srijeda, 15. lipnja 2016.

TESTER BOX- lipanj 2016.

TESTER BOX... Hrvatska inačica beauty kutija koju sam ja prvi puta naručila, a svi vi koji me pratite znate da su kutije moja slabost (dokaz ovdje, ovdje, ovdje i ovdje....). Ja sam valjda zadnja u beauty svijetu saznala za Tester Box i trebalo mi je neko vrijeme da pohvatam kako se naručuje, ali sada je prva kutija za lipanj 2016. kod mene.


Dakle, naručivanje ove kutije je nešto drugačije od drugih. Naime, broj kutija je ograničen i po onom što sam ja do sada vidjela, kutije se stvarno brzo rasprodaju. Tester box stiže na vašu adresu 15.-og u mjesecu, ali ga morate naručiti u razdoblju od 15.-og do kraja prethodnog mjeseca. Znači, ja sam svoju lipanjsku kutiju naručila 15. svibnja (tada se pojavljuju u ponudi kutije za naredni mjesec, u ovom slučaju lipanj) i kutija mi je stigla danas, 15.-og lipnja. Koliko sam ja skužila, praktički već nakon 2-3 dana kutija više nema za naručiti. No, ako ste baš jako zagrizle, možete se pretplatiti na razdoblje od 6 ili 12 mjeseci.


Jedan Tester box stajat će vas 100 kn (uključeno s troškovima poštarine, oko 13.27 Eura/10.50 GBP/15$), dok ćete s pretplatama uštedjeti pa će vas pretplata na 6 mjeseci stajati 500 kn (oko 66.37 Eura/52.50 GBP/74.53$), odnosno na 12 mjeseci 1000 kn (oko 132.73 Eura/105 GBP/149$).  Moram naglasiti da kada naručujete svoju kutiju, možete je kupiti kao gost ili se registrirati. Ja predlažem registraciju jer uz nju popunjavate anketu, kako bi se proizvodi što više prilagodili vama. Jedan mjesec dobivao se puder pa je dobro znati npr. boju vašeg tena, potrebe kože i slično. Tester Box plaća se unaprijed, putem kreditne kartice ili putem uplatnice, u kojem slučaju morate u roku 3 dana od rezervacije svoje kutije dostaviti potvrdu o uplati.


Tester box dolazi u crnom paketu u kojem se svaki mjesec skriva drugačiji dizajn kutije. Lipanjski je napravljen u suradnji s ELFS-ima i meni se sviđa. Proizvodi unutra su upakirani u crni zamotni papi, zaljepljen s Tester naljepnicom i omotan mašnicom.


Dobiva se i mala poruka na kojoj su također navedeni proizvodi koji dolaze u kutiji, kao i njihove pune cijene za full-size verzije. 


U samoj kutiji vam je uvijek zajamčeno 5 ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda, s time da testeri često dolaze u paru što se zapravo računa kao jedan. 


Ovaj mjesec takav par čine Nivea proizvodi, Nivea Volume Care sprej za kosu i Nivea Volume Care šampon za kosu, svaki u mini verziji od 50 ml. Volim izgled bujne kose pa ću ih rado isprobati. U velikim pakiranjima oba dolaze u verziji od 250 ml, sprej će vas koštati 27.90 kn (oko 3.72 Eura/3 GBP/4.17$), a šampon 21.90 kn (oko 3 Eura/2.31 GBP/3.28$).


Imamo još jedan par, ali u full-size verziji, i to iz Fa radionice. Tako sam se ja obradovala Fa Coconut Milk & Coconut Water gelu za tuširanje jer me asocira na ljeto i sviđa mi se kako miriše (250 ml košta 15.90 kn: oko 2 Eura/1.68 GBP/2.38$), a nešto manje Fa Dry Protect Cotton Mist & Linen Touch roll-onu jer sam vjerna Nivei i ovaj miris nije baš nešto što bih sama odabrala. Ipak ću ga isprobati pa javim dojmove. Ovaj roll-on od 50 ml košta 19.90 kn (oko 2.65 Eura/2 GBP/3$).


Proizvod koji me nije baš na prvu impresionirao je Himalaya Herbals hranjiva krema za lice i tijelo. Iako piše da je pogodna za sve tipove kože, čak i kao podloga za šminku, ja ne volim te kreme za sve i "od glave do pete". No, probat ću je i, mislim, koristiti za tijelo. Ova posudica od 150 ml inače košta 22.90 kn (oko 3 Eura/2.42 GBP/3.43$).


Jedan pravi tester je malo pakiranje Egyptian Magic višenamjenskog melema za kožu. Ovo je vrlo hvaljeni proizvod u beauty zajednici, ali ja ga nikada nisam kupila i isprobala. Drago mi je da ću ga probati, osobito zato što je prilično skup pa će vas posudica od 115 ml koštati 289 kn (oko 38 Eura/30 GBP/43$).


Obradovao me Diva! Make up blender/spužvica za nanošenje pudera i konturiranje. Baš me zanima! Ova će vas spužvica koštati 29.90 kn (oko 4 Eura/3.15 GBP/4.47$).



