srijeda, 8. lipnja 2016.

Al' sam bila vrijedna... Moji Potrošenci iz svibnja ( i travnja, i ožujka, i veljače 2016...)!

Da nastavim s ovim svojim dobrim nizom objava na vrijeme slijede moji Potrošenci! Ipak, moram vas upozoriti: "Čuvajte se posta!" A kad stignete do kraja znat ćete i zašto. ;)


Počinjemo sa svibnjom, s kojim smo se najsvježije oprostili. Skupila se solidna ekipa koju sam ja podijelila prema namjeni. Počinjem od vrha prema dolje, dakle, za početak kosa. Ovako na slici čini se da sam previše koristila regenerator pa sam morala posezati za suhim šamponom. No, pravo je stanje da sam ovaj regenerator kupila još prošlog ljeta, zajedno sa šamponom i maskom iz iste kolekcije i tek ga sada potrošila. Kupila sam ih po 50% nižoj cijeni s kuponima iz, mislim, 24 sata. Riječ je o Pantene Pro-v regeneratoru iz Aqua Light linije za masnu kosu. Ta me se linija i nije nešto posebno dojmila, a regenerator je bolji od maske iz iste linije, no, nije mi se činilo da cijela ta linija čini nešto za moju kosu, niti da se manje masti pa je ne bih preporučila. S druge strane, potrošila sam i Batiste Strength & Shine suhi šampon kojeg obožavam i konstantno spominjem. Budući da on ima svoju recenziju ovdje, za više detalja predlažem da je pročitate, no ukratko, to je svakako proizvod kojeg preporučujem!


Prelazimo na njegu lica... Ovdje se pomalo proteže tema u znaku Caudalie-a. Riječ je zapravo o sličnim proizvodima, maglicama za lice. Jedan je hvaljeni Caudalie Beauty Elixir koji svakako zaslužuje mjesto na tronu, barem što se mene tiče (recenzija ovdje), a drugi njegov nešto blaži i dalji rođak u Caudalie Grape Water. Mislim napisati recenziju gdje ih pomalo uspoređujem pa neću duljiti, ali za mene je Grape Water, Beauty Elixir Wannabe koji to nikad neće postati. Nije totalni šrot, ali me osobno nije niti oduševio tako da ostajem samo kod svoje preporuke za Beauty Elixir!


U istoj kategoriji našla su se i dva proizvoda iz Net a Porter beauty kutija. Earth Tu Face balzam za lice sa smiljem je prirodni proizvod koji mi je pomogao prebroditi zimu, ali nije za ljeto, tako da sam ga u pravo vrijeme potrošila (bio mi je drag). Te Verso dnevna krema (2. korak), koju sam žvakala ko' malo dijete poriluk... Dugo, predugo i bez teka. Nije mi se dopala i ne bih je kupila niti preporučila.


Kada lijepo pripremimo lice, slijedi šminka, tako da i ja poštujem taj redoslijed. Tu su se našla dva proizvoda Ben Nye Banana Luxury Powder koji mi je bio u redu, ali ne najbolji koji sam ikad probala, ali ga ima previše pa mi je već odavno dojadio, te mala EYEKO Black Magic maskara koju nikako ne volim. Od volumena ni V, daje neke prirodne trepavice (da želim da izgledaju skroz prirodno ne bih niti stavljala maskaru) i ne bih je nikako ponovno kupila niti preporučila. Jedino joj moram priznati da je jako postojana.


Došli smo i do njege tijela. Nakon duuugo vremena, u svibnju sam se nekoliko puta i okupala (zbog uštede vremena prakticiram tuširanje), te pritom potrošila dvije Lush kupke, jednu uljnu i jednu pjenušavu. Potrošila sam i Atrix Intensive Protective Cream kremu za ruke koju sam ja koristila i za stopala. U redu je, ali ništa posebno, za razliku od posljednja dva proizvoda iz ove kategorije koji su mi postali posebno dragi. Jedan je Oriflame Activelle Cotton Dry roll on, vrlo ugodnog i nježnog mirisa, koji mi je držao cijeli dan i definitivno bih ga ponovno kupila, te Balea Cream-öl losion za tijelo - Marula s bademovim uljem koji ne mogu dovoljno nahvaliti i koji svakako morate probati ako vas muči suha koža tijela.


Ponovno se u Potrošencima našla i boca ESI Aloe Vera soka koju obožavam, preporučam i uvijek joj se vraćam. Sok nije baš ukusan, ali se pije pomiješan s vodom i stvarno čini razliku za opće zdravlje organizma.


No svibanj "zatvaramo" s potrošenim parfemom Noa Cacharel. Kako sam ispraznila bočicu od 100 ml, možete zaključiti što mislim o njemu. To je moj omiljeni parfem i žao mi je što se rastajemo, ali me veseli što sam već otvorila novu bočicu.


I to je to za svibanj...

