subota, 22. veljače 2014.

LUSH TJEDNA: Melting Marshmallow Moment- luksuzno kruto ulje


Pozdrav svima!

Danas imam malu Lush objavu. Ranije sam svoju Lush rubriku nazivala Love Lush, ali kako sam prema njima uvijek stroga u recenzijama bez obzira što uistinu volim Lush, nekako mi se činilo da je bolji izbor LUSH TJEDNA... Materijala za neko vrijeme svakako imam ;), a ako tome još niste svjedočili, možete se uvjeriti u mom Lush postu- ovdje -, gdje sam si dala oduška prilikom 50% sniženja nakon Božića.

da ne bi mislili da muljam...
Na red je došlo luksuzno kruto ulje Lush- Melting Marshmallow Moment (MMM)...


Meni je ovako roza u dućanu izgledalo tako primamljivo da si nisam mogla pomoći, a i miris mi se uistinu svidio. Ne znam kako da ga opišem? U meni budi osjećaj topline i ugode, nije mi prejak, ali definitvno vam se mora svidjeti prije kupnje jer ispuni cijeli prostor...

ja sam ga prerezala i za kupanje koristila polovicu
Luksuzna kruta ulja, pa time i MMM, neće vam pružiti kupku prepunu pjene i mjehurića, poanta u njima je da vodu obogaćuju uljima koja njeguju kožu, pa će za sve one (čitaj mene) koji se vole kupati i npr. čitati u kadi, spriječiti isušivanje kože. Upotrebljavaju se na način da se kod pripreme vode za kadu, ispod mlaza ostavi luksuzno kruto ulje, ja sada MMM, koje će se polako topiti ostavljajući vodu kremastom. MMM je također savršen za ljubiteljice pinky boje jer je kada poput Barbie oaze :).


Ovako ovo luksuzno kruto ulje opisuje Lush:
"Otopite sve sljezove kolačiće Kakao maslac i bademovo ulje nahranit će kožu koju ste, sram vas bilo, poslali na prisilnu dijetu. Kamilica u prahu pomoći će joj da se od šoka oporavi, a vi, sram vas bilo, uopće ne zaslužujete slatku kupku namirisanu nevenom i sljezom."


Ja za potrebe bloga nisam stavljala ništa osim njega da vidite kako to izgleda, no, ja luksuzna kruta ulja rado kombiniram sa pjenušavom kupkom. Odnosno, ne stavljam cijeli komad niti ulja niti pjenušave kupke nego odrežem komad od svakog pa ih pomiješam tako da imam najbolje od oba svijeta, i kremastu kupku koja mi njeguje kožu, i pjenu koju jednostavno obožavam!

početak
zahuktavanje
Sastojci količinskim redom(preuzeti s Lush stranice):
soda bikarbona (Sodium Bicarbonate), limunska kiselina (Citric Acid), kakao maslac (Theobroma cacao), Laureth 4 (Laureth 4), bademovo ulje (Prunus dulcis), voda (Aqua), prah kamilice (Anthemis nobilis), Marshmallow Powder (Althaea officinalis), prah nevena (Calendula Officinalis), sintetički mošus (Synthetic Musk), benzil-benzoat (Benzyl Benzoate), metil-ionon (Methyl Ionone), miris (Perfume), boja 14700 (Colour 14700), boja 45410 (Colour 45410), boja 17200 (Colour 17200), *prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima


E, sada dolazimo na onu neugodniju stranu. Ovo luksuzno kruto ulje za kupanje, naravno, možete pronaći u Lush prodavaonicama (dostupno je i u internet prodaji- LINK), no cijena je za tako jedan valjčić prilična. 100 g proizvoda, jedan komad, košta 38 kuna. Puno! U svoju obranu napominjem da sam ih ja kupila za vrijeme rasprodaje, i pojedinačno, i u prigodnim paketima, i platila 2 komada 38 kn.

konačan rezultat
Utisci su sljedeći: meni se sviđa jer uistinu čini vodu "punijom", odnosno kremastijom, i samo kupanje luksuznijim. Koža mi poslije nije dovoljno nahranjena da bih mogla proći bez nanošenja kreme za tijelo, ali nije niti isušena od "pacanja". Zamjerka je subjektivna jer ja pod luksuznom kupkom podrazumijevam i bogatu pjenu. Valjda zato što sam odrastala u vrijeme "Dinastije" (popularna i gotovo jedina sapunica u 80-tim godinama prošlog stoljeća)?! No, činjenica da je voda kremasta pa i kada, poput mene, ne koristite cijeli komad za jedno kupanje, a miris, meni, predobar. Bih li dala punu cijenu za jedan komad? Ne znam?! Čak je i meni to teško opravdati, ali ako opet naletim na akciju 2 za 38kn, kupujem!

Jeste li vi probali što od Lushevih krutih ulja? Kakvi su vaši dojmovi?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007blog

Broj komentara: 15:

  1. Nisam isprobala niti jednu njihovu kuglu jer si ne radim kupke, ja sam više za tuširanje. Iako su mi sve te kugle jako prihvatljive jednostavno se ne vidim kako pakticiram kupke. :D
    Inače volim Lush, a navukla sam se na njihove maske za lice. Žao mi je samo što mi Lush nije bliže, da mogu češće guštati u mirisima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se više voliš tuširati, onda ti stvarno i ne trebaju sve te kupke, kugle i ulja! A za maske, slažem se. Meni su neke fenomenalne!!!

      Izbriši
  2. Nisu prihvatljive nego *zanimljive. Sorry, tako mi i treba kad radim 3 stvari odjednom. :D
    I mogu li te zamoliti da u postavkama bloga makneš provjeru znakova prije objave komentare? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možeš. Primila na znanje. Nisam ni znala da ih imam. Sad se moram time pozabaviti jer nemam pojma di to dođe?! ;)

      Izbriši
    2. Mislim da jesam. Ako nisam bila uspješna, javi!

      Izbriši
  3. ahahahaha Dinastija i pjenušava kupka = vrh! :D
    ja OBOŽAVAM kupke i šta i ti kažeš, moraju mi bit pjenušave. nisam ove Lusheve probala, ali koristila sam razne soli, praškove, kuglice i sl. i svemu sam uglavnom morala dodavati još neku drugu kupku da se zapjeni.
    i da, malo mi je puno 38 kn, al valja se ponekad i počastiti. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kaj ne? I ja volim da se pjeni. Slažem se da se treba počastiti, što se vidi iz priloženog ;)

      Izbriši
  4. kako divno pinky izgleda :D inače, rijetko imam vremena da bućkanje u vodi, pa se moja "zabava" sa vodom svede na desetominutno tuširanje, pa ovo nisu baš proizvodi za mene :D a i sigurna sam da predivno miriše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto ja neku večer u tjednu obavezno ukradem za kupku prije spavanja. Volim te svoje male rituale...

      Izbriši
  5. zbog ovakvih divota mi bude jako žao što smo se riješili kade :( :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)