I zadnji proizvod sam namjerno ostavila za kraj, budući je iz domene šminke i od svega me vjerojatno najviše razveselio jer cijelu kutiju čini nekako smislenijom s obzirom na omjer cijene i kvalitete, a riječ je o L'Oreal Paris Miss Hippie Volume maskari. Iskreno, nisam je još zamijetila, ali maskare uvijek rado isprobavam tako da se baš veselim. Ova tuba od 8.4 ml košta 69.90 kn (oko 9 Eura/7 GBP/10$).


I za kraj moji dojmovi... Hm?! Kada se zbroji vrijednost samih ovih full-size proizvoda, kutija koja košta 100 kn, definitivno je isplativa, jer je njihova vrijednost nešto veća od 150 kn. Bi li svi ti proizvodi bili vaš prvi izbor? Vjerojatno ne. Ali...to je čar ili mana ovakvih kutija iznenađenja. Kako za koga?!


S druge strane, sve smo mi beauty zaljubljenice i sigurna sam da rijetko kupujemo proizvode za njegu po punoj cijeni. Pa zato postoje Kozmo srijede i razne vikend akcije, tako da je ta početna ušteda kod većine ipak manja. Mora se reći da i testeri imaju svoju vrijednost i mene osobno ovi Niveini proizvodi vesele. No, mišljenja sam da je ovaj Tester box ipak nešto slabiji od dosadašnjih kutija, barem onih koje sam ja vidjela. Također, nije mi baš drago što u mojoj kutiji nije bilo Morrocanoil tretmana Classic/Light koji je naveden na "knjižici". Možda je on iznenađenje samo za neke, a možda je greškom ispušten? Što je najgore, imam i Classic i Light verziju, ali mi je žao što ga nisam dobila. 

Na kraju ipak dajem kutiji prolaznu ocjenu i naručujem još jednu za srpanj jer piše da je posebno ljetno izdanje pa se nadam najboljem.

Što vi kažete na lipanjsko izdanje Tester Box-a? Kako vam se sviđa? Jeste li i vi koji naručili?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

Broj komentara: 12:

  1. Sestra i ja lovimo kutijice svaki mjesec, a ova nam je promakla jer je bila rasprodana u roku od odmah. Ali evo sada kad vidim sadržaj - meh. Osim maskare ništa me nije dojmilo. Opet šampon za tijelo i kosu, a apsolutno se slažem s tvojim komentarom da te proizvode ionako kupujemo na akcijama. Ah ništa, nadajmo se da će sljedeća kutijica biti bolja. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ova kutija nije bila baš njihovo najbolje izdanje, ali se stvarno nadam da je najavljena summer verzija A1! Tako su super krenuli da bi mi stvarno bilo žao da se pokvare...

      Izbriši
  2. Toliko sam bila tužna kad nisam uspjela uloviti ovu kutiju za lipanj, no sad mi je drago jer kao što si i sama rekla, mislim da je ovo jedna od najlošijih kutija do sada, mislim, meni se ne sviđa ni dizajn kutije :/ Ovo s ELFSom mi je tipična navlakuša. Žao mi je što je ovo tvoja prva kutija jer znam koliko si joj se veselila, ali i ja sam naručila onu za srpanj pa se nadam za obje da će biti dobra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. A ova ELFS navlakuša me nasmijala jer je isto to komentirala moja prijateljica koja je bila sa mnom kada sam otvarala kutiju. Njoj se skroz ozarilo lice kad je vidjela ELFS, jer je mislila da sam ne znam što dobila. No dobro. Ipak kutija košta 100 kn pa ne možemo sad očekivati dizajnerske cipelice unutra, ali da je mogla biti bolja i isplativija, osobito u usporedbi s kutijama do sada, je. Sad sam u iščekivanju kutije za srpanj :)

      Izbriši
  3. Kutija izgleda odlicno.Maskara mi se cini najbolja i ovaj beauty blender u predivnoj bojici.

    Novo na
    MAKE ART NOT LOVE

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa! Maskara je i moj favorit :)

      Izbriši
  4. Ja nisam niti jednu tu kutiju naručila, ali uvijek pročitam postove o njima,to mi je dovoljno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih isto čitam. Zato sam i naručila ;) :D Ti si veći karakter od mene :)

      Izbriši
  5. šteta što je ELFS pomalo razočarenje...i meni se lice ozarilo kada sam vidjela kutiju, mislila sam tko zna što je unutra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Navodno da će se na mail dobiti neki popust kod za kupnju kod njih... No, dobro. Sve iz kutije će se potrošiti ;) :)

      Izbriši
  6. Isto kao i Andreja, i ja odoljevam kupnji, ali uvijek škicnem na postove što je u njima. Ova me ostavila onako prilično ravnodušnoma. Sve je ok, ali ništa me ne bi bacilo u trans :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pravu si, ali ja sam stvarno slaba na te beauty kutije... Iako me ova nije oborila s nogu, moram biti fer i reći da je već puno toga iz kutije u uporabi. Zapravo, sve što se dobije u njoj je vrlo upotrebljivo, ali kako su krenuli sa stvarima tipa Eve Loom Cleansera, Uriage krema i sl., ova je nešto drugačija, plus što mi je presmiješno kaj su si Elfsi napravili reklamu i to veliku jer navodno kreću s izdavanjem svoje kozmetike, a unutra ni E od Elfsa ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)