nedjelja, 19. lipnja 2016.

Kako sam se ponovila iliti New in...

Danas sam se odlučila da se malo podružimo, ali uz jedno laganije kišno, nedjeljno štivo. I zato vam, drage moje, predstavljam novitete!!!
Budući da sam se oprostila sa svom silom kozmetičkih proizvoda u nedavnom postu (ovdje), moram vam nekako pokazati da je sve u redu i da nisam u deficitu... Znam da ste se zabrinule! ;) :) :D


Bila sam jednako vrijedna s trošenjem kao i s kupovanjem. Da se odmah ogradim... Ovaj post je rezultat šopingiranja kroz dosta dugi period od nekoliko mjeseci. Neki su ulovi nađeni u pravim dućanima (kažem to jer često klikam na Buy gumbić svog računala), dok su drugi pronađeni na slobodnim lovištima interneta. Ja na kraju krajeva ipak ne diskriminiram! :D A neki su pokloni, budući da sam "odradila" i rođendan.


Ove sam godine uspjela malo i putovati, tako da se nekako nametnula kupnja kozmetike... ;)


Iako su mi sjenila najmanje potrebna, jednostavno ne mogu odolijeti novim paletama i bojama...Tako da je moja strast rezultirala s čak tri nove palete. Sve su kupljene na putovanjima. Catrice paleta je iz LE kolekcije - DENIM DIVINE C01 Injeanious, Maybelline The Blushed Nudes paleta koju još nisam isprobala, ali jedva čekam, i Urban Decay Naked 3 paletu za kojom sam konačno pokleknula...


U njemačkom DM-u sam ulovila i P2 proizvode koje trenutno isprobavam, MOST CHARMING lip fluide (neka kombinacija ruža i sjajila), a u Douglasu sam kupila Clinique Cheek pop rumenilo u nijasi 04-Plum Pop, koje mi je apsolutno predivno....


Kao i dva nova proizvoda iz The Body Shop radionice - Jagoda Body Butter i Shea Piling za tijelo.


Nešto sam ulovila i po našim drogerijama.


Trebao mi je novi Nivea roll-on koji uvijek hvalim i spominjem, a od hvaljenih i spominjanih proizvoda opskrbila sam se i Batiste suhim šamponima jer su u Bipi bili na sniženju. Strength and Shine (zeleni) mi je najdraži pa ako vas zanima, više o njemu možete pročitati ovdje.  U Bipi sam na sniženju kupila i Le Petit Marseillais mlijeko za tijelo s makom jer ga je jako hvalila Nives s bloga ALittleMakeupobssesed, a ja sam još bila pod dojmom svoje zaluđenosti s The Body Shop maslacem za tijelo Smoky Poppy.


U Kozmu sam otkrila dolazak branda Physicians Formula na naše tržište, pa sam odmah ubola Organic Wear maskaru koju je hvalila Tati (bivša GlamLifeGuru). Još je testiram, ali za sada vam je moj savjet da pričekate s kupnjom. Osim toga, jako sam se iznenadila visinom cijena. Maskara košta 100 kn (13.36 Eura/10.55 GBP/15.04$).
U DM-u sam pak iskoristila popust na L'Oreal kozmetiku i ponovila se s Infallible 24H Matte puderom, False Lash Wings Midnight Black maskarom, te sa dva Infallible sjajila (Mafia Gloss i Protest Queen).


Rekla sam i ranije... Ja ne diskriminiram. Tako da sam gledala i kataloge. Jedno takvo gledanje završilo je Oriflame narudžbom, više u ljetnom stilu. Kažem to iz razloga što sad već izlazimo iz zatvorenih cipela i počinjeno razmišljati o tome u kakvom su nam stanju stopala. Moji borci protiv suhih peta su Oriflame Feet Up Rescue Treatment Foot Mask i Oriflame Moisturizing Socks (hidratizirajuće čarape). Da ruke ne budu ljubomorne, kupila sam i putnu verziju Dream Cream kreme za ruke, a za lice sam odabrala Oriflame Swedish Spa Purifying masku za lice. Krema za ruke mi se sviđa i ima mi jako ugodan miris, krema za noge mi se isto jako dopada, a čarapice i maska za lice još čekaju isprobavanje.


