utorak, 4. rujna 2012.

Moja mala ASOS kupovina (stila-the it girl paleta; Asos flower and jewel drop naušnice)


Nije da sam ostavila napetost u zraku, mislim, vidi se što sam tržila, ali nisam mogla izdržati. Dakle, ta ta ta taaaaaaaa....................



Stila paleta će dobiti zasebnu recenziju, a naušnicama ću vas bombardirati odmah!
Jedino još želim naglasiti da je oboje bilo jako dobro zapakirano. Paleta je došla tvornički zatvorena u najlon, a naušnice su bile zaštićene i kutijom, i spužvom, i s onim mjehurićima, ukratko...bile su dobro zaštićene.


Ovo je jedan kratki post u kojem ćete upoznati maaaalii dio modne mene. Za početak, samo naušnice. Gledala sam ih cijelo proljeće, pa ljeto i već kada sam mislila da je ekipa iz Asosa totalno prolupala, one su konačno bile na sniženju.



Gornji dio izgleda gumeno, barem je meni tako djelovao, ali riječ je o nekom metalu. Donji kamenčići su krasni i lijepo se presijavaju. Taman.

Inače koštaju 15 funti što je otprilike 150 kuna (poštarina je uključena), ali ja nikako nisam mogla izdvojiti tu svotu za biža naušnice. I onda sam čekala, čekala, čekala (jesam li spomenula da sam čekala?) i dočekala. Konačno su bile 5 funti na nekoj akciji i onda je bio još popust od 15% za vrijeme Olimpijade, i naravno ja sam ih kupila za kojih 40 kuna. Puno bolje, zar ne? Obožavam kupovinu, ali bik u meni jednostavno ne dozvoljava da nešto kupim ako nisam barem malo spustila cijenu, a omjer 40 naspram 150 kuna je savršen. Zadovoljno trljam ruke...

Znam, totalno vrište proljeće/ljeto, ali ja ih namjeravam proživjeti još mnogo. Ako ih želite bolje pogledat, stavljam link . Osim toga, planiram i jedno tropsko putovanje pa će za to biti savršene!!!
Ako vas interesira, dolaze u još dvije boje, ljubičasto-plavoj i jednoj, više zimskoj varijanti (koju ja od sada primam na znanje) link.

odostraga

I? Što kažete? Sviđaju li se i vama ili su ipak previše?

Jeste li vi što zgodno kupili?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


Nisam ni na koji način povezana s Asosom, samo tamo šopingiram. Iskustva s njima su mi odlična. Poštarina je besplatna!

4 komentara:

  1. Odličan je tvoj blog. Iznenađena sam što nema više komentara. Na mnogim blogovima su postovi postali siromašni i napisani tek toliko da se nešto objavi, a ti to radiš temeljito i zanimljivo! Pratim te i super su mi tvoji postovi. Samo tako nastavi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. PUUUNOOO ti HVALA!!! Trudit ću se i dalje. Hvala ti kaj me čitaš i što si izdvojila vrijeme da mi pišeš.

      Pozdrav!

      Izbriši
  2. I skoro sam zaboravila, naušnice su super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uffff....sad mi je lakše. Malo su neobične, i zapravo se puno dešava na njima, ali opet su mi nekak' profinjene. Drago mi je da ti se sviđaju!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)