ponedjeljak, 7. siječnja 2013.

VOLIM LUSH: CHRISTMAS EVE kupka za kupanje...

Nekako u zadnje vrijeme moja VOLIM LUSH rubrika nije bila puna ljubavi i još takvih dolazi, ali, naravno da ima i proizvoda koje OBOŽAVAM!!! O jednom od njih pisat ću i danas. Christmas eve pjenušava kupka.... Trebala bi podsjećati na Badnju večer pa ima plavu podlogu (nebo) i žuti mjesec, ali može uljepšati bilo koju večer u godini. Glavno da ste vi za nju raspoloženi.


Ova je kupka dio Lushevog Božićnog asortimana. Redovito je kupujem svake sezone u ogromnim količinama tako da zadnju potrošim negdje u proljeće, a ove godine mogle bi mi trajati i duže jer su mi gotovo svi najbliži kupili po jednu... Ne bunim se jer je ovo moja općenito najdraža kupka iz Lushevog asortimana. Svake godine mijenja joj se dizajn, a ako ovo čita netko iz Lusha, prošlogodišnji je bio najbezvezniji, ovaj je sladak, ali onaj prije dvije godine kada je postolje bilo plavo, pa na njemu žuti mjesec posut šljokicama je bio APSOLUTNO SAVRŠEN!!! Eto, morala sam to izbaciti iz sebe ;):

da, svi paketići na slici skrivaju isto, christmas eve kupku...

Ono što me ponukalo da se požurim s ovim postom i preporukom je činjenica da Lush trenutno ima 50% popusta na cjelokupan Božićni asortiman (u svim prodavaonicama i na Web shopu, ako koristite kod "FANTAZIJA"). Ako želite probati neku njihovu kupku, probajte ovu. Nećete požaliti, obećajem.


Jako se dobro pjeni, osobito ako imate kadu s onim masažnim mlaznicama, ali i u klasičnoj, koju i sama imam, će biti pjenušava. Miris je meni PREKRASAN!!! Opuštajuć, neobvezan, mek, a opet tako luksuzan.
Iako se dobije u obliku pločice, ja vam preporučam da je prerežete na tri dijela (s ovakvom kombinacijom mjeseca i podloge to neće biti jednostavno, ali dva svakako može) jer će vam svaki od tih dijelova pružiti pjenušavo kupanje. Inače je cijena 37 kn za 100 grama, ali sada u pola cijena se zaista isplati.


Ovako ovu kupku opisuje Lush:
Volimo njen miris jer očarava i opušta. Preplavilo vas je predblagdansko uzbuđenje? Otkucaje srca usporite plavom pjenušavom kupkom koja miriše na jasmin i ylang ylang. Smrvite Christmas Eve pod mlazom tople vode, uljuljuškajte se pod pokrivač od mirisne pjene i uživajte u magiji Badnje ili bilo koje druge večeri.

Ako prvi puta kupujete Lushevu pjenušavu kupku, pustite vodu u kadu i kupku, ili jedan njen dio (preporučam da je koristite za barem dva kupanja) uzmite u ruku i stavite pod mlaz vode mrveći/usitnjavajući je. Tako će nastati najbolja pjena. Onda samo ostavite da vam voda napuni kadu i kada se vratite u kupaonu, nošeni predivnim mirisom koji će preplaviti pola stana/kuće, dočekat će vas vaša mala hedonistička oaza.

izvor

Ovako to prikazuju na Lushevoj stranici, ali moja je bogatija, baš kako ja to volim...

A ovo su njeni sastojci (Lush sastojke kupuje od dobavljača koji ne testiraju na životinjama):
soda bikarbona (sodium bicarbonate), vinska kiselin (tartaric acid), natrijev lauret sulfat (sodium laureth sulfate), lauril betain (lauryl betaine), miris (perfume), prah irske mahovine (chondrus crispus), apsolut jasmina (jasminum grandiflorum), ulje ylang ylanga (cananga odorata), linalool (linalool), limonen (limonene), hidroksicitronelal (hydroxycitonellal), ekstrakt gardenije (gardenia jasminoides), boja 45410 (colour 45410), boja 42090 (colour 42090), boja 45350 (colour 45350).


Mene miris najviše podsjeća na ylang ylang koji obožavam...

A sada trk u kupnju...

Na poklon sam dobila raznih proizvoda, ali idem u shopping po još... Znam. Iznenađujuće?!


LP, beautyandbrains007HR


Ni na koji način nisam povezana s Lushem. Proizvodi na slici dobiveni su na poklon od moje obitelji i prijatelja.


2 komentara:

  1. Zanimljiv članak, odlično mi izgleda ova kupka za kupanje. spa centar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Berta! Drago mi je da ti se sviđa. Sljedeći Božić obavezno probaj, mislim da se nećeš razočarati. Iiiii... Ne čekaj rasprodaju jer se obavezno proda ranije.
      LP

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)