ponedjeljak, 6. lipnja 2016.

Omiljenci svibnja 2016. iliti Favoriti

Poseban je osjećaj za mene pisati o prošlomjesečnim Favoritima na vrijeme, tako da me današnji post još malo više veseli. Drage moje čitateljice, predstavljam vam svoje svibanjske Omiljence!


Već i vrapci na grani znaju da sam ja totalno nepredvidiva kada je blog u pitanju! Znaju to jer me ili viđaju non-stop kako slikam nešto po prozorima ili me uopće ne vide. No, par Omiljenaca se nekako ipak uvijek uspije probiti. Tako da počinjemo s prvim, Balea uljnim losionom za tijelo - Marula s bademovim uljem. 


Ovaj je losion namijenjen suhoj koži tijela. Kako je meni ovo proljeće koža potpuno poludjela i počela se sušiti, uzela sam ga za probu u DM-u. Dolazi u tubi od 200 ml i opako je jeftin. Mislim da košta negdje oko 15 kuna (oko 1.58 GBP/2 Eura/2.27 $).


Ima slatkast miris koji je OK. Nisam luda za njim, ali mi ne smeta. No, kako sam prošli mjesec u Omiljencima navela Body Shop mazalice za tijelo koje nam nisu lako dostupne, htjela sam spomenuti i ovaj mali dragulj koji nam je dostupan svima, a fantastičan je!


Budući su ovo moji Omiljenci, a ne njegova recenzija, još ću samo reći da je sastav solidan, losion odličan, dosta lagan, ali izrazito njegujuć i ako vas muče suhi laktovi, probajte s njime. Iznenadit ćete se. Svakako preporučam!


Sljedeća dva Omiljenca su iz domene šminke. Jedan također opako jeftinog drogerijskog ranga. Naravno, pričam o Essence Lash Princess maskari koju sam prvi put isprobala. Uglavnom, ja igram toplo-hladno pa se ili raspištoljim pri kupnji ili štedim, svjesna da sam pretjerala. U takvom jednom trenutku kupila sam i ovu maskaru za nekih 28 kuna (oko 2.94 GBP/3.80 Eura/4.24$), također u DM-u. Trebala mi je promjena, a nije mi se dalo trošiti puno novaca. Znam da se neke cure žale da im od Essence maskara padaju trepavice, ali ja to nasreću s ovom maskarom nisam doživjela. Meni je odlična! Dosta je crna i intenzivna i iako obećava volumen, meni se sviđa što stvori efekt i volumena i dužih trepavica. Jedna je od maskara koja počinje kao dosta vlažna, ali se s vremenom malo posuši i onda je taman, a takva ostaje i kroz cijeli period od tri mjeseca u kojem ja koristim jednu otvorenu maskaru. Dobila sam jako puno komplimenata za trepke kada sam je nosila i imala sam osjećaj da se ljudi razočaraju kada im kažem koja je to maskara i koliko košta?! Bez predrasuda molim. ;) :)


Drugi Omiljenac iz domene šminke je nešto skuplji i dolazi od Illamasque. Riječ je o Powder Blusheru u nijansi Spite za koju nisam sigurna niti da je više dostupna? Ja sam ga kupila kao bronzer, prvenstveno za konturiranje prije tri godine i nisam ga uopće koristila. Sada sam ga stavila u opticaj i oduševila se!


Odlična nijansa za moju svijetliju put, pigmentiran je jako, ali je mekan i dozvoljava pogreške te se lijepo "blenda", jednako dobar je za konturiranje, kao i za davanje boje licu, nije narančast, traje cijeli dan i ja se pitam zašto sam ga ignorirala do sada? E da, i super je i za masnokošce. Nije mat niti sjajan, nego neka kombinacija. Izgleda mat u pakiranju, ali nije praškast niti umjetan na licu, već daje izgled sjajne, zdrave kože, bez da je uistinu sjajan, ako me razumijete?

I posljednji Omiljenac je moj omiljeni parfem svih vremena - Noa Cacharel u svojoj prvoj verziji. Njegov miris jednostavno savršeno grli moju kožu i dobar je za sva godišnja doba, iako drugačiji završetak ima zimi, a drugačiji ljeti. No, ja ga obožavam! Zahvaljujući njemu sam shvatila da mi se uglavnom sviđaju mirisi koji sadrže ylang ylang. S njime me nikada nije zaboljela glava, niti kada bih ga konstantno osjetila, on je jednostavno THE ONE za mene. Koristim ga kontinuirano, a ova bočica od 100 ml će se ovaj mjesec naći i u Potrošencima. Ne brinite! Već je novi otvoren. ;)



Koji su bili vaši Omiljenci tijekom svibnja? Jesmo li jednako voljele?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here

Broj komentara: 12:

  1. Opako jeftin hehe
    Probacu onda ovaj Balea losion, dobro bi mi doslo nesto takvo na jesen.
    I bas super sto konvertujes valute, ja nekad citam na hrv.blogivima cene u kunama i nemam pojma koliko to dodje para, a lenja sam da za svaku stvar proveravam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ga uspiješ "uloviti", kupi! Meni je na početku bio OK, ali sam nakon nekog vremena vidjela da mi je koža puno mekša, čak i na dijelovima koji mi se nisu činili suhima. Baš nahrani!
      Drago mi je da ti se sviđaju konverzije cijena... I mene je to uvijek mučilo ;) :)

      Izbriši
  2. Super favoriti. Ja ovaj Balein losion nigdje ne nalazim. Noa je predivan miris! :) - Missundaztood

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da odobravaš! ;) Ja ga kupujem u DM-u na uglu Petrinjske i Amruševe. Pa ako si u Zagrebu... Noa mi je mrak, a s obzirom na tvoje znanje o parfemima, drago mi je da se i tebi sviđa

      Izbriši
  3. Great products!!! Good selection!!!
    Have a nice day!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši

  4. Draga, jako lijep blog.
    Ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

    www.bekleveer.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Andjela.... Hvala ti! <3 Naravno, da ću rado pratiti tvoj blog :)

      Izbriši
  5. Balea uljni losion jako voli i ne znam koliko sam već tubica potrošila, a posebno mi je drago što je LE, ali već jedno dvije godine stoji na policama DMa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D Budući da sam ga ja tek sada otkrila, drago mi je da je tako! ;)
      (jednako je i s in shower-om od vanilije) Blagoslovljena bila limitirana izdanja! ;) :)

      Izbriši
  6. ha, ha sad sam zamislila vrapce i slikanje s porozora, a tako ja na balkonu, pa su sada susjedi sasvim sigurni da nisam baš normalana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što sve mi moramo radi svjetla i dobre fotke :D
      Inače, čak je jednog susjeda uhvatil fobija da fotkam njega pa je počeo spuštati rolete. True story! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)