Kako sam Potrošence iz veljače, ožujka i travnja također marljivo slikala, također stavljam njihove slike s eventualno kojom riječi.

Travanj 2016.

svi na okupu

njega kose

njega lica

testeri, odlučila sam ih malo prorijediti

šminka - moj jajdraži Too Faced Shadow Insurance i MAC Bronzing Powder u nijansi Bronze (bio je OK)


njega tijela


Ožujak 2016.














Veljača February 2016.













Ako ste uspjele doći do kraja, svaka čast! Ako vam je ovaj post bio naporan, gledajte to s dobre strane, sljedeći Potrošenci su na redu tek sljedeći mjesec. ;) :)

Hvala vam na čitanju...

Ako imate pitanja, tu sam!

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

31 komentar:

  1. Hvala na divnom komentaru. :)
    Pratim te #86 :*

    www.bekleveer.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno da sam pročitala do kraja, pogotovo što ti uvek imaš neke smešne opise (kao sad za poriluk).
    Znači da probam Caudalie Beauty Elixir (a grožđe da zaobiđem, ipak to nisu male pare za proizvod koji i nije bogznašta).

    Meni baš žao što Lush više nema kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A gle?! Grape Water je isto na super glasu, ali on i ja si nismo baš... Beauty Elixir je stvarno malo čudo u bočici, osobito ako imaš kožu koja naginje masnijoj. Ima alkohola pa neće svima odgovarati. Ali za ljeto... <3 <3 <3
      I meni je žao kaj nemate više Lush, ali budući da vi imate Sephoru, ipak vodite! ;)

      Izbriši
  3. Wonderful! Thank you for sharing.

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdgovoriIzbriši
  4. Al' si ti bila vredna! Balea losion obozavam kao i Batiste :) Mnogo stvarcica nisam probala a jedva cekam da nam stignu Olival i Caudalie :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)... Olival je stvarno dobar i ja jedva čekam da vam stigne pa da javiš dojmove ;)

      Izbriši
  5. Bila si veoma vrijedna haha :) Super post draga :*

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  6. Svaka ti čast draga na postu i trudu što si sve to lijepo slikala i podijelila kroz mjesece :) Caudalie obožavam kao brend i veselim se usporednoj recenziji :) Kako si bila zadovoljna s Alba Botanica gelom za umivanje? Meni nije nešto lego te se silim da ga potrošim, a najgore mi je što ne mogu dokučiti zašto mi se zapravo ne sviđa :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. THANK YOU!!! Ja ga nisam mogla smisliti!!! ;) :) Za početak jaki, nekako isforsirani miris ananasa... Ma ja uopće ne znam kaj mi se kod njega sviđalo, ali su svi tako oduševljeni da mi je sve bed reći! ;) :)Isto, nikako da nestane...
      Sad mi je mrvicu lakše :D

      Izbriši
  7. jesi me nasmijala s onim ....žvakala sam ga kao dijete poriluk:)
    Zapamtila sam znači Beauty Elixir da, a Grape Water ne....baš sam mislila probati neku vodicu za lice, nadam se da neću zaboraviti.

    Baš si lijepo organizirala ove potrošene proizvode kroz mjesece, jako pregledno....i joj kako vrijeme leti ne mogu vjerovati da je već 10.6. danas....ma još malo i ljeto će nam proletjeti....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako imaš masniju kožu, onda definitivno Beauty Elixir, osobito ljeti jer osvježava za poludit'!
      Hvala ti na lijepim komentarima i ipak se nadam da neće ljeto previše brzo proći... :)

      Izbriši
  8. p.s. nisam ni ja ljubitelj prirodnih maskara, one su dobre valjda samo za one rođene s dugim i bujnim trepavicama što sigurno nisam:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dosta potrošenih proizvoda, mislim da nisam probala ni jeedan proizvod koji si spomenula.

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/06/nuttaeffects-bb-cream-recenzija.html

    OdgovoriIzbriši
  10. Super post i blog , dosta proizvoda si potrošila. Ako bi htjela follow for follow?
    P.S.Ako netko želi follow for follow , dođite na moj blog.
    http://lovedisneyhr.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Disney... Hvala ti! Naravno da ću te rado pratiti <3 :*

      Izbriši
  11. Wow great selection of products!!!!!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, Marcela... <3

      Puse iz Hrvatske! (Kisses from Croatia!)

      Izbriši
  12. Mislim da si dostigla i Vanju s količinom potrošenaca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakupilo ih se.... (ne usudim se s njom uspoređivati ;) :D)

      Izbriši
    2. Nemoj tako draga...respect :) Definitivno smo u istom klubu :)

      Izbriši
    3. Weeeee!!!! Nemaš pojma koliko me to veseli! Ali stvarno. Volim nove bočice, ali volim i prazne. Koliko god me veseli kupnja, ne bih voljela gomilanja samo radi gomilanja.... Ako me kužiš?! ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)