trenucima sa samom sobom i onima koje volim. Baš mi je trebalo malo mira, odmora, mora, kupanja, tišine i voljenih ljudi... U takvoj atmosferi, nisam se puno družila s kozmetikom pa će ovo vjerojatno biti jedna od kraćih lista Omiljenaca, ali svejedno su vrijedni spomena.


Po ljeti nekako najmanje nosim parfeme, osobito na temperaturama kakve su bile ove godine, ali Dior Bronze Sweet Sun je odličan ljetni odabir! Ne sadrži alkohol i možete ga u principu nositi i na plažu. Ne, ne mislim da na plažu morate nositi parfem! Samo kažem... :) 
Miris... Miris mu je esencija ljeta. Nešto poput sofisticirane kreme za sunčanje, slatko sunčan, uz malo pijeska i soli. Mene osobno baš asocira na uživanje na plaži. To je najbolje što ga ja mogu opisati, a ako vas zanimaju točne note i slično, stavljam LINK za punmiris.


Lush Mask Of Magnaminty masku za lice i tijelo sam recenzirala, tako da vas za detalje upućujem na recenziju. Ali... To je presavršena maska, koja je u jedan ili dva puta na kraju mjeseca, a nakon povratka s mora, uspjela vratiti moju kožu u život. Kao što rekoh. Moja uobičajena njega je bila jako pojednostavljena, tako da mi je maska u gotovo par minuta vratila onu mrvicu sjaja, od koje koža izgleda nekako njegovanije. Genijalan proizvod i meni možda njihova najdraža maska, a možete je koristiti i na licu i na tijelu. Na koži ostavlja mentolasti miris i osvježavajući osjećaj.


Još jedan razbuđujući i osvježavajući doživljaj pružao mi je First Aid Beauty Detox Eye Roller. Emulzija, gotovo tekućina koja se pomoću metalne kuglice na vrhu nanosi na područje oko očiju. To sve skupa ostavlja osjećaj hlađenja i razbuđuje i vas i vaše oči. No, ovo je puno više od proizvoda za osvježenje. On obećava brisanje tragova umora, smanjenje otečenosti... Recenzija slijedi. Za sada samo kažem LIKE!


Što se tiče klope, možda ste vi ove zobene pahuljice već puno ranije otkrili, ali ja sam se s njima susrela tek ovog ljeta. Ukratko, pojedinačna pakiranja zobenih pahuljica koje dolaze u više okusa, a ja sam ih viđala u varijanti od maline, čokolade i jabuke s cimetom. Meni su najdraže s malinom. Zgodne su za posao jer im samo dodate malo kipuće vode, promiješate, ostavite koju minutu i voila! Ako već niste, probajte ih. ;)


I na kraju, želim još spomenuti dva proizvoda koji su definitivno bili Favoriti, ali ih trenutno nemam kod sebe pa se nisu našli na skupnoj fotki. Jedan je Eucerin Transparentni Sun Spray s faktorom 50 koji je dobio recenziju i svakako je za preporučiti!


A drugi je Biobazin sapun za ruke s Manuka medom. Meni odličan!

I to vam je drage moje to. Što kažete na moje odabire? Imamo li nekih zajedničkih simpatija?

Pišite mi...

LP, beautyandbrain007HR


For English version of this post click here

Broj komentara: 36:

  1. Dior parfem zvuči divno, letnje, baš kako ja volim, ali ne sećam se da sam nekada naišla na njega u parfimeriji... I za Lush masku stalno slušam pohvale, valjda će jednom i ona doći na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I je divan... <3 Barem meni. Ako ćeš imati priliku, šnjofni ga negdje! ;) A maska je mrak! Ja znam biti brutalna prema Lushu jer je on prilično dekadentan kad je omjer cijene i količine u pitanju, ali ova maska, prema mojem iskustvu, stvarno zaslužuje hvalospjeve.

      Izbriši
  2. Volim tvoje favorite, uvijek imaš proizvode koje niko nema, ili barem ne pišu o njima :) Volim i ja te zobene pahuljice, ali moje omiljene su one s kokosom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaa... Hvala ti! <3 <3 <3
      S kokosom??? Kod nas ih nisam vidjela, ali ako ih snimim, definitivno ih vodim doma ;)

      Izbriši
  3. ovu lush masku svakako moram probati da nebudem crna ovca u zajednici :) moji fav su : ziaja, e.arden, sapunčići, maybelline lash sensational itd...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dođeš li u priliku, svakako. Možeš za početak tražiti uzorak. U Lushu bez problema daju malu posudicu za doma, za probu. Čisto da vidiš kako ti se čini prije kupnje :)

      Izbriši
    2. nekad su bili u splitu dok jedina dva dućana nisu zatvorili :(

      Izbriši
    3. Da, znam za to, ali ne kužim zašto?! Valjda nije vladalo oduševljenje... ;)

      Izbriši
  4. baš mi se ovaj biobazin sapun odličniom čini, volim proizvode s medom, morati ću ga uzeti....a jako me zainteresirao ovaj osvježavajući proizvod za područje oko očiju....s obzirom da sam kronično neispavana, odlično bi mi došao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sapun je odličan! Ja sam ga kupila u DM-u na moru i tamo je bilo navedeno da se prodaje do isteka zaliha pa sam zaključila da ga povlače iz prodaje, ali onda sam ga najnormalnije vidjela i u Zagrebu. Jedino što mu je cijena nešto viša. Kada sam ga ja kupovala, na sniženju je koštao 12 kuna, a normalna cijena mu je 16 kn, što nije malo za tu količinu sapuna. Ali... Kada se uzme u obzir manuka med i činjenica da je on sam po sebi prilično skup, nekako kužim. ;)

      Izbriši
  5. Super favoriti!