Putovali su i ljudi oko mene, pa su neka od tih putovanja također završila darovima za mene. Blagoslovljeni bili! ;) :)


Imala sam rođendan, a kako znaju da s kozmetikom ne mogu pogriješiti i oni su mi kupili proizvode iz The Body Shop radionice, pa sam dobila cijelu kolekciju proizvoda iz linije s maslinama. Dok su mi oni koji su putovali južnije donijeli KIKO ruž.


Kad smo kod kutija, TBS moram pridružiti i neke druge.


Ne čini se tako, ali ja sam malo racionalizirala kupnju mjesečnih beauty kutija. Lookfantastic Beauty Boxovi su mi bili mjesečni must-have dok nisam shvatila da mi ne treba 12 Lord & Berry crnih olovaka za oči. Jednu LF kutiju ipak sam kupila jer je u njemu bio Revlon Colourburst Balm. Kako jako volim ove proizvode, u kombinaciji s drugim stvarima iz kutije i Elle časopisom, kupnja je bila neminovna!


Feelunique Pamper Me kutija je bila na sniženju, a ja sam imala i dodatni kupon za popust tako da sam je kupila po izrazito povoljnoj cijeni, a proizvodi unutra su stvarno super!


A o The Cult Beauty kutiji by Anna & Lily već sam pisala ovdje, tako da neću duljiti, ali mogu vam reći da mi je to, bez obzira na visoku cijenu, najbolja kupnja. Kada sam je kupila ubola sam i jednu Konjac spužvicu. Što mogu kad ih hvalite?


I uz Konjac smo došli do kraja... ;)

Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što ste vi kupovale?

Pišite mi...


LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

Broj komentara: 20:

  1. Pa bome dosta noviteta, uživaj u proizvodima :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Absolutely wonderful. Thanks for sharing!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdgovoriIzbriši
  3. Ove palete su odlicne,boje su divne :)
    Srecno sa trosenjem haha <3
    Ako zelis pogledaj moj blog i postani clan,javi se da uzvratim<3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! ;) :) Zapravo sam baš dobro krenula s trošenjem jer sam ih relativno brzo poslikala. To me inače uvijek "usporava".
      Rado ću pogledati tvoj blog, idem odmah! :*

      Izbriši
  4. Opa,baš si se ponovila! :-) Izdvaja se famozna Naked, ali i druge stvari deluju zanimljivo, meni posebno TBS set.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za TBS. Kad uđem u njihov dućan, izgubim se ;) :) Palete su me mamile, ali veliko mi je iznenađenje Maybelline... <3 <3 <3 <3

      Izbriši
  5. bome mi se jako sviđaju tvoji noviteti...vidim puno stvari koje mi se čine odličnima...puno lijepih stvarčica od catrica npr:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju... Moram priznati da uživam u njima!

      Izbriši
  6. Ajme, slinim i to jako :D Najviše mi se sviđaju TBS proizvodi koji kod nas nisu dostupni i Naked 3 koji si već dugo želim :D Konjac spužvicu volim jako i baš me zanima kako će se tebi sviđati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, spužvica je kupljena nakon tvojih preporuka. Rekla sam ti već da su se do sada sve tvoje preporuke pokazale odličnim i za mene, tako da jedva čekam da je počnem koristiti ;) :)

      Izbriši
  7. Kao i uvek, sjajni noviteti <3 Paletice su prelepe sve do jedne, a Tbs izgleda posebno primamljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :* TBS je uvijek dobra ideja... Barem meni ;) A palete me vesele, tako da često niti ne pokušavam odolijeti. Ne bi se nikad reklo? ;) :D :*

      Izbriši
  8. Divno, divno, u transu sam od divote :))

    OdgovoriIzbriši
  9. I ja i ja...ma obje smo u transu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A najbolje je što sam do sada jako zadovoljna sa svime što sam isprobala! Imam dosta novih makeup Omiljenaca. To me uvijek veseli!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)