ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Lush Božićna rasprodaja- 50% manje za 100% više


Pozdrav svima!!!

Pravit ću se da smo se nedavno "čuli"... Uzela sam manju pauzu, ali moram priznati da je bila vrlo uspješna i lijepa. Uspješna, jer sve više uživam u svom poslu i struci, a lijepa...jer putujem ko' blesava!!! Na mojem zadnjem putovanju uopće nije bilo šanse da komuniciram s vama jer sam bila na dalekom i savršenom otoku, na kojem je internet rijetka pojava, a ukoliko i pronađete vezu, hm.... Recimo samo da sam putovala i u prošlost bez wireless-a....


Je li to značilo da sam potpuno zaboravila svoju ljubav prema pa...samoj sebi, i tetošenju? Teško. :) A da dokažem svoju zadnju tvrdnju, predstavljam vam svoje Lush ludilo!!!, koje je posljedica 50%-og sniženja!!!


Znam... Impressed...

Moram priznati da sam ove godine, za vrijeme Adventa i Božića, puno rjeđe zastala pred Lushevim izlozima, jer me božićni paketi puno više privlače kada su totalno puni klišeja, u svom sjaju božićnog kića! Ipak, otkako je prošle godine Lush snizio božićni asortiman za 50% nakon Božića, nadala sam se da će to postati dio prakse pa sam računala s većim shoppingom nakon Nove. I...taman kada sam se vratila s puta, ostao je još pokoji paket koji sam s užitkom zgrabila.


Ne znam kako vi, ali ja se uvijek koncentriram na kutije. Puno proizvoda za super cijenu, u usporedbi s jediničnom kupnjom. Pa kako tome odolijeti???


Think pink?! Totalno prikladan naziv za mene i ovu kutiju... Pa jel bi joj vi mogle odolijeti?


Dakle, sve je u znaku roze boje, točnije sadrži tri pjenušave kupke: Rose Jam Bubbleroon koju sam probala i svidjela mi se, Creamy Candy koju sam vidjela i mislim imala, iii Comforter koji mi je jedna od njihovih najdražih kupki iz stalnog asortimana (primat ima Christmas eve....Samo na pomisao na nju, Love is in the air) - sve po 100 g; zatim dva sapuna: The Godmother i Rock Star (uopće "neloš" izbor)- oba od 100 g, Melting Marshmallow Moments uljna kupka- 100g, Fair Trade losion za noge od 100 g (nisam probala, veselim se), Bubblegum šećerni piling za usne (imala, nisam impresionirana, ali ću se žrtvovati ;) ), Turkish Delight kremasti sapun za tuširanje od 50 g (tek za probati), Helping Hands krema za ruke od 10 g (ono, taman za torbicu, nemam pojma kakva je), i 4 kugle za kupanje: Sex Bomb (u njoj sam se nekak' našla ;)), Think Pink (od nedavno always), Twilight (OK) i Rose Queen (vidjet ćemo...). Znači sve skupa 14 proizvoda. Nije loše... Mene osobno je privukla i kutija, koja će svoju funkciju zasigurno imati i kada se isprazni.

prošlogodišnja limena kutija....
koja je sada dom mojim lakovima
Ovako to izgleda iznutra ove godine,


odnosno, kada se malo zagrebe ispod površine...


A ovo je slika kutije od prošle godine... Kaj nije mrak? Ja sam je ovaj Božić koristila kao dekoraciju <3

Čak mi je i natpis super, orginalan i tako logičan...


No, ne bih ja bila ja, da me nisu mamile i najveće kutije... Mislila sam ugrabiti Legends, ali je bila rasprodana kad sam se vratila u Lijepu našu pa sam se zadovoljila sa "A Christmas Carol"... Kad me muž vidio s vrećicom (ova umanjenica je totalni understatement) na povratku kući,..., moram li uopće opisivati njegov  komentar i izraz lica?



A ona je naravno još luđa i bogatija sadržajem, jer dobivate čak 21 proizvod.


Pa ajmo redom: Lord of Misrule bomba za kupanje, A French Kiss pjenušava kupka-100 g, Golden Wonder bomba za kupanje, Rose Jam Bubleroon pjenušava kupka-100 g (čini vam se poznato?), Bombardino kugla za kupanje, 120 g Snowcake sapuna, 100 g Flying Fox gela za tuširanje, 200 g Blue Skies pjenušave kupke, 130 g Sandy Santa pilinga za tijelo, 25 g Santas pilinga za usne (jer mi trebaju dva...), 80 g Ceridwen's Cauldrons uljne kupke, 10 g Gorgeous losiona, Snowman kugle za kupanje, 100 g Jasmin and Henna Fluff eaza (neka vrsta regeneratora/tretmana za kosu), 60 g Stepping Stone pilinga za noge, 10 g Lemony Fluutera (za kožicu oko noktiju), 60 g Hottie pločice za masažu, 55 g Ultimate Shine krutog šampona za kosu, 100 g Karma Kream losiona za tijelo, 20 g Full of grace seruma za lice i 120 g Noriko sapuna.


Unutrašnjost ove "malene" je nešto drugačija...


Proizvodi su poslagani u redove, kao po košaricama i tako se vade van...

jedna etaža manje...
 Odnosno, kada se izvadi van (ima čak i ručke)...



Kako mi to nije bila dovoljna zaliha, kupila sam još koji komadić.


Vidljivo je da nas čeka puno Lush postova. Jeste li i vi što tržile na rasprodajama?

Pišite mi....


LP, beautyandbrains007HR

 

4 komentara:

  1. Odgovori
    1. Awww... Hvala ti... A da znaš kako mi je soba mirisala za vrijeme fotkanja...., naravno, pod uvjetom da voliš Lush ;)

      Pozdrav!

      Izbriši
    2. joj, mogu samo zamišljati, obožavam prolaziti pored njihove prodavnice zbog mirisa :D

      Izbriši
  2. Manju pauzu kažeš? :P Pa da je trajala mjesec, možda dva, onda još nekako, ali pola godine ni traga ni glasa od tebe. ALI opraštam ti jer si putovala i uživala, to je najvažnije. :D Moja pauza je trajala 10 dana čak, haha :) uglavnom, da imam Lush blizu, počastila bih se i ja nekim paketom, ali daleko su mi, a ne bih preko neta dok ne vidim sve to i pomirišem :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)