ponedjeljak, 3. prosinca 2012.

VOLIM LUSH: MRS. WHIPPY kugla za kupanje


Uffff. Ove rubrike stvarno dugo nije bilo, ali kako sam nedavno objavila post svoje kupovine u kojem je bilo i nekoliko Lushevih proizvoda, odlučila sam da je pametnije proizvode recenzirati što prije dok me sjećanje na njihove učinke još dobro služi.

Ovu kuglu za kupanje sam isprobala nedavno pa je mogu i realno recenzirati.


Tražila sam link za nju na internetu, ali je ne mogu naći. Nisam sigurna je li ona dio nekog LE asortimana ili je povučena iz prodaje, no ja ću je svejedno recenzirati.


Za početak, ja sam mislila da je to pjenušava kupka (radi oblika) i bila sam totalno razočarana jer je pjene bilo u tragovima. Da je riječ o kupki, popljuvala bih je uzduž i poprijeko. No, s obzirom da je riječ o kugli za kupanje, dati ću joj prolaznu ocjenu.


Za potrebe bloga razrezala sam je da vidite kako izgleda iznutra. Vi je za kupanje možete koristiti cijelu ili je isto razrezati da imate za dva puta.



Nisam odmah primjetila, ali ona u sebi sadrži sitne, sitne šljokice koje se vide tek u vodi. Nema puno pjene, ali ono malo što ima se jako slatko zrcali. Bolje se vidi na slici dolje slikanoj s blicem.


Ako je vidite u dućanu, zasigurno će vas privući jer izgleda totalno "djevojački" (zar girly ne zvuči bolje?). Rozo s bijelim pa sve zavinuto...MRAK!
 E, sad.....dolazimo do dijela u kojem ja prestajem biti oduševljena ovim proizvodom. A to je uz nedostatak pjene....naravno, cijena.

Ne znam točno koliko košta ovaj proizvod jer sam ga ja dobila na poklon, ali je sigurno između 30 i 45 kuna po pločici/komadu. To je dosta za cijenu 1 ili 2 kupanja. Onda ako još volite pjenu kad se kupate, a ovdje je doslovno u tragovima, vaše početno oduševljenje izgledom i mirisom koji je meni prekrasan, nekako splahne.


Na Lushevoj stranici oglašavaju je kao eliksir ljepote koji je koristila još Kleopatra. Želite li znati kako se osjećala ona kupajući se u mlijeku i kakva joj je koža bila poslije tih kupki, Mrs. Whippy će vas povesti na putovanje u prošlost i pokazati koliko je uživala. Samo je trebate ubaciti u vodu i pustiti da se topi.
- kombinacija tapioka brašna i mlijeka od soje daje krasnu kremastu strukturu vodi i osjećaj mekoće vašoj koži
- njezin miris je rezultat bogate baze s mnoštvom nota bobičastog voća na vrhu
- tonka, esencija kakaa i esencijalno ulje badema iskombinirani su na način da tvore bogat odrastao miris koji je u sebi ipak uspio zadržati nešto dječje što podsjeća na uzbuđenje koje dijete osjeti kada vidi ili čuje zvuk sladoledarskog kamiona koji prolazi ulicom (u našim uvjetima to bi bio samo family ili bo frost, mi baš nismo imali puno drugih sladoledara po cesti, a s obzirom da su im cijene uvijek bile astronomske, ne može se reći da je taj koncept potpuno zaživio)

Moj konačni dojam je da je ovo sladak proizvod, ali ja ga ne preporučam. Smatram da je preskup. Kada bih kupovala kupku u dućanu i kada bi to bio tester za samo jednu ili dvije probe, nikada ne bih dala 40 kuna za njega, pa ipak, kada dođem u Lush, vrlo često scenarij izgleda potpuno drugačije?!
Da, koža je lijepa poslije, ali svejedno je preporučljivo nanijeti neku kremu za tijelo nakon kupanja, što ja činim UVIJEK. Tako da i kada ne bih koristila ovu kupku, moja koža bi opet bila meka. Nije da si laskam, ali znate što želim reći.

Ingredients: sodium bicarbonate, citric acid, soya milk powder, tapioca flour, perfume, cream of tartar, sugar, sodium laureth sulfate, cocoa absolute, tonka absolute, almond essential oil, buchu oil, titanium dioxide, cocamide DEA, lauryl betaine, coumarin, eugenol, limonene, methyl ionone, colour 14700, colour 17200, colour 45410 

Ovaj put moja VOLIM LUSH rubrika nije tako puna ljubavi, no, što se može? Ne možeš baš sve voljeti....
Kakvi ste vi s Lushem? Imate li što za preporučiti?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


Danas sam otišla u Lush i pitala za Mrs. Whippy. Potvrđeno je. Mrs. Whippy je u mirovini i više se neće proizvoditi. Ja sam se ipak odlučila objaviti post jer možda negdje naletite na zalihu pa da znate što kupujete.

2 komentara:

  1. Ja baš i nisam neki preveliki ljubitelj samuna općeniti jer u čijoj god da je proizvodnji mene previše isuši no moram priznati da me nerijetko Lush privuče sa svojim mirisima u prolazu i često pokleknem.

    Najdraži mi je ona "honey, I washed the kids" ili tako neki sličan naziv...iznimno topao i ugodan miris.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, to je taj sapun... I meni je taj miris mrak, kao i uglavnom sve s medom.
      Slažem se za sapune, bez obzira čiji su, meni opako isuše kožu. Ova kugla je OK, ali ništa spektakularno, a cijena je zaista bezobrazna za ono što se dobiva. No, ipak.... Ja ću ponovno otići u Lush i raspištoljiti se.
      Osim toga, ovo je moje doba godine kada obožavam njihove Božićne kupke.
      Moja apsolutno najdraža je Christmas Eve... Sigurno ću je opet kupiti (kao i svake godine)i, naravno, recenzirati.
      Hvala ti puno što me škicneš i ostaviš komentar. Cijenim to.

      Pozdrav!!!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)