subota, 26. siječnja 2013.

VOLIM LUSH: Dragon's Egg kugla za kupanje

I evo nas opet kod moje Lush rubrike. S obzirom da su u zadnje vrijeme oduševljavali popustima koji još traju (LINK), naviknite se na njihovo često gostovanje na mojem blogu jer sam se nakupovala. Ironično, ali ovaj proizvod nisam sama kupila već sam ga dobila na poklon.

Dragon's Egg kugla za kupanje
Ovako je opisuje Lush:
Jednom davno, neustrašivi junak krenuo je u potragu za mističnom kupkom. Legenda kaže da onaj koji je pronađe i u njoj se okupa, iz vode izlazi potpuno opušten, apsolutno osvježen i izrazito dobro raspoložen. Sva sreća, naš dobro informirani junak čuo je i za Lush kugle za kupanje pa je, da uštedi na vremenu i muci, skoknuo do najbližeg Lush dućana. Po povratku u svoj dom, ubacio je Dragon's Egg u kadu, udahnuo mješavinu grejpa, jasmina, bergamota i limuna, koja je, gle li čuda, njegovu umornu kožu i iscrpljen um pretvorila u one kakvima se dičio kada je bio skoro pa duplo mlađi. Eto što vam je pravi happy end!

Sad vam je sve puno jasnije, kaj ne?
Koncept je isti kao i kod svih Lushevih kugli. Pustite vodu, uđete u kadu i uživate u prizoru (manje-više, ovisno o tome što volite). Ponavljam se, ali za one koji ih još nisu probali, ovo nisu kupke pa ne očekujte mjehuriće i pjenu. Voda će biti obojena, neko vrijeme će sve oko vas prštati i......to je to.

izgleda otprilike ovako
pa ovako
i pred kraj...ovako
 Ove bi kugle trebale biti njegujuće za kožu i, iako meni ne isušuju kožu, nisam primijetila neka osobita hranjiva ili neuobičajena svojstva.

Znam da su mi fotke pomalo neobične, ali za vas sam čak i prerezala jedno jaje. Kao što vidite, kao i prava jaja, i ovo unutra ima žutanjak... Pomiješane su razne boje, a ima tu čak i šljokica koje se vide i kasnije u vodi. Nije da se sve blješći, ali se kuži.


Sastojci:
soda bikarbona (Sodium Bicarbonate), limunska kiselina (Citric Acid), pucketavi bomboni (Fizzy Candy), miris (Perfume), vinska kiselina (Tartaric acid), natrijev lauret sulfat (Sodium Laureth Sulfate), ulje limuna (Citrus limonum), ulje bergamota (Citrus aurantium bergamia), apsolut jasmina (Jasminum grandiflorum), kokamid DEA (Cocamide DEA), lauril betain (Lauryl Betaine), propilenglikol (Propylene Glycol), ekstrakt gardenije (Gardenia jasminoides), citral (Citral), limonen (Limonene), linalool (Linalool), boja 14700 (Colour 14700), boja 45419 (Colour 45410), polietilentereftalat (Polyethylene terephtalate), zlatni sjaj, rižin papir (Rice paper)

Ima vrlo ugodan miris, nenametljiv, pomalo na agrume, ali nije da samo oni dominiraju. Miris joj je, pod uvjetom da vam se dopada, najjača strana. Kada sam je ja stavila u kadu, ukućani su mi komentirali da jako i fenomenalno miriše. No, što se tiče nekog posebnog spa ugođaja....kod mene on uporno izostaje s ovim kuglama. Jednostavno mi fali pjena. Mislim kad se već kupam....

Dosta je osvježavajuća pa je u Lushu preporučaju ili za jutarnje razbuđivanje (mislim tko za to još ima vremena?), ili prije večernjeg izlaska (to već malo više da), ali ako ste umorni, ne brinite, moći ćete zaspati.

Možete je kupiti u Lushevim dućanima, dio je njihova redovitog asortimana, ili na Webu, ako ih nema u vašoj blizini. Ovu malu lopticu od 100 grama ćete platiti 44 kune (4.40 GBP, $8, 6 Euros). Puno za jedno kupanje, zar ne? To je ono što mene također odbija jer njihove kupke mogu rezati pa barem duže traju. 

Eto, to je to od mene.

Kako se vama sviđa koncept tih kugli za kupanje? Lush općenito? Većina muškaraca ga redovito ne može smisliti. Slažete li se?

Pišite mi...

Lp, beautyandbrains007HR

E, da. Skoro zaboravih. Nisam ni na koji način povezana s Lushem, osim što previše visim u njihovom dućanu...

4 komentara:

  1. Izgleda prezanimljivo, stvarno kao jaje! Još da si Eragon... :) Probala sam nedavno jednu bombicu, stavila sam pola doduše.. Obojala je vodu u rozu boju, ali baš to, nisam primjetila neki učinak na kožu. A skupe su jako :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kaj ne? Nekak mi je to puno buke... Mislim, bit će tu još bomba jer sam neke dobila u paketima kad sam kupovala na 50 postotnom sniženju, ali jednostavno mislim da im je početna cijena previsoka.
      S druge strane, kao što si rekla, zaista izgleda ko' jaje, i druge izgledaju tako da ih jednostavno moraš podignuti i boriti se s mišlju kupiti-ne kupiti sve do blagajne, a još ako fino mirišu (kao većina njih), mislim...borba nije jednostavna.

      Izbriši
  2. Joj ja sam se baš zaljubila u Lush koji sam inaće izbjegavala pa sam zavoljela i ove kugle :D:D:D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A gle?! Ništa čudno... Vidiš da i ja pišem, pišem i pišem... Ali su konačno na neki način vratili svojim kupcima i mislim da im je ova nova politika sa snižavanjem sezonskih proizvoda pin pogodak! Uvijek sam se pitala koliko toga oni bacaju s obzirom da su im proizvodi prirodniji i, samim time, kraće traju?

      Ali ja sam definitivno više za bubble barse...

      Pozdrav!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)