subota, 18. listopada 2014.

TETESEPT kupka s uljima lavande i naranče

Iako vrijeme to još ne pokazuje ( iiii HVALA mu na tome!), mi smo već zakoračili u jesen... Za mene to znači da ću s isključivog tuširanja prijeći i na povremene kupke. Iako u proljeće i ljeto ne mogu zamisliti kupanje u kadi, sada se već polako privikavam na tu misao, osobito kada navečer ranije padne mrak i  temperature se spuste... Tetesept kupka je zapravo dio moje kupnje još od prošle zime, ali se veselim što ću je sada nastaviti trošiti.


Tetesept kupke dostupne su u Mülleru i staklena bočica od 125 ml, poput ove moje, košta oko 40 kuna (5.23 Euros, 4.12 GBP, $ 6.61). Moja verzija je bila jeftinija, nisam sigurna je li bila akcija ili je to i inače jeftinija verzija, ali ja sam ovu svoju platila 19,90 kn (2.61 Euros,  2.06 GBP, $ 3.30).


Da budem iskrena, krivac za naše druženje je anaviglam  koja si je u jednoj "kavi s anaviglam" pripremila inačicu Tetesept kupke pa sam nešto što je izgledalo tako privlačno morala i sama probati. Naravno. ;)


Uglavnom... Priča oko Tetesept kupki je sljedeća:
"Topla kupka opušta tijelo i dušu, osobito kada je puna vrijednih ulja koja ne samo da trenutno njeguju kožu, nego se njihov učinak nastavlja i kasnije. Tetesept kupke ne sadrže konzervanse, parafin, silikone, mineralna ulja i alkalne sapune. Njihova preporuka je da se kada napuni vodom topline od 35-38 stupnjeva Celsiusa, i uživa u kupanju nekih 10-15 minuta."


Ja se s navedenim slažem.Ovo nije najpjenušavija kupka ikad, ali daje solidnu količinu pjene, a vodu čini divnom i mirisnom. Preporučam ovu inačicu za kupanje navečer prije spavanja jer lavanda opusti tijelo i um, pa zatim čisti i mirisni možete krenuti u snove. Zaista se čini da si ugađate i koristite to vrijeme kako bi bili na miru sa samim sobom.


Miris je divna i najbolja kombinacija lavande i cvijeta naranče, uz malo biljnog podtona.


Kupka u bočici je tamno grimizne boje...


 ali u kadi je lagano ljubičasta.

na početku
razvoj
u konačnici
Iako na pakiranju piše da ima dovoljno kupke za 8 kupanja, ja se ne bih složila. U ovoj 125 ml bočici ima kupke za nekih pet, šest kupanja, s time da sam ja kao mjericu uzimala čep, pa bih za jedno kupanje u vodu stavila 1,5 čep.

sastojci
Ja sam uživala i mislim da ćemo se ponovno družiti.

Što je s vama? Volite li kupke u hladnije doba godine? Jeste li probali koju Tetesept kupku?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. Nisam probala ovu kupku, ali nisam inače ni fan kupki. Ne znam ni sama zašto, nemam tu naviku valjda. Ali mogu reći da volim lavandu - to mi je jedan od najdražih mirisa ikada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja jako volim kupke, ali si ih sve rjeđe priuštim.... Sada će moja sezona kupanja kada zahladi ;). A miris ove Tetesept je bajka. Kada se stavi u vodu i pusti da razvija....fantazija. Barem meni. Mislim da bi ti se svidio. :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)