ponedjeljak, 6. travnja 2015.

FAVORITI OŽUJKA 2015.

Prošle godine baš i nisam bila redovita sa svojim favoritima, ali onda mi je na kraju godine bilo žao što ih  nisam bilježila pa sam odlučila objavljivati koje su moje najdraže kozmetičke igračke i inače stvari koje me uveseljavaju kroz godinu, što nas ponovno dovodi do posta o favoritima.


Za početak moram reći da uz iznimku Revlon Balm Stain-a u nijansi Crush, svi su favoriti od prošlog mjeseca ostali na tronu (link). Crush ne volim ništa manje, ali ovaj mjesec sam više nosila svjetlije nijanse pa se tu opet našao Revlon Balm Stain, ali u nijansi Honey. Definitivno su mi odlične te olovčice jer su jednostavne, a trajne i baš sam pogodila s odabirom boja. Ako vas zanima više o njima, napisala sam i objavila recenziju koju možete pročitati ovdje.


Po navedenim favoritima vidi se da se nisam puno šminkala, odnosno eksperimentirala. Hourglass Radiant Magenta rumenilo (recenzija) i Chanel Illusoire sjenilo (recenzija) su mi i dalje u stalnoj i predragoj postavi, a s obzirom da sam bila jako prehlađena, više sam se bavila mišlju kako ojačati organizam i sačuvati što zdraviju kožu. U tome su mi moji proizvodi za njegu puno pomogli.


Za čišćenje ostataka šminke s lica i dalje koristim ALPHA-H Balancing Cleanser s aloe verom za kojeg vam recenziju još dugujem, ali ona sigurno dolazi uskoro jer sam potpuno opsjednuta s ovim proizvodom. Moj je pri kraju, ali ne paničarim jer je nova tuba već u pripremi. Na čisto lice sam zatim nanosila Caudalie proizvode iz linije s Polyphenolom (C15), serum za dan i ulje za noć. Bez obzira na prehladu i nedovoljno sna, moja koža zaista izgleda sjajno i dobivam jako puno komplimenata za nju. Zasluge pripisujem spomenutom dream teamu. Recenzija ulja i seruma također slijedi. Čekala sam da prođe određeno vrijeme kako bih mogla bolje prenijeti utiske i reći u kakvom mi je koža stanju. Zbog prehlade sam češće brisala nos, pa su mi i usne bile na udaru, tako da mi je tu puno pomogao Nuxe Reve de Miel balzam. Sjajna mala stvar koju ću također, unatoč brojnim recenzijama na internetu, detaljno recenzirati.


Ispada da je ovaj cijeli post u znaku moje prehlade, ali iskreno, baš sam bila slomljena, svakakva, s temperaturom...., ali nisam išla na bolovanje jer si to radi obaveza nisam mogla dopustiti, tako da su mi ovi proizvodi stvarno puno značili da izgledam što normalnije. Batiste Strength & Shine suhi šampon spasio me od prečestog pranja kose, a još uvijek sam izgledala uredno i njegovano. Već znate proceduru. I  njega moram recenzirati :D....


Lactacyd emulziju za intimno pranje samo ću spomenuti jer mi se ne piše puno o intimnoj njezi, ali ću reći da mi se jako dopada, s čime završavam kozmetičke favorite. Nije ih puno, ali su hvale vrijedni!


Ipak moram spomenuti još jedan favorit koji nema nikakve veze s kozmetikom, ali me je toliko oduševio da sam odmah znala da ga moram spomenuti. Riječ je o predstavi kazališta Gavella u Zagrebu- Kolovoz u okrugu Osage... Fenomenalna predstava koju skoro nisam pogledala jer me plašila pomisao da ću tri sata sjediti u kazalištu nakon naporna dana, osobito ako nije dobra. No, ova me predstava ostavila bez riječi, oduševila, pretresla i protresla!!! Jednostavno je fenomenalna!!!


Tematika je teška, upoznaje nas s disfunkcionalnom obitelji punom problema, tajni i intriga. No, bez obzira što je priča potresna, nekako vas uspije i nasmijati i potaknuti na razmišljanje. Cijela glumačka postava je sjajna, ali Anja Šovagović Despot je fantastična!!! Uloga joj je zahtjevna, ali ona na pozornici niti u jednom tenutku ne misli na Anju, niti kako izgleda, niti kakav dojam ostavlja. Ona je u potpunosti Violet Weston, bolesna žena, istovremeno i suvisla i izgubljena, i jaka i krhka, i sretna i očajna.... Fenomenalno odigrana uloga koja me je izdvojila iz gledališta dok sam pljeskom nagradila glumce, očiju punih suza, a da više ni sama nisam znala zašto su suze zapravo tamo?! Preporučam vam da je pogledate i javite mi dojmove.


Za kraj ovog posta, želim SRETAN USKRS svima koji ga slave, opraštam se od ožujka i veselim travnju!

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 8:

  1. Draga. i tebi sretan Uskrs ako ga slaviš :* :*
    Stvarno lijepa ekipa kod tebe i jedva čekam recenzije svih tih proizvoda.
    Planiram i ja kupiti Caudalie ulje i nadam se da će mi se dopasti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaa... Hvala ti! Slavim, slavila sam i baš su mi ovi dani bili lijepi... Nevjerojatno što malo slobodnog vremena i šetnje može učiniti za čovjeka. :) Nadam se da si se i ti odmorila i uživala <3
      Favoriti su stvarno favoriti, a mislim da ćeš s uljem biti zadovoljna, jedino nisam sigurna da tebi treba anti age učinak?! I pripremi se na miris ulja u početku jer je dosta biljni i intenzivan.

      Izbriši
  2. Sretan Uskrs i od mene :)
    Alpha H micro cleanse sam narucila jer mislim da je meni vise potrebna ta verzija, a na istoj slicici zelim i serum i ulje od caudalie i nuxe balzam za usne. Na wishlisti sve! smrc smrc docekat cu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. I tebi, od srca! Alpha H me je totalno oduševio tako da namjeravam isprobati još njihovih proizvoda. Obavezno recenziraj micro cleanse, baš me zanima! :) Molim te.... ;)
      A što se wish liste tiče, nekako mi se čini da će manje više sve doći na red ;) I ja stalno snimam situaciju, ali imam samo jedno lice i kožu pa isprobavanje sporo ide :) Iako, zaista moram priznati da mi je lice trenutno skoro pa idealno (u danim gabaritima)

      Izbriši
  3. super super stvarcice!! htjela bih probati taj revlon balm stain :)

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Revlon je dobar. Vidjela sam neke boje i verzije od Revlona na Asosu, čak je povoljniji nego u Poljskoj (gdje sam ja svoje kupila), pogotovo ako je u tijeku i neka akcija. Mislim, ako šopingiraš po netu. :)

      Izbriši
  4. Batistin sampon za suvo pranje- najbolji proizvod ikad :)

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)