nedjelja, 15. ožujka 2015.

Hourglass Ambient Lighting rumenilo u nijansi Radiant Magenta

Ne znam zašto, ali meni danas nije dolazilo u obzir da pišem o ičemu drugom nego ovom Hourglass rumenilu?! Spomenula sam ga u svojim favoritima od prošlog mjeseca, obavijestila kada sam ga kupila (ovdje), dobila jako puno upita za njega, i zapravo je tu sve stalo.


Priča je tekla ovako.... Jednom, ne tako davno, prije kojih godinu dana Hourglass, američka kozmetička tvrtka, je nakon velikog uspjeha s Ambient Lighting puderima izbacio nova Ambient Lighting rumenila za kojima su gotovo svi poludjeli! Ja sam samo sanjarila o tome da probam koje i sama, a onda sam ih spazila na Net-a-Porteru u vrijeme kada su imali besplatnu poštarinu. Nisam sumnjala da ću kupiti jedno, ali sam se premišljala oko nijanse, većinom između Luminous Flusha i Radiant Magente, a na kraju sam odlučila biti hrabra i uzeti intenzivniju nijansu te jedva čekala da mi Radiant Magenta stigne na vrata.


Obje nijanse su kombinacija koraljne i roze boje sa zlatnim dijelovima, ali Luminous Flush vuče više na koraljnu, a Radiant Magenta na rozu boju koja ide prema ciklami. Iako nisu identične nijanse, swatchevi po internetu su im vrlo slični, više nego što sama rumenila izgledaju u pakiranju. Radiant Magenta, iako gotovo u boji ciklame u pakiranju s prošaranim zlatnim dijelovima, na licu izgleda više koraljno s malo roze, a ovaj zlatni dio licu daje sjaj, gotovo kao highlight. Divno je i ne naglašava pore bez obzira što nije mat!


Kada je Radiant Magenta došla onako u zlatnom pakiranju, još sam si bila važnija i odmah sam sve poslikala i stavila svoj ulov u post o novitetima. No, kada sam ga isprobala, prvo sam bila "pa ne znam baš", a kasnije se naš odnos samo pogoršavao. Nikako mi se nije sviđalo, ne zato što sam proizvod nije dobar, već sam smatrala da sam apsolutno fulala nijansu i da je rumenilo toliko pigmentirano da s njim jednostavno nije moguće raditi. Nije bio problem u tome što je pomalo sjajno, već je ova roza nijansa djelovala preintenzivno. Svi oko mene i dalje su pisali hvalospjeve, a ja sam svoje rumenilo samo namrgođeno gledala i pitala se "Zašto baš ja?" OK... Nije bilo toliko dramatično, ali me je izluđivao naš odnos, što je rezultiralo time da je RM stajala u mom ormariću, sama i napuštena. Ali ja ne odustajem tako lako. Dala sam nam posljednju šansu i krenula se igrati ponovno.

lijevo jači nanos, a desno omekšan (izblendan)
na prirodnom svjetlu

Radiant Magenta je jako pigmentirano rumenilo i ako imate svijetli ten poput mene, može vam se desiti da izgledate kao statist iz spota Cindy Lauper. Pošto to nije izgled kojem težim, ja sam se prepala, ali ako ga prihvatite kao takvog i krenete ga nanositi pomalo, gotovo da jedva dotaknete proizvod kistom, pa onda jednako lagano boju nanosite na lice, ovo je rumenilo san. Na Net-a-Porter stranici ima video kako ga nanositi i oni tamo kist vrte po proizvodu kao da je riječ o transparentnom puderu, što vam ja nikako ne savjetujem.


Ja ga sada koristim samostalno ili u kombinaciji s mojim Art Deco rumenilom koje je puno neutralnije nijanse za moju boju tena i onda Radiant Magentu dodam gotovo doslovno na jagodice. Rezultat je uvijek predivan.... Najbitnije je da budete lake ruke i pri uzimanju proizvoda i pri nanošenju, te da intenzitet boje gradite pomalo.


Trajnost mu je fantastična! Pred kraj dana, Art Deco kojeg obožavam ipak nestane, a RM i dalje daje boju vašem licu. Čak i kada se zaboravim pa rukama prelazim po licu, jedan dio pigmenta je uvijek tu. Također naglašavam da je moja koža mješovita s masnom t-zonom, i čak i ta činjenica ne utječe na njegovu trajnost. Miris nema.

sastojci
Hourglass Ambient Lighting rumenila ne sadrže parabene, a igrom svjetla licu daju multidimenzionalnost.


Rumenilo dolazi u zlatnom pakiranju od 4.2 g/0.15 oz proizvoda sa zrcalom i košta 29.66 GBP s porezom na Net-a-Porteru ( link). Moram vas upozoriti na nešto što nisam odmah registrirala, a to je da je cijena ovog rumenila istaknuta kao 23 GBP, pa se na to dodaje još porez od 5.93 GBP. Naravno, na to još ide poštarina od 18.20 GBP, ako nije besplatna. Zato ja ne kupujem tamo ako nije free shipping, osim ako ubodem koju stvarčicu tijekom rasprodaje. Cijena je velika, ali rumenilo zaista dugo traje. Na mojem se gotovo uopće ne vidi da ga koristim.


Znači, ako vas put nanese negdje s Hourglassom, svakako obratite pažnju na njihova rumenila. Bez obzira na visoku cijenu, ja ovo preporučam! Također, ako je netko od vas probao njihove nove palete sjenila, molim vas da napišete kako ste zadovoljni? Mene odbija to "valovi" pakiranje jer mi djeluje neuredno.


Imate li već koje Hourglass rumenilo? Kako ste zadovoljni? Jeste li možda probali njihove nove palete sjenila?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


Broj komentara: 6:

  1. ahh, Hourglass <3
    Na listi mi stoji ovo rumenilo i to u nijansi Diffused heat, ali vjerojatno ću se još sto puta predomisliti dok ga kupim ;)
    Palete sjenila nisam probala, ali sam čitala dosta loših recenzija ( mislim da Tati ima jednu) :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaaaa.... To rumenilo je opako nahvalila Tiffanyd, izgleda jako prirodno! Ma, ja bih ih najradije sve probala. Čak me i Mood Exposure zanima! Mislila sam kupiti onu paletu s tri rumenila, ali je stalno rasprodana. Doći će i naše vrijeme! ;)
      Tati obožavam i vjerujem njenim recenzijama (mislim da je ona spomenula da su u usporedbi s Tom Fordom bezveze), a ima tako nešto umirujuće u njoj... Ta sjenila su me prvo jako cimnula, ali nije mi baš to pakiranje... Vidjela sam jedan look napravljen s onom nude verzijom i izgledao mi je blatnjavo. Ne znam je li žena loše sve to odradila ili su fakat pomalo bla?! Ali...znam da se neću žuriti s eventualnom kupnjom!

      Izbriši
  2. Beautiful colors!!!
    Have a good week!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Dizajn svih njihovih proizvoda je predivan, ne možeš ne želeti tako nešto :) Ovo se čini vrlo nosiva nijansa,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Ovo je divno rumenilo! Nosivo je ako si pažljiv, ali začas možeš izgledati kao cirkus ;) Jako mi je drago da smo na kraju našli zajednički jezik :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)