nedjelja, 3. srpnja 2016.

Omiljenci lipnja 2016. iliti Favoriti

Nemam pojma kada sam zadnji puta bila ovako uzbuđena radi Favorita? Mislim, to mi je jedna od najdražih vrsta postova i za pisanje i za čitanje, ali u lipnju sam otkrila nekoliko stvarno genijalnih proizvoda o kojima bih mogla unedogled pričati. Budući da je riječ o novim proizvodima, od kojih su neki malo duže čekali na zajedničko druženje, jako sam zadovoljna jer nisam bezveze potrošila novac. Dakle, cure moje, predstavljam vam svoje Omiljence.


Kao i uvijek, podijelila sam ih u kategorije da budu pregledniji, a počinjem od kose.


Kako ste tijekom lipnja mogli čitati hvalospjeve o odličnom, a ekstra povoljnom Balea LE šamponu za svakodnevno pranje Mango, kao i o The Wet Brush Pro četki, vjerujem da  niste iznenađeni što sam započela upravo s kosom. A ako ste pročitali moje postove o njima, onda znate sve, pa i razloge zašto ih volim!


Šampon je nježan, a učinkovit, čak i za masniju kosu...


a četka je spas za uštedu vremena i nedostatak čupanja i boli nakon šamponiranja. Odlični su i stvarno ih mogu preporučiti! Ako ih isprobate, voljela bih čuti vaše dojmove. :)


Što se njege tijela tiče, imam samo jednog novog favorita. Novi je (nedavno otvoren), iako sam ga kupila prije skoro dvije godine, ali nikako nije stizao na red. Riječ je o Collistar Talaso-Scrub Gold pilingu za tijelo sa solju i esencijalnim uljima. Ovo je bilo posebno, slavljeničko izdanje, ali Collistar pilinzi raznih vrsta i namjena za tijelo su prilično poznati po učinkovitosti.


Ovaj piling je mehanički, ali osim što uklanja mrtve stanice kože, kožu ostavlja i njegovanom i mekom zbog ulja. Sadrži i sitne zlatne čestice koje se vrlo decentno, ali ipak vidljivo pokazuju tu i tamo na koži.


U kategoriji proizvoda za njegu lica skupilo se prilično konkretno društvo. Svi su proizvodi odnedavno u upotrebi, ali već oko mjesec dana, tako da mogu reći kako se slažu s mojom kožom.


Započet ću od Starskin Instaglam Foaming Peeling Perfection Puff - piling spužvice koju sam recenzirala zajedno s maskom i koja je genijalna! Koristila sam je kada mi je koža podivljala, nakon što su mi na bradi ostali ožiljci od prištića uzrokovanih onim danima u mjesecu i bila mi je fantastična! Izblijedila je ožiljke i crvenilo, te uklonila suhu kožu, koja se začas vratila u lijepo i njegovano stanje. Preporučam!


Od drage kolegice Mone Moon s Fantazija bloga saznala sam za novitet od Bocassya, njihov novi tonik. Pisala je Mona i o micelarnoj (ovdje), no kako sam ja već kupovala prema njenim preporukama i čini mi se kao da imamo identični tip kože, a tonik je nahvalila, već sam drugi dan u DM-u kupila i sama tonik jer sam taman potrošila Olivalov iz linije sa smiljem. Bila je Mona u pravu i kada ih je usporedila. Ukratko, ako vam se svidio Olivalov, velika je vjerojatnost da će vam se svidjeti i Bocassy verzija.


Posljednja u ovoj kategoriji je Pixi by Petra Hydrating Milky Mist (hidratantna mliječna maglica) s hijaluronskom kiselinom i crnom zobi. Ovo je meni odličan proizvod jer pruža koži vlagu, što mi je sa svakom godinom više, sve potrebnije. Ovo nije sprej za fiksiranje šminke i osvježavanje kroz dan (iako bi ga i tako mogli koristiti), već jedan od koraka u njezi. Ja ga nasprejam na potpuno očišćeno lice, malo pustim da se upije i zatim nanosim kremu. Koža mi stvarno izgleda zdravo i jako mi se sviđa! Za vas koji imate osjetljivu ili suhu kožu, pa se zbog alkohola u sastavu niste našli s Caudalie Beauty Elixirom, a nije vas se dojmila Caudalie Grape Water, probajte s ovim. Ova je maglica vrlo blaga i lagana, ali uistinu čini razliku!


