subota, 20. veljače 2016.

New in...

Obično kada ljudi, beauty ovisnici s blogom, nakupe veći broj kozmetičkih proizvoda, slijedi new in post, odnosno noviteti, s puno lijepih fotki. E pa ovo nije takav post.... Je ih se nakupilo, ali sam ja čekala s fotkanjem puno predugo pa su u međuvremenu postajali i favoriti, potrošenci... Uglavnom, ovo su moje kupnje još iz 2015. koje nikada nisu dočekale objavu pa da barem malo ublažim svoj nemar, objavljujem ih danas. Jer..., tko zna, možda neki od njih osvanu u recenzijama.


Nema nekog posebnog reda, kupovani su kroz duži period ili sam ih dobila na poklon, a da su zaista iz prošle godine vidi se i po Lookfantastic rođendanskoj beauty kutiji koja je izašla u rujnu (ako se dobro sjećam).


To je posljednja LF kutija koju sam kupila jer od tada svaki puta provjerim sviđaju li mi se proizvodi unutra prije nego što naručim. Bilo je dobrih kutija, ali nikada nisam bila oduševljena cjelokupnom postavom pa ih tako nisam kupovala. Mamile su me one specijalno izdanje božićne kutije, pa sada ova za Valentinovo, ali sam se uspjela iskontrolirati. Vjerojatno i zato što upravo trošim gomilu testera koji su se kroz vrijeme nakupili.


Balea se može naći u mojim novitetima gotovo svaki mjesec. In Shower s vanilijom je apsolutni favorit što se vidi po broju kupljenih bočica, a ova krema za bradavice je bila preporuka prijateljice za rješavanje jednog lišaja. Nije loša, ali lišaj nije baš riješila. Ne brinite, sredila sam ja njega!


Probavala sam i Byphasse proizvode, u konačnici i potrošila. OK, ali nikako ne preporučam odstranjivač šminke s očiju. Očajan je i nenormalno mirišljav za proizvod za njegu lica!


Stalna postava su i Batiste Strength & Shine suhi šampon (moj omiljeni) i Nivea roll on (isprobah novu varijantu- OK, ali ni sjena Powder touch verziji).


Neki su se prvi puta našli u mojoj košarici, a potom su završili u Favoritima, poput Afrodita Kamilica Sensitive okoloočne kreme. Svakako probajte! Odlična, a nestvarno povoljna.


Nekoliko drogerijskih izbora.... I odmah izdvajam L'Oreal True Match puder koji je odličan i samo mojom greškom (zaboravih ga uvrstiti) nije uvršten u Favorite.


Kupovao se i Essence... Ljuti me što je jedna paleta swatchana, a nisam to skužila u DM-u. Tako da ta ide odmah u smeće. Ne kužim??? Tko to radi??? Pa kaj vas ne bi smetali nečiji prljavi prsti u nečemu što stavljamo na lice, na oči??? Užasno me to ljuti!


Budući da mi je Olival već dugo jedan od najdražih kozmetičkih brendova, uopće ne čudi kaj se tu našao i cijeli jedan Olival arsenal. Priznajem.... Sad sam se navukla i na njihovo zlatno ulje smilja za lice. Odlično je!


Prelistavala sam i kataloge. Inače, šopingiram u Avonu, ali odnedavno mi prijateljica prodaje Oriflame tako da sam proširila obzore.


Za vrijeme velikog popusta u Douglasu moje je izbor bio Chanel.


A potom sam dobila i Chanel Fauve sjenilo na poklon.... Zar nije predivno? Izgleda kao praškasto dijete moga voljenog Illusoire-a.


Kada je uletjelo i koje sniženje ili besplatna poštarina, dodavala sam proizvode u virtualnu košaricu i na Outnet-u i Net-a-Porteru.... A što da vam kažem?!


No, kada volite kozmetiku poput mene, često vas njome razvesele najbliži. Tako je meni moja Značajna polovica s puta donijela čitav niz Body Shop proizvoda na probu jer sam neprestano cvilila što bih sve željela probati, a ne mogu. Ova uljna čistilica za lice s kamilicom je moj odabir, a ostatak njegov.


I to bi bilo to. Za Božić sam još dobila nekoliko Olival proizvoda jer svi znaju da ih volim, ali nisam ih posebno slikala, a sada u 2016. još nisam napravila većih kupnji. Kao što vidite, dosta toga imam na zalihi...

Kako vam se čine moji noviteti?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here


Broj komentara: 48:

  1. Mnogo lijepi proizvodi! Super post draga! :) x

    If you want please visit my blogs, it means so much to me:
    NEW POST --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/17th-episode-got-me-like.html
    NEW POST --->http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/spring-accessories-shoes-makeup-collab.html

    OdgovoriIzbriši
  2. odlični noviteti i nema veze što malo kasne. Ovu afroditinu kamilicu svi hvale, a i meni odgovara:) grozno je što je netko dirao onu essence paletu,mislim da svi mrzimo kad se to dogodi! trebali bi ih zaljepiti u dućanu, staviti nekaku zaštitu ma makar neku malo trakicu ili komad selotepa, ne znam što drugo da kažem...a par sam puta vidjela da diraju i proizvode za koje imaju testere, valja oni ