srijeda, 29. lipnja 2016.

The Wet Brush Pro - profesionalna četka za raščešljavanje

Ja sam evidentno raspoložena za njegu kose, prvo Balea LE Mango šampon za svakodnevno pranje pa četka ;). Naime, u zadnje vrijeme relativno brzo fotkam nove stvari, što znači da i puno isprobavam pa vam što prije želim prenijeti svoje dojmove. Već ste u mojim Novitetima, kao i u recenziji Cult Beauty Box-a by Anna & Lily vidjeli da sam u box-u dobila The Wet Brush Pro četku, kojoj je posvećen današnji post.


Riječ je o profesionalnoj četki za raščešljavanje koja bi vam trebala pružiti zdraviju i ljepšu kosu. Naime, prema riječima proizvođača, četka ima Intelliflex zubce koji su tanki i čvrsti, a opet savitljivi, tako da su prilikom češljanja kose, u jednom prolasku četkom čvrsti, dok su već u sljedećem savitljivi i podatni. Sami vršci zubaca imaju mekane vrhove idealne za osjetljiva vlasišta, a sve to omogućuje da se vrlo brzo i s lakoćom raščešlja zamršena kosa bez povlačenja, trganja i boli. Dakle, ne morate se brinuti za čvorove, ispucale vrhove niti gubitak/prorjeđivanje kose.


The Wet Brush Pro četka ima i specijalnu gumiranu dršku koja je stvorena u suradnji s frizerima, a omogućava ugodan, ali čvrst hvat i dodatno olakšava češljanje i stiliziranje kose. 


Pogodna je za češljanje i mokre i suhe kose za sve (djecu, žene i muškarce), kao i za sve tipove kose. Fleksibilni zupci s lakoćom raščešljavaju kosu, kao i ekstenzije i perike.


A sada malo o meni. Ja imam dugu, ravnu i gustu kosu koja se jako rado mrsi. Pranje kose i raščešljavanje mi je do otkrića Macadamia No Tangle četke (recenzija) bilo noćno mora i trajalo je oko 20 minuta, ne pretjerujem, i to sa češljem dugih i širokih zubaca. Onda su se pojavile razne četke za raščešljavanje, prvenstveno mokre kose i tako sam ja kupila Macadamia verziju koju toplo preporučam.  Ali znam da cure s dugom, gustom i kovrčavom kosom, poput genijalne Lenke odn. Mame Šminkerice (klik za Lenku), nisu bile jednako zadovoljne. Budući da je The Wet Brush Pro nalik baš na uobičajenu četku, samo s puno fleksibilnijim zubcima, mislim da bi i naše kovrčave prijateljice mogle biti jako ugodno iznenađene. :)


Osobno, ja sam prezadovoljna!!! Ova četka ima klasični dizajn, ali guma od koje je napravljena stvarno omogućuje lako češljanje i manevriranje mokre kose s regeneratorom pod tušem jer ne klizi iz ruke i pomalo me podsjeća na gumu s pakiranja Nars kozmetike. Vrlo je mala šansa da će vam ispadati iz ruke. Meni osobno se to nikada nije dogodilo, dok je to moja najveća zamjerka Tangle Teezer četkama. Suhu kosu isto odlično češlja, ali radi brzine, efikasnosti i nedostatka boli kod češljanja mokre kose, ja je prvenstveno preferiram za mokru kosu.


Sama nemam ekstenzije i ne nosim perike pa ne mogu potvrditi njen performans za njih, ali je činjenica da često čujem cure na YouTube-u da ju hvale pa pretpostavljam da zaista i je učinkovita.


Prema mojem iskustvu i za potrebe moje kose, riječ je o sjajnom proizvodu za preporučiti!


Ako vas zanima ova četka, možete je pronaći u svim mogućim beauty internet shopovima (Lookfantastic, Hqhair, Cult beauty, Beauty bay) kojima, vjerujem, većina nas i inače krstari, u raznim varijantama boja, dezena i veličina. Moja je klasična varijanta, u punoj veličini i košta 12 GBP, ali iskreno, često ih možete kupiti na raznim akcijama i sniženjima.


Mislim da će biti super odabir za torbu za plažu, pa ako ste u potrazi za nečim sličnim, pokušajte s ovom četkom i svakako javite dojmove!


Kako vam se čini? Jeste li isprobali The Wet Brush Pro četku? Zainteresirani?

Pišite mi....


LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here


Broj komentara: 15:

  1. stvarno se čini kao odlična četka, ali ja se mogu počešljati s bilo kojom jer mi se kosa nimalo ne mrsi (doduše samo kod ove neke srednje duge dužine, jednom kada sam je pustila baš jako dugu počela se mrsiti)...no, sviđa mi se što ova djeluje i kod mokre kose. Ja ni ne pokušavam počešljati mokru kosu tako da se čini kao odličan proizvod.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, onda imnaš sreće. :) Ja trebam malo čudo u četki tako da sam jako zadovoljna s ovom ;) :*

      Izbriši
  2. Interesting post!!!
    Have a nice day!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you! ;) :)

      Puse iz Hrvatske! (Kisses from Croatia!)

      Izbriši
  3. Evo! To! To ja tražim! Mekane i velike zupce i da mi ne ispada iz ruke dok se češljam! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijelo vrijeme sam imala tebe na umu ;) :) Ipak, svaka ušteda vremena je dobrodošla ;) <3 Stvarno, četka je odlična!

      Izbriši
  4. Stvarno djeluje dobro, meni srećom kosa nije baš zahtjevna, najčešće samo prođem prstima kroz mokru kosu i pustim da se osuši sama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mislim da ni sama nisi svjesna koliko nas je sada ljubomorno?! ;) :) :D

      Izbriši
  5. Ja sam kovrčavica u posjedu macadamia četke s kojom sam generalno jako zadovoljna osim u aspektu klizanja što se u potpunosti slažem s tobom da je najveći minus kod te četke. Ova mi se čini odličnom upravo zbog tog neklizajučeg premaza na dršci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super onda da imamo i jednu kovrčavu zadovoljnu curu! No Tangle četka je super u odnosu na Tangle Teezer, ali što se klizanja iz ruke tiče, ova ih stvarno sve šiša! ;)

      Izbriši
  6. Nisam probala, ja i dalje koristim Macadamia četku. Možda kad mi ona dotraje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako si zadovoljna, super! Meni je Macadamia isto bila otkriće i super mi je, ali su se na mojoj zubci sad poslije nekoliko godina raširili, malo polomili... Još uvijek je bolja od većine češljeva i četki, ali me ova četka baš jako obradovala :)

      Izbriši
  7. Želim :D He, he, možda je ovo zločesto, ali izlaskom Velike Britanije iz EU stalno pratim kako funta pada i kad se zaustavi krećem u pohod na njihove web shopove, a ova četka ide na popis :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Kaj bi bilo zločesto? Treba to iskoristiti. Ja sam pak već razmišljala kako većinu proizvoda naručujem od njih. Navikla sam da nema carine... Ova carinska opcija me ne oduševljava! :D

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)