subota, 19. siječnja 2013.

Al' sam bila vrijedna?! (moji potrošeni proizvodi u prosincu...)

Znam da prilično kasnim sa ovim svojim postom, ali raspored mi je ludi pa jednostavno ne stižem pisati onoliko koliko bih voljela. Dakle, ovo su moji proizvodi koje sam potrošila.


I još jedan koji sam zaboravila poslikati na zajedničkoj fotki.

Elizabeth Arden ampule za područje oko očiju već sam recenzirala ovdje. Meni osobno su odlične, dobro hrane i njeguju kožu, iako su poput ulja, brzo se upijaju i ne predstavljaju problem ako želite nanijeti šminku na oči. Sastav im je odličan, od mene same preporuke!!! Ja sam ih kupila na cheapsmells-u što preporučam i vama. Dolaze u pakiranju od 30 ampula u bočici, a u mom paketu je bilo tri bočice, dakle 90 ampula koje će vas njegovati 90 dana (pola ampule ujutro, a pola navečer).

 Vratimo se na ostale dovršence...Ovi sa slike su za njegu tijela.

Balea kremasti gel za tuširanje sa kokosom i Tiare cvijetom možete pronaći u DM prodavaonicama za nekih 10-ak kuna. Vidjela sam da ih još ima u paketima s mlijekom za tijelo koji koštaju 22 kune.Meni ni po čemu nije bio poseban i ne bih ga ponovno kupila. Miris je više Tiare, a manje kokos (za moj ukus- nažalost). Jako me podsjeća na L'Erbolariov Tiare parfem pa ako volite taj miris, ovaj će vam gel biti odličan. Imam još jednu zamjerku, nije se baš nešto pjenio u dodiru s vodom što znači da se dosta brzo troši. Dakle, od mene 0 bodova.

Na slici je još i omot od Lusheve kugle- Dragon's egg. Ona će dobiti vlastiti post, ali ukratko, ako volite te kugle, svidjet će vam se i ova, ako želite pjenušavu kupku, tražite dalje i ovu preskočite. Moju recenziju možete pročitati OVDJE.

Tu se još našla i Avonova pjenušava kupka od zelene jabuke koja je svoju recenziju već dobila ovdje, a na istom linku možete pročitati i recenziju za pjenušave kugle s brusnicom i cimetom. Naime, ovaj crveni omot je ostatak od jedne. Nisam se na vrijeme sjetila odvojiti kutiju, ali vjerujte mi da sam ih sve potrošila. Nisu ništa spektakularno, ne bih ih opet kupila, a od pjenušave kupke ni P. Zelena jabuka je nešto bolja, ali osim slatkog pakiranja, niti ona me nije nešto oduševila. Još joj je jedna velika zamjerka to da se vrlo brzo potroši jer nema nikakvu vrstu čepa za doziranje pa previše proizvoda izađe van.

Ovaj paketić Baleinih jednokratnih britvica nije ništa posebno. Ja ih kupujem u DM-u i meni dugo traju jer ih koristim samo za pazuhe. Nisu loše i kupila bih ih ponovno.

A nakon svakog tuširanja ili kupanja kožu treba nahraniti. Ja sam dosta dugo to činila s Eveline losionom za tijelo s orhidejom i kokosom. Ja volim kokos, ali nažalost, kao i kod Baleinog gela za tuširanje, i ovdje je dominirala orhideja. Hranjivost je tako tako, srednja žalost... Nije grozan proizvod, ali za zaista suhu kožu neće puno pomoći. Sadrži parabene, za sve one koji traže što prirodnije opcije., ali veliki plus je što Eveline, barem prema natpisima na pakiranju, ne testira svoje proizvode na životinjama.

Ono što mi se sviđa je pumpica jer je takvo nanošenje jednostavno i higijensko. Ali, kada dođete do kraja, ipak ćete morati odvrtati čep da sve potrošite.
Ja ga ne bih opet kupila.

Dok, naprimjer, ovo je proizvod koji kupujem stalno, i ponovno, i opet, pa onda opet. Nivea Fresh roll on dezodorans. Ne znam koliko bočica sam već potrošila, ali meni je odličan. Miris je ugodan, dugotrajan, ne smeta niti jednom parfemu i zaista sprječava znojenje, a ako do njega i dođe, ljudi oko vas to barem neće moći osjetiti. Ne znam baš drži li 48 sati, ali za jedan dan je sasvim dovoljan. Možete ga kupiti u DM-u, Kozmu, Bipi, Mulleru, svugdje za koji 20-ak kuna, a ako vam se ne sviđa ovaj miris, ima ih puno pa sigurno možete naći neki za sebe.

I na kraju još jedan proizvod koji stalno kupujem iznova. Također ga možete naći u DM-u za kojih 12 kuna, samo što su mu malo promijenili pakiranje. Meni se sviđa jer zaista skida sve lakove, i šljokičaste, i tamne, čak i Shellac uz pomoć malo vate i folije.

Eto, to su svi moji prazni proizvodi.

Što ste vi potrošili?

Pišite mi...

LP, beautynadbrains007HR



2 komentara:

  1. Za NIveu i aleu potpis...isprobala i bilo je super a druge ću proizvode tek otkriti ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Nivea mi je mrak! A što se ostalih proizvoda tiče, možeš ih ignorirati ako sam ja stavila tak-tak, naravno, osim ako nemaš želju sama ih isprobati ili briješ na neki miris. Kod mene ti nije pravilo da su mi proizvodi koji su potrošeni HG. To više važi za šminku. Ovo je moja škrta strana koja mi nalaže da nešto što kupim i potrošim, pod uvjetom da mi ne šteti.. Da, stvarno sam toliko luda ;)...

      Pozdrav!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)