srijeda, 9. travnja 2014.

Al' sam bila vrijedna: potrošeni proizvodi- ožujak 2014.

Eto, malo kaskam s postovima i čitanjem vaših objava, ali štošta mi se dešava u životu. Promjene na poslu, putovanja, trudnoće i nova rođenja (u njima samo pasivno sudjelujem), pa nikako da ulovim vremena za pisanje. Ali da vas ne gnjavim, prelazim na jedne od mojih najdražih postova- "potrošence". Jednostavno mi je teško povjerovati da je opet vrijeme za moje „potrošence“. Ne znam koliko su vama ti postovi interesantni, ali moja ih malenkost obožava. 


Prošli mjesec bila sam umjereno vrijedna, ali našlo se tu svega. Neki potrošenci su imali svoj poseban kutak na blogu, dok ću se na druge kratko osvrnuti danas. Pa krenimo.


Mjesec ožujak meni je započeo u Poljskoj. Ne moram niti reći da sam i tamo obavila mali shopping, ali još vam nisam predstavila moje poljske odabranike. Uglavnom, tu su svoju praktičnu primjenu našli neki od mojih testera i po ne znam koji put sam zaključila da je stvarno odlično imati ovakve male pomagače za putovanja. Kada se sve počne pakirati, torba se brzo puni i postaje sve teža.

  
Clinique u 3 koraka mi je odlično došao. Ova verzija je za suhu do mješovitu kožu. Moja je mješovita sa izrazito masnom t-zonom. Putni set sadrži blagi tekući sapun za lice, pročišćujući losion i dramatically different moisturizing losion/kremu.


Ranije sam imala full size hidratantnog losiona/kreme, ali ostatak mi je, osim u ovim mini pakiranjima, prilično nepoznat. 


Gel za pranje lica mi je dobar, odrađivao je svoj posao, a losion za čišćenje je bio OK za ovako kraći vremenski period, ali mislim da bi mi bio previše agresivan za redovitu uporabu, što je pomalo čudno jer je za suhu do mješovitu kožu?!


Ziaja kremasti gel za tuširanje od naranče (orange butter creamy shower soap) bio mi je odličan! Imala sam osjećaj kao da se perem sa sokom svježe iscijeđene naranče, minus pulpa (što je dobro). Dakle, miris naranče je jako intenzivan, ali istovremeno i prirodan, pa ukoliko niste ludi za njime, ignorirajte ovaj proizvod. Sam performans je odličan, iznenađujuće lagan, a opet kremast.


Probala sam i Sisley skidač šminke s očiju i usana s biljnim ekstraktima i bio je jako dobar, ali budući da je riječ o Sisleyu, sumnjam da ću kupovati full size išta jer mi proizvodi koje imam, s naglaskom na Garnierovu micelarnu, odlično odrađuju posao po puno prihvatljivijoj cijeni.
Potrošila sam i putnu verziju Balea noćnog eliksira-cell energy. Uopće nije bio loš za kraće staze i putovanja. Neću baš na tu kremu potpuno preći, ali u ovoj verziji bih je ponovno kupila.


I zadnja među minijaturama je Avon Planet Spa maska za lice s mineralima Crnog mora. I inače volim i kupujem Avonove Planet spa maske, a kada sam vidjela mischung više vrsta za putovanja, nisam dugo razmišljala. Ova je bilo posljednja. Ne znam točno koliko je paketić koštao jer je kupljen prije dosta vremena, a katalog već dugo nisam prolistala.


Od velikih predstavnika, tu se našao Avonov - Winter Cocoon kremasti gel za tuširanje. Mene je totalno privukla ambalaža sa tom slikom jer sam ga kupila prije zime, kada sam još očekivala oštrije godišnje doba sa snijegom i hladnoćom. Djelovao mi je kao nešto što bi moglo doprinijeti uživanju u toplini moga doma. I nije bio loš u tome. Miris je veoma topao, „mek“ i pomalo sladak, ali ne Aquolina Sugar sladak, već onako- umjereno. Avon izdvaja miris sandalovine i vanilije. 


Kad smo kod proizvoda za pranje, ožujak je bio i u znaku Lush-a. 



Naviknite se na to jer sam nakon ozbiljnog šopinga poslije Božića- link, u isprobavanju svih njihovih krasota… Ovaj mjesec to su bili Lush Melting Marshmallow Moment uljna kupka- recenzija...