Posljednja kategorija me užasno veseli jer sam našla nove makeup proizvode koji su me oduševili i to, praktički za cjelokupan look!


Maybelline The Blushed Nudes paleta je čudo! Iako i nije puno hvaljena od naših kolegica "preko bare", moj dojam je da su sjenila mekana kao putar, pigmentirana, a neutralna, divnih nijansa, ne truse se (uz upozorenje da ja uvijek, bez obzira na brend, otapkam višak sjenila prije nego što krenem sa šminkanjem), čak i na ovom suncu izgledaju besprijekorno, paleta se proizvodi u Italiji... Ma mislim, apsolutno sve pohvale za Maybelline!!! Ja sam je kupila vani, ali sam je vidjela u BIPI po cijeni od 94 kn (oko 12.46 Eura/10.44 GBP/13.87 $). Djevojke i žene svijetle puti koje vole ovakve nijanse za svakodnevan dotjeran izgled koji djeluje prirodno i chic, svakako je snimite!


Za obraze sam otkrila fenomenalno prirodnu nijansu koja tako uopće ne izgleda u pakiranju, a riječ je o Clinique Cheek Pop rumenilu u nijansi Plum Pop. U pakiranju djeluje čak i pomalo zastrašujuće, ali swatchan... Uopće ga nisam namjeravala kupiti, ali nisam svaki dan u njemačkom Douglasu pa sam malo više "snimala" i provjeravala nijanse, i jako mi se svidjelo kako je ova djelovala na mom tenu. U akciji ovo je pomalo hladnija roza nijansa kojas licu daje mladenački izgled i svježinu. Ponavljam, ovo je rumenilo prošlo "strašan" test zrcala u autu, izbliza, po ljetnom suncu, i izgledalo je presavršeno. Preporučam!


Za zaokruženi izgled, ali zasluženo, dodala sam P2 Most Charming Lip Fluid u nijansi 010 Fairy. Ovo je moj izlet prema malo smjelijim ljetnim nijansama, a trenutno to vidim u ciklama bojama. Jako mi se sviđa tekstura ovog fluida koji je kombinacija između tekućeg ruža i sjajila. Kreće s ciklama nijansom, ali vrlo nosivom, a ostaje na usnama u jednoj nijansi boje mesa s ružičasto-ljubičastim podtonom, koja izgleda nevjerojatno prirodno. Pun pogodak! Još kad vam kažem da P2 nije dostupan u Hrvatskoj, a ovaj fluid košta samo 2.50 Eura, obožavat' ćete me ;). Ako budete u prilici, probajte koju nijansu. Ima ih dosta.


I s usnama smo došli do kraja mojih Omiljenaca. Ja sam njima prezadovoljna! A kako se vama čine?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here

Broj komentara: 16:

  1. Nemaš pojma kako mi je drago što ti se svidio tonik :D Da, da, naša koža je jako slična jer sam i ja primijetila da imamo jako puno zajedničkih miljenika :D Clinique cvjetići su mi tako divni i već ih dugo gledam, no nikako da se odlučim počastiti, vjerujem da će jednog dana biti moje :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tonik je stvarno super za moju kožu. Djeluje, a ne isušuje. Kužimo se ;)! Ja sam o ovim rumenilima čitala same pohvale i što se ovog mog malca tiče, potpisujem! Jednog dana kada funta padne.... :D

      Izbriši
  2. Eto, baš super, da si našla toliko toga što ti odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj Pixi mist baš deluje cool, ne znam ima li ga kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super stvar, ali ja ga kod nas nisam vidjela. Možda u Sephori?! Mi je više nemamo :(.... Šmrc

      Izbriši
  4. Great post. So lovely!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdgovoriIzbriši
  5. sve stgvari su lepe!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/07/always-ultra-sensitive.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Love your blog .
    You have great style dear !
    I have also blog and I write about fashion,beauty and lifestyle .
    BLOG : https://herecomesajla.blogspot.b

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dear Diamond... Thank you for your nice words and I am glad you like my little beauty world. Now, I am going straight to your blog to enjoy yours ;) <3

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Hvala, Mihaela! :* <3 Drago mi je da ti se sviđaju! :)

      Izbriši
  8. i ja koristim baleu i zadovoljna sam :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/07/fluo.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da dijelimo mišljenje <3 Meni je šampon odličan i pravo ljetno otkriće!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)