ponedjeljak, 17. ožujka 2014.

NARS- Pierre Hardy Sharplines duo (svjetlo-tamna kombinacija lakova za nokte)

Čini mi se da već godinama nisam pisala i postala o lakovima za nokte, što je posebno neobično kada sam ja u pitanju, jer gotovo uvijek imam lak na noktima. Kako je vani sunce, mislim da će ovaj moj duo polako na zasluženi odmor, ali prije nego što krenem s pastelnim tonovima i neoncima, htjela bih napisati koju riječ o ovom dvojcu.


Ovaj duo dio je Pierre Hardy linije za Nars. Ima nekoliko kombinacija, ali ja sam se odlučila za Sharplines, jer mi je ova tamno crvena nijansa bila san snova. Lakovi dolaze u kartonskoj bijeloj kutijici, u staklenim bočicama od 15 ml/0.5 fl.oz. svaki, te imaju crni gumeni čep, zapravo prepoznatljive Nars ambalaže u kakvoj inače dolazi i šminka.


To je ona koja ne oprašta otiske. Iz nekog razloga, uz njih se dobije i vrećica, poput dust baga za torbe?



Još nikada ranije nisam isprobala NARS lakove za nokte pa me znatiželja još više mučila. Na HqHairu ovi su setovi još uvijek dostupni, i to u 6 kombinacija. Na kraju sam za vrijeme 20% sniženja, kupila ovaj duo. Inače, puna mu je cijena 22 GBP, što je oko 200 kn. Uvijek ima neki kupon za popust tako da se stvarno često može ubosti neki proizvod puno jeftinije.


Dakle, u setu su dvije sasvim različite nijanse. Jedna narančasta, ali čak pomalo "Thanksgiving" narančasta (boja bundeve), i boja burgundca, tamna, ponekad gotovo crna, crvena.

sharplines left
Krećemo s narančastom. Nije loša ova nijansa i ja sam je u nekoliko navrata nosila. Ima dosta gustu strukturu, no prvi sloj laka je previše nejednak, pa svakako zahtijeva i drugi, nakon kojeg noktu daje punu prekrivenost. Ovisno o kutu gledanja i količini svjetlosti, ova se nijansa jako mijenja, ali je zapravo nosiva.


Kao što sam već rekla, ova je nijansa dio Sharplines seta pa tako nema zasebno ime ili broj, već se naziva Sharplines left, dok je crvena Sharplines right.

dva sloja laka bez top coata s blicem
dva sloja laka, bez blica na danjem svjetlu (u sjeni)
Ovaj lak ima jako sjajni završetak, pa mu nadlak nije nužan, no ja sam ga stavljala iz praktičnog razloga, a to je da se zbog svoje prilično guste strukture jako dugo suši. I to, 20+ minuta. Budući da ja nokte lakiram prije spavanja, a nema mi goreg od utisnutih plahti na laku, posežem za svojim Seche Viteom i voila, moj je lak u 2-3 minute suh i sjajan.

dva sloja laka na suncu
Ipak, za potrebe ovog posta, testirala sam lak i sam, čisto da vidim trajnost, i trajnost mu je bila odlična! 3 dana ni makac, a ja sam prilično nemilosrdna sa svojim noktima, bez obzira na manikuru, i lak skidam čim se i malo negdje vidi neka nejednakost!

sharplines right
Ipak, vjerujem da većina, poput mene, posegne za ovim setom upravo radi ove tamnije nijanse...


Formula mu je također gusta, ali ne kao kod narančastog. Ovaj bi mogao proći s jednim slojem, ali dva su meni puno ljepša.

dva sloja na izravnom suncu
Završetak je također sjajan i nije nužan Seche Vite, ali sam ga ja stavljala iz ranije navedenih razloga. Suši se brže od narančastog, 15-20 minuta, ali mu  je trajnost oko 2 dana, što i nije loše s obzirom da je riječ o veoma intenzivnoj nijansi, na kojoj se zaista sve vidi.

dva sloja, danje svjetlo, u sjeni
Meni je ovo predivna nijansa koju sam nosila stalno! Dobila sam jako puno komplimenata i ljudi su me mahom ispitivali za ovaj lak!

sastojci
Uglavnom, NARS me nije razočarao svojom kvalitetom, a ako vam se čini da nisu dovoljni postojani, uzmite u obzir moje nokte na kojima i Shellac traje max. 10 dana, i njihov tretman! Iako su uređeni kao da sam glavna glumica u Princezinim dnevnicima, njihov je život sličniji filmu G.I. Jane. ;)


I da ne zaboravim, Nars lakovi imaju dosta usku četkicu, ali ne toliko koliko izgleda na prvoj slici, zato sam stavila sliku u odnosu na nokat, i to kontrastno, da se bolje vidi.


Sve slike u ovom postu su sa dva sloja laka bez završnog sloja!


Zamjerka koju mogu istaknuti je visoka cijena, ali me to ne iznenađuje. Ipak je to NARS. Jesu li opravdali svoje ime i cijenu, u konačnici morate odlučiti sami.

To je to. Što vi kažete? Probali? Kako vam se sviđaju?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 17:

  1. Ovaj narančasti mi je ekstra! :D Nisam probala, ali bi rado!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da? Sada kad razmislim o tvojim izborima i logično. Pasao bi ti uz ten. Ako budeš u prilici, probaj. Nisu loši, ali kao i sve od Narsa, prilično su skupi!

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Pogotovo jednoj zaljubljenici u lakove. ;)
      Jučer sam si mazala nokte s jednim OPI-jevcem i mislila si šta bi "malo prase" reklo? Sada svaki put kad nosim OPI pomislim na tebe i tvoj blog jer si im definitivno najbolja reklama, osobito za naše prostore!

      Izbriši
  3. jako su lijepi :) mene lakovi toliko ne oduševljavaju ali volim pogledati kod drugih. ova narančasta mi se nije neš činila u bočici, a na rukama je baš lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm? Ja sam dugo imala gel, pa su i meni noviji moment, ali sada baš guštam.... Iako, kada gledam tuđe manikure i postove, imam ja još pino za učiti ;)

      Izbriši
  4. E, ne znam koji mi je ljepši! :D :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Njihov je život kao G.I. Jane. <3 hahhaha same here!

    Lakovi su prekrasni, ovaj tamni je san snova, ali za mene preskupo. Pogotovo to prokleto sušenje koje me izludi. Volim TC, a i brzosušeće lakove. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Stunning colors, love the red one. *__*
    Lovely greets Nessa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you for your comment.
      Glad you like them! The red one is my favorite, too. :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Hvala ti! I ja tako mislim, iakosam crvenu nosila cijelu zimu... Stvarno je obžavam!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)