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja sam volela taj Eucerin sprej, a ranije sam volela i kaše no više ih ne kupujem, imaju previše šećera pa poništim svaku eventualnu zdravstvenu korist :/ Imaju ovde Nutrivita kašice koje zaista sadrže samo ovas/zob pa onda radije sama dodam voće i cimet i šta mi dopadne šaka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve znam. Kada ja idem na totalno zdravu opciju uzmem najobičnije zobene pahuljice, prelijem ih s malo vrućeg mlijeka, dodam žličicu meda, ostavim koju minutu, i imam jedan zdravi obrok. Svježe voće uz to je isto odlična opcija. Ali... Ponekad mi paše i ova malo više "guilty pleasure" verzija ;)
      A što se Eucerina tiče, meni je stvarno odličan!

      Izbriši
  7. I love their favorite !!! I try Eucerin 50!!
    Have a nice day!! and my g+ for your post!!

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, Marcela! :*

      Puse iz Hrvatske (Kisses from Croatia!)!

      Izbriši
  8. Već na prvu vidim da bi ovaj Dior i meni bio favorit. Obožavam proizvode koji na prvi šnjof utjelovljuju sezonu za koju su namijenjeni. Zaintrigirala si me s ovim eye rollerom - jedva čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovaj Dior stvarno asocijacija na ljeto... Ukoliko voliš te pomalo slatkaste, "plaža" mirise, mogao bi ti se svidjeti. A FAB roller je bio super, osobito za ljeto!

      Izbriši
  9. Ja kao i to kasnim s objavljivanjem empties postovima, a o new in da ni ne pričam :D Iako znam da su to rado čitani postovi, a i sam ih kod drugih volim čitati, tako ni ne volim pisati, zapravo, ne volim slikati tu gomilu proizvoda pa stalno odgađam za idući dan :D Od tvojim proizvoda nisam probala ni jedan :D Lush Mask Of Magnaminty planiram već dugo probati, a Biobaza tekući sapun mi se čini baš zanimljiv :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja toliko toga želim objaviti, ali me nažalost obaveze progutaju pa je sve nekako sa zakašnjenjem. Lush Mask of Magnaminty je stvarno odlična maska, a meni se jako sviđa i Biobazin sapun. Nije pretjerano kremast, ali ima nešto tako "spa like" u njemu... I stvarno ne isušuje ruke. Ali moram biti iskrena i reći da sam preponosna što naši brendovi tako prate svjetske trendove i sve više izbacuju odlične proizvode!

      Izbriši
  10. Puno zanimljivih proiizvoda! Podsjetila si me da i ja nisam pisala favorite već neko vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super! Ajde izbaci koje favorite da vidimo koje ruževe trenutno šećeš?! Ti mene odmah asociraš na proizvode za usne, a ako tražim recenziju za neki Avonov "draguljčić", prvo pogledam kod vas! ;)

      Btw, i putopisni postovi s malim shoppingom iz Italije me isto uvijek razvesele!

      Izbriši
    2. ha, ha baš sam danas razmišlala da bi trebala napisati jedan jesenji ružnopost :D

      Izbriši
    3. I znaš da ću ga ja čitati!
      Inače, stvarno mi ostanu u glavi ti vaši posjeti Italiji. Od Gardalanda do Trsta. Nekako mi je bilo lijepo vidjeti one fotke s kave na kojoj ste uživale u ulovu. Aaaaaaa.... Najbolje kave! ;) :)

      Izbriši
  11. Odličnan post! <3


    staliaisbae.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Za lijepe favorite nikad nije kasno ;)
    Ovu Lush masku i sama volim ;) Sad si me zainteresirala za parfem, sapun i ovu okoloočnu tako da se radujem recenziji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se maske tiče, sjećam se! Kaj je, je. Odlična je! Sapun je meni osobno baš legao iako nije neko full mirisno čudo, više je bilje s malo sirovog meda, ali mene osobno je baš to kupilo!

      Izbriši
  13. Već 100 godina kupujem nešto od LUSH-a pa nikako da naručim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super da se možeš suzdržati! Mene ponekad oduševljenje skupo stoji. ;) :) :*

      Izbriši
  14. Može narudžba za jednu brzu recenziju te okoloočne? Treba mi pod hitno, ili ako imaš još kakvu preporuku za neki kojeg ima u Bipi, dok im traje akcija ovaj vikend :D
    Biobazine stvarčice me uvijek oduševe <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :).... Što se tiče FAB-a, roller je super, ali za hladniji period bih ga kombinirala s nečim "jačim" za noćnu njegu. A što se tiče BIPA preporuke, ja ozbiljno razmišljam da kupim i isprobam Afroditinu okoloočnu kremu od kamilice koju preporučuje alittlemakeupobsessed http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2015/03/5-days-of-all-about-eyes-afrodita.html
      Nisam je osobno isprobala, ali svi je dosta hvale. Meni je bila odlična Caudalie polyphenol okoloočna krema (sve ovisi koliko ti je to područje osjetljivo i suho)

      Izbriši
    2. Već sam dobila preporuku za Afroditu, ali mi se nimalo ne sviđa što je u kutijici..

      Izbriši
  15. Ove zobene su prefine, ja bih cijelu kutiju pojela XD :P

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)