 
Melting Marshmallow Moment uljna kupka

Rose Queen kugla za kupanje
Creamy Candy pjenušava kupka

Rose Queen kugla za kupanje i Creamy Candy pjenušave kupke- recenzija. Sve sam ih recenzirala i sve su zapravo dekadenca za kupanje, osobito uljna kupka.  Sviđa mi se za „tetošenje“, ali nije nešto što morate imati. Creamy Candy je odlična kupka, ali još uvijek mi je broj 1 iz stalne postave Comforter (apsolutni favorit- Christmas Eve- recenzija, dostupna samo oko Božića).


Da se od te silne vode i pranja ne bih posušila ( I wish ;)  ), koristila sam Sweet Christmas kremu za ruke od Bottega Verdea. Bila je dio božićnog seta s gelom za tuširanje i moram priznati da je bila odlična. Lagana, učinkovita, ma odlična! Imala je malo papreni miris po đumbiru, pa ako to nije vaš đir, ne bi vam se svidjela, ali performans za svaku pohvalu. Mislim da to nisam trebala niti reći budući da je ova moja sirotica u potpunosti izmasakrirana. Moram napomenuti da u sastavu ima parabene, pa za sve "samo prirodno" zaljubljenike, 0 bodova!
Drugi borac je Baleino mlijeko za tuširanje za suhu kožu. Diivno. Recenzirala sam ga- ovdje. Oštri konkurent Niveinim In shower inačicama, i moj osobni favorit. Dojmovi su sve bolji. I dalje ostajem kod svoje tvrdnje da povremeno ubacite nešto konkretno za suhe dijelove tijela poput laktova, ali za ovaj tempo u kojem svi živimo, genijalan. Osim toga traje i traje. Ako ga još niste kupili, što čekate? Trk u DM, 19,90 kn za 400 ml, ma mislim da ne možete pogriješiti.


Po ne znam koji put, tu je i moj omiljeni roll on- Nivea Fresh Natural. Obožavam miris, performans, ovo mi je valjda stota bočica i vidjet ćete ih još puno!

Jedan proizvod čiji odlazak iz moje kupaone teška srca konstatiram je Caudalie Beauty Elixir. Odličan!!! Nema bolje stvari za osvježenje ujutro. Definitivno ćemo se opet družiti, a kako sam ga recenzirala, stavljam- link- za one koje zanima više. ;)
U pozadini se vidi paketić Clinique Moisture Surge osvježavajuće maske za oči. Imam ih još nekoliko i namjeravam ih recenzirati pa o njoj nešto više kasnije.


Nekako se ovaj mjesec tu našlo i dosta dekorative. I to MAC-a.


 MAC Mineralize Skinfinish Natural u nijansi medium mi je trajao oko dvije godine. Zaista sam postrugala sve. Puder je dobar i prirodan. Kod izrazito masne kože mogao bi biti preslab što mu je mana, ali ja sam ga voljela zato što nikada nije ostavljao dojam pretjerivanja s puderom- popularni cake face, što je definitivno za pohvalu. Neću ga tako skoro ponovno kupovati jer nisam u ozbiljnoj nestašici, ali nije loš.
Drugi proizvod mi je još bolji! MAC Painterly paint pot….LOVE <3…. Genijalan i univerzalan proizvod koji mnogi nazivaju bazom, ali ja se osobno ne bih složila. Meni su paint potovi neka vrsta kremaste podloge, ali ako imate masne kapke, preporučam da ispod stavite neku bazu, meni omiljena je Too Faced Shadow Insurance. Skloni su skupljanju u pregibu oka ako se koriste samostalno, barem prema mom iskustvu. Painterly će vam oko pripremiti poput platna za nanošenje, ma zaista bilo koje nijanse. Zbog toga što je neutralan, odličan će biti za No make-up, make-up lookove, s tim da moram istaći da ima rozi podton (dok je npr. Soft Ochre više žut). Skriva sve žilice i nepravilnosti. Jedina mu je mana što se u posudici brzo suši.  To ćete odgoditi ako ga skladištite s poklopcem okrenutim prema dolje. Meni su to savjetovale beauty kolegice, i  pokazalo se uspješnim. Moj je trajao tri godine što se prema komentarima u beauty zajednici, čini puno. Definitivno bih ga ponovno kupila, i malo sam čak fobična jer sam čula glasine da ga ukidaju. Razlog tome mi je potpuno nepoznat jer mislim da spada u njihove najprodavanije proizvode?! Činjenica da je njegova posudica ovako jako čista je samo radi toga što MAC-ove proizvode spremam kako bi ih njima vratila u zamjenu za ruž (6 posudica bilo kojeg tipa- ruž po izboru).  Mislim kada sam već kupila… E pa, nezamislivo mi je da im ne vratim potpuno čistu posudicu, osobito staklenu pa sam ga i oprala.


Posljednja dekorativa je moja najnovija miljenica- gđica. L'Oreal Volume Million Lashes-excess. Odlična maskara i već imam novu tubu. Jednostavno mi daje efekt umjetnih trepki. Prirodni izgled trepavica nije za mene. Što se toga tiče, ja sam drama queen.
Eto, to su moji potrošenci za ožujak. Koliko ste vi vrijedni bili?
Pišite mi…

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 16:

  1. Jao, verujes li da sam se najezila kad sam videla ovaj Klinik set :))) Dobijem ga ja za tamo neki rodjendan i sva srecna krecem da ga trosim. Lice se buni, ja sve mislim navice ce se. Na kraju je "isusujuci" losion goreo na lomaci a ja se trajno odrekla Klinika..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ufff... Nije ni čudo da si se naježila?! Ja nisam imala tako loše iskustvo, ali ga definitivno ne kupujem! :)

      Izbriši
  2. Volim da vidim masakrirane proizvode u empties postovima. :) Ne verujem da si paint pot potrošila! O.O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, dugo sam ga imala, a kada sam ga dobila dosta sam vremena samo njega koristila. I iskreno, opet bih ga kupila! Stvarno je odličan! :)

      Izbriši
  3. Neka je barem neko vrijedan, ja imam dosta bočica koje su pri kraju, a nikako da se potroše. :( Paint Pot mi je neko vrijeme na WL, pa samo čekam da odem negdje da ga se dočepam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma daj... Kad ti počneš prazniti te bočice imat ćeš jedan ogromni post ;)!
      Paint pot je stvarno odličan. Ovako jedan neutralan za početak je dobar odabir, ali ovisno o boji tena izbor može biti soft ochre ili painterly. A onda opet ima toooliko lijepih nijansi da se čovjek stvarno lako zaigra: :)

      Izbriši
  4. stvarno si bila vrijedna :)
    ovaj clinique losion je jako agresivan :/
    i uvijek mi je super kad vidim da je netko potrošio nešto od dekorative do kraja, meni se to nažalost već neko vrijeme nije dogodilo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma to ti tako ide. Oba MAC proizvoda sam imala duuuugooo. A onda kada pogledam dotok šminke, potrošenci su mi jako skromni ;)
      I za Clinique se slažem. Meni zaista nije odgovarao.

      Pozzz...

      Izbriši
  5. Svaka čast ženo! Ne znam odakle da krenem, pa ću svakako ponovit da ću definitivno kupit Balea in shower kad potrošimo Nivein, jer mi je i muž za tom vrstom proizvoda poludio. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Helo darling! Kako buša? ;)
      Mislim da bi trebala probati, a kada probaš, obavezno javi dojmove!
      Pozdrav <3!
      (srčeko je zbog buše...otkako sam saznala da raste, svaki put se raznježim kada čitam bilo kaj tvoje :) )

      Izbriši
  6. Imala sam Clinique u 3 koraka ali mi nije odgovarao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :).... Sad nas se već dosta skupilo da nismo bili oduševljeni ;)!

      Pozzzzz....

      Izbriši
  7. Kod mene su se trošili najviše gelovi za tuširanje. :D Joj taj MAC Painterly. Sad si me još više zagrijala za njega.
    Imam ovu L'oreal maskaru, nisam ju još isprobala ali mi je drago znati da valja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Painterly je odlična podloga jer jednostavno može podnijeti svaki look i boju, a maskara je fenomenalna ako voliš guste trepke. Izgleda ko' false lash efekt, ali ne neuredno nego baš onako zavodljivo! ;)

      Izbriši
  8. Haha mislila sam da jedino ja ovako kreme razrežem i paste za zube da potrošim sve i mrvicu proizvoda :)
    Ne mogu vjerovat da je Mac p.pot gotoooov! Ustvari mogu kad su odlični Gdje ih kupuješ? :)
    xo

    OdgovoriIzbriši
  9. I meni je drago da nisam jedina ;)...

    Je, paint pot je gotov. Mislim da ću nabaviti nešto slično, ako ne opet njega. Ja ti MAC nabavljam kad putujem, ali svojevremeno je manji asortiman imao i cheapsmells i rockthecatwalk.

    LP

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)