nedjelja, 10. svibnja 2015.

FAVORITI TRAVNJA 2015.

I tako cure moje…mi smo već u svibnju….
Budući da mi je svibanj najdraži mjesec u godini, veseli me njegov dolazak, a i travanj mi je bio dosta težak, što se primijetilo i na blogu, jer su mi jako bliske osobe prolazile teže razdoblje. Kako god, gotov je, nakon kiše je došlo sunce- doslovno, i mislim da bi bilo pravo vrijeme za moje mjesečne favorite.


Za neke proizvode stalno tupim, ali su mi oni trenutno stalna postava favorita...
Chanel Illusoire kremasto sjenilo je definitivno bila dobra investicija u mom slučaju, skoro da ga više i nemam, no, kako ima svoju recenziju, samo ću ga spomenuti. Još jedan takav, gotovo Potrošenac, je Artdeco rumenilo. Mislim…skupljam ostatke s kistom. To dovoljno govori o tome jesam li njime zadovoljna, ali kako sam ga često kombinirala s Hourglass Radiant Magenta rumenilom, i on je našao svoje mjesto na slici i među mojim favoritima.


A u nedostatku vremena i volje češće sam posezala za Batiste Strength & Shine suhim šamponom. Spas kada ste na izmaku snaga, a ja uvijek dobijem hrpu komplimenata za frizuru! Ironično?!


I sada kada sam navela tu svoju stalnu, pouzdanu postavu mogu navesti malobrojne proizvode koji su uopće uspjeli biti u mom društvu.

na slici je moj pokušaj označavanja nijansi ;), klik na sliku za uvećanje
Kao što sam navela, nisam bila baš tip top pa se to odrazilo i na uređivanje. Jedino od šminke što svakako moram, mogu i želim spomenuti su proizvodi za obrve. Ne pišem često o njima na blogu, ali mislim da su jako bitne. Uz svoju dosadašnju rutinu koja se sastojala od iscrtavanja obrva kistom sa sjenilom uz pomoć dvije nijanse iz UD Naked palete (recenzija) Naked i Buck, to sam malo pojačala s dva, meni, nova proizvoda od Anastasie Beverly Hills. Anastasiin dinamični duo u mojem slučaju čine Brow Wiz olovka za obrve u nijansi Taupe i Clear brow gel, odnosno bezbojni gel za obrve, koji podsjeća na prozirne maskare. Oba proizvoda su genijalna i voljela bih im posvetiti zaseban post. 
A od kvazi-šminke voljela sam Dr. Brandt Pores no more podlogu za puder/primer. Odličan izbor za sve nas s masnijom t-zonom koja se diči proširenim porama. On definitivno dobiva svoj post, mislim ga recenzirati usporedno s nečim sličnim pristupačnije cijene.


I moji posljednji favoriti nisu iz domene kozmetike, ali sam ih nosila konstantno pa mislim da im je definitivno mjesto u ovom postu. Riječ je o dvije "prijateljstvo" narukvice Monice Vinader. One su veća investicija, iako sam ih ja uspjela jeftinije kupiti. Iskreno, puna cijena im je takva da je nužno ne opravdavaju, jer je riječ o pozlaćenom srebru i tekstilnim vlaknima, ali ja ih obožavam!!! Čak i da sam ih kupila po punoj cijeni, ne bi mi bilo žao.

To je to od mojih travanjskih favorita. Što ste vi voljele u travnju??? 

Pišite mi…

Lp, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

Broj komentara: 6:

  1. Aaaaa artdeco potroseno :)) ja ga jos uvijek imam ali istanjilo se na onom mjestu gdje se spajaju bronzano i rozo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, nije još skroz potrošeno... Nemoj me plašiti?! Još uvijek ko' siroče kistom prolazim po ovim komadićima. Znam. CRAAZY! ;) Ali to mi je rumenilo stvarno super! :)

      Izbriši
  2. Dr. Brandt me jaaaako zanima, čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar je jako, naravno ima vrlina i mana, ali recenzija stiže :)

      Izbriši
  3. ovaj sapun s blatom me je jako zainteresirao.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)