utorak, 21. lipnja 2016.

Balea LE šampon za svakodnevno pranje Mango - za sve tipove kose (Balea LE Jeden Tag Shampoo Mango)

Drage moje... Želim vam dobar dan! Danas sam sva neka vesela pa je tako i odabir teme posta takav. Spoiler alert!!! Jasno vam je u kojem tonu ide recenzija, ali svakako krećem od početka.


Ne znam kako vi, ali na vrućini ja svoju inače masnu kosu perem još češće, svaki ili svaki drugi dan? Znam da se ne slažu svi s tako učestalim pranjem, ali ljeti kod mene to čak nije ni stvar mašćenja, već vrućina. Na kraju napornog, zahtjevnog i vrućeg ljetnog dana, jednostavno cijela volim "uroniti" pod tuš. Tako se bolje osjećam.


Prilikom jednog posjeta DM-u, već na blagajni, ugledala sam Balea LE šampon za svakodnevno pranje Mango, koji me je već zbog Jeden Tag natpisa privukao, a kada sam vidjela cijenu od 8.90 kn za bočicu od 300 ml (oko 1.20 Eura/0.92 GBP/1.36$), odlučila sam da ćemo se družiti! 


Kao što sam već rekla, šampon dolazi u šarenoj bočici pomalo ljetnog odnosno tropskog dizajna koja na vrhu ima klasičan poklopac, a skriva narančasti šampon mirisa voćnog multivitaminskog soka. Miris mi je OK, osvježavajuć. Ne bi bio moj prvi odabir, ali je jako decentan i ne zadržava se u kosi, tako da mislim da prolazi kod većine.


Što se tiče samog šampona, iz DM-a tvrde da ima posebno blagu recepturu zbog čega je prikladan za sve tipove kose, te da ne sadrži silikone. Iako je blag prema vašoj kosi, pruža temeljito čišćenje od korijena do vrhova i kosu ostavlja čistom i sjajnom, dok vas intenzivni voćni miris trenutačno asocira na ljeto. Receptura njeguje vašu kosu zahvaljujući vitaminu B3 i provitaminu B5.


Ja bih se s navedenim složila. Receptura je stvarno blaga, ali izvrsno opere kosu bez da je zamrsi i napravi škripavo čistom. Moja masna kosa je osvježena i takva ostaje, nije otežana i nemam osjećaj da proizvod "sjedi" na njoj. Rezultat je čista, lepršava i sjajna kosa. Totalno me oduševio! A iako je moja kosa masna, mislim da je zaista dovoljno blag za sve tipove kose.


Ono što mi se stvarno ne sviđa je činjenica da je riječ o proizvodu iz limitirane kolekcije.


Eto, DM tim i Balea su još jednom napravili odličan posao! Od mene pohvale.

Kako vam se čini? Jeste li i vi probale ovaj šampon? Kakva su vaša iskustva? Zainteresirane?


Pišite mi...


LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here

21 komentar:

  1. Baš sam pre dva dana bila u DM i gledala sam ovaj šampon ali ga ipak nisam kupila, i ja imam masnu kosu pa sam mislila da mi ne bi odgovarao a i inače mi večinom odgovaraju samo H&S šamponi zbog peruti, mada sam s epokajala što ovaj nisma kupila jer je LE a cijena je stvarno povoljna.
    Slike su ti predivne. :)
    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/06/potrosi-5-do-ljeta-kraj.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kužim te jer sam i sama tako razmišljala, ali kako je cijena stvarno povoljna, mislila sam si da ću ga u krajnjem slučaju potrošiti kao gel za tuširanje ili kupku. No, stvarno je dobar, kako mu i ime kaže, za svakodnevno pranje. Blag, ali učinkovit.
      Hvala ti na pohvalama.... <3 <3 <3 :*

      Izbriši
  2. voljela bi probati ovaj, a možda i hoću, postala sam sebi već dosadna s onim od koprive koji koristim godinama:)

    Divne fotografije<3

    pozdrav<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, drago mi te "vidjeti" u bespućima interneta. ;) Nadam se da si dobro! :*
      Hvala ti na komplimentu... <3 <3 <3
      Ako nađeš ovaj šampon, probaj i javi dojmove. Šampon mi je stvarno super, a košta manje od jedne kave tu kod nas u Zagrebu :)

      Izbriši
  3. Nisam ni primijetila ovaj šampon i šteta što je LE :/ Nadam se da ću ga uspjeti uloviti :)Ljeti bi i ja najrađe prala kosu svaki dan, no mene još uz masnu kosu muči i to što mi je drama raščešljati kosu jer se toliko zapetlja da mi je potrebno oko sat vremena da se počešljam pa onda pranje pokušavam odgoditi koliko je to moguće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stvarno super! Kosa mi se isto mrsi, ali je ravna pa je nekako lakše. Za lakše raščešljavanje preporučam Macadamia No Tangle četku ili ako ti je kosa i kovrčava Wet Brush. Preporodila sam se!
      P.S. Nadam se da sjajiš.... <3 <3 <3 :*

      Izbriši
    2. I moja kosa je ravna i imam Macadamia No Tangle četku, no muke su i s njom, lakše nego s drugim četkama, ali samo malo. He, he, sjajim draga <3 <3

      Izbriši
    3. Onda bi te mogao zanimati moj sljedći post ;) :) Sigurna sam da si krasna.... <3 <3 <3 :* :*

      Izbriši
  4. Čini se odličan :) Po opisu podseća na Balea After Sun 2in1 šampon koji je stvarno super, tako da preporuka za njega ako ovog tvog nestane sa polica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da? Super! Hvala ti na preporuci. :) Svakako ću ga probati!

      Izbriši
  5. divaan post <3
    http://blogblogaha.blogspot.ba/2016/06/favoriti-juna.html

    OdgovoriIzbriši
  6. divaan post <3
    http://blogblogaha.blogspot.ba/2016/06/favoriti-juna.html

    OdgovoriIzbriši
  7. I so love this. Thanks for sharing!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam ga probala i preskačem jer se radi zaliha peckam po prstima i to vrlo uspješno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zašto mi je sasvim prirodno da si ti opskrbljena?! ;) :D <3

      Izbriši
  9. Meni svi šamponi sem onih uljanih baš isuše kosu, iako koristim sve te što su namenjeni suvoj/oštećenoj kosi kakva je moja. Obično mi ovi na kojima piše ''za sve tipove kose'' ne rade posao, ali pretpostavljam da je ok preko leta kad je treba češće prati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni i mojoj masnoj kosi je odličan, i čini mi se dosta lagan. Ali ako imaš suhu kosu, onda si ionako blagoslovljena time da je ne moraš često prati. Zavidim ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)