srijeda, 19. veljače 2014.

Balea mlijeko za tuširanje (Dusch Bodymilk)


Priznajte... Koliko puta vam je slabo što ste takav beauty ovisnik? Mislim, ja zaista živim kako propovijedam. Što znači, nema šanse u krevet sa šminkom, bez njege, tuša... Jednostavno tako ne mogu zaspati. No, onda su tu opet oni dani u kojima mi se ne da odraditi svu beauty rutinu, i tada uskače proizvod poput ovog.


Iako mi koža tijela nije jako suha, "nemar" se odmah vidi. Ponekad mislim da sam je razmazila, ali ozbiljno. Ali kada se vratim iz zadnje večernje šetnje i počnem zbrajati, točnije oduzimati sate i minute koje ću ko' zadnja škrtica provesti u krevetu, pomisao na quick fix ne zvuči tako loše?!
Baleino mlijeko za tuširanje namijenjeno je svima koji su svjesni da je kožu dobro njegovati, ali uvijek zaključe da je to korak koji im je najteže provoditi jer nemaju vremena. Primjena je vrlo jednostavna. Prvo se otuširate, nasapunate, isperete i zatim na vlažnu/mokru kožu lagano umasirate ovo mlijeko, ponovno isperete, osušite kožu ručnikom i to je to. Ja ga, ako perem kosu, ostavim malo dulje da djeluje dok se raščešljavam (ne masti mi vrhove).


Balea In shower mlijeko namijenjeno je suhoj koži, obogaćeno je shea maslacem i uljem makadamije. Dolazi u plastičnoj boci od 400 ml s otvorom prema dolje tako da zapravo 99% proizvoda uistinu možete i potrošiti. Sama aplikacija je jednostavna jer je boca napravljena za jednostavno hendlanje, i pod tušem, a mlijeko/krema bez velike muke izlazi van.
Tekstura je dosta bogata i masna, pa bi vam se pri prvom nanošenju moglo činiti da se neće dati lijepo isprati, ali će vas onda jednako iznenaditi što ovaj proizvod vrlo lako nestaje s kože, ostavljajući je njegovanom i mekom. Budući da je riječ o Balea proizvodu, naravno možete ga pronaći na policama DM trgovina po cijeni od 22,90 kn za 400 ml (oko 3 Eura). Da ne zaboravim miris, on je vrlo ugodan i blag, onako baby.


E sada... Da bih dala konačnu ocjenu ovog proizvoda moram se osvrnuti na Nivea In shower mlijeko za tijelo. Ja sam probala i tamno plavi-za suhu kožu, i bijeli- za normalnu kožu (još ima i lila verzija), i iskreno nisam bila oduševlljena. Mlijeko mi nije bilo dosta bogato i koža bi mi samo prvotno bila prividno mekša, ali do jutra se vraćamo u Saharu. Pritom mislim na obje inačice koje sam probala, a ako baš moram birati koja mi je drža, biram plavu. Budući da 400 ml Nivea losiona za tuširanje košta 42,90 kn, nisam oduševljena. Možda je to samo moje mišljenje jer je jednom prilikom u DM-u bilo sniženje na te Niveine losione i kada mi je prodavačica ponudila, a ja zafrknula nosom, žena nije mogla doći k' sebi od čudenja jer su navodno svi ludi za njima?! Ok. Valjda sam ja iznimka koja potvrđuje pravilo?


Da zaključim, moja koža tijela nije suha, ali zahtijeva njegu. Balea In shower mlijeko za tijelo mi je odličan proizvod za dane kada jednostavno nemam snagu za full monty rutinu. Kremasto je i lijepo hrani kožu ostavljajući je mekom, ali ne bih preporučila da koristite isključivo njega.  Nekad koži treba nešto konkretnije... S obzirom na ranije spomenuti učinak i ogromnu razliku u cijeni u odnosu na Niveu (400 ml Balea- 22,90 kn, 400 ml Nivea-42,90 kn), apsolutno preporučam da za lijene dane odaberete Baleu. Također, mislim da je sjajan izbor za toplije dane jer se koža nahrani, a poslije nije previše masna pa se, ako se tuširate ujutro, odmah možete i obući.

Kako vi stojite s njegom tijela? Jeste li probali ovako nešto? Vaša iskustva?

Pišite mi...


LP, beautyandbrainsHR

Broj komentara: 18:

  1. Bas sam ga nedavno kupila i mnogo mi se svidja. Niveu nisam probala, nekako je ne volim mnogo, ali kad sam videla da ima i Balea ovo mleko i to za manje para a sastav je fantastican odmah sam ga kupila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš mi je drago da ti se sviđa! Meni je isto super stvar za lijene dane, a razlika u cijeni je golema. Ispada da za jedan Nivea možeš kupiti dva Balea, sastav, ko' što i sama kažeš dobar, a efekt puno bolji. I što nam se tu ne bi sviđalo? ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova stvar je fenomenalna.Ponekad bukvalno imam 10 minuta za tuš i oblačenje i nema mjesta za mackanje i čekanje da se sve to upije :D slažem se s tobom za Baleu, s tim da je meni i Nivea odgovarala, ali ništa više nego Balea. Niveu neću kupiti opet, Baleu hoću s obzirom na cijenu i slično djelovanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da smo složne u mišljenju! Za takve deset minutne rituale je apsolutno savršen!

      Izbriši
  4. Volim ovakve stvarčice, prvi put sam probala Cleo kremicu pre 100 godi... Onda je Nivea započela revoluciju ali nije ni meni ništa posebno. Ovo Balea čudo bih baš probala i hoću :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj... Ne bi ti trebalo štetiti, a stvarno pomaže u odrađivanju rutine kada je vremena malo. Ako ga probaš, javi dojmove, ili još bolje....napiši post ;)

      Izbriši
  5. Pa nisam imala pojma da i Balea ima in shower mlijeko! Inače mi je sve iz ove njihove plave linije prva liga. Probala sam plavi Nivea in shower i onako, okej je, al ništa spektakularno. Ne bih ga sebi kupila sigurno (ovoga kojeg sam probala je muž dobio), ali ovaj Balein koji je duplo jeftiniji se definitivno isplati, pogotovo za te lijene dane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno. Nisam niti ja dok mi prilikom kupnje nečega drugog nije palo s police?! ;) Kad sam malo bolje pogledala, zainteresiralo me jer je cijena stvarno OK. Moram priznati da ga ne bih kupila da je bilo skuplje jer, meni osobno, Nivea nije radila apsolutno ništa. Kao da je nisam niti nanijela. Ovo je stvarno odlična stvar, osobito za ljeto i dane....kad...jednostavno... nemamo ni snage ni vremena za taj posljednji korak prije spavanja.

      Izbriši
  6. Iako ja volim mazuckanje poslije tuširanja ovo bih mogla probati. Koliko sam upratila dosta je hvaljeno pa onda nema razloga da odlažem kupovinu, a i cijena nije problem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj. Kao što rekoh, i ja dalje koristim svoje uobičajene inačice, ali kada je stiska s vremenom ili te svladava umor, a ipak ne želiš preskočiti svoju rutinu, je savršen!

      Izbriši
  7. nisam na kraju shvatila jel ti isto kao Niveino, pa kao pošto je jeftinije, ako se bira takav proizvod, onda bolje odabrati Baleu jer je jeftinija ili ti je i bolji?
    pitam jer mi je Nivea očajna i uzela bih ovo ako je bolje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nivea mi je bila 0 bodova, kako god okreneš! Ovo mi je mlijeko jako dobro za dane kada nemam vremena, ali svejedno mislim da za suhu kožu ovo ne bi bilo dovoljno kada bi se opetovano samo njega koristilo, nego bi se trebao koji dan ubaciti neki hranjiviji proizvod. Znači proizvod je jako dobar, cijena je isto super, ali ja ga svejedno kombiniram s konvencionalnom metodom, just in case ;)

      Izbriši
  8. Ja koristim stalno ovaj proizvod i jako mi se sviđa:)
    Dobar post!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ga sada već češće koristim, ali ubacujem i klasičnu metodu za svaki slučaj (volim BioBazu). Hvala ti puno :)

      Izbriši
  9. Jaz priznam, da sem zelo skeštična do tega proizvoda (že do Niveinega prej), ampak vsi ga tako hvalite, da me vedno bolj mika, da bi tega Baleinega preizkusila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj. Nije velika investicija, a dobro ti dođe kad si u stisci s vremenom. Nivea, barem ove dvije inačice koje sam ja probala, nemaju prolaznu ocjenu.

      Izbriši
  10. Ja sam sto puta vidila ovo mlijeko i mislila da je obični losion za tijelo, jer se nisam uopće zagledala detaljnije LOL s obzirom da sam imala neki Balein obični losion nije mi bija baš nešto, ovaj sam svaki put preskočila, ali definitivno ću ga sad isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj. Za taj tip proizvoda je odličan! Stvarno sam vidjela dosta recenzija i poslije svoje i još nisam ništa loše čitala. Čak i ako se tebi ne dopadne, nije investicija koju ćeš si predbacivati, a i dobro dođe za lijene, osobito ljetne dane koji nas čekaju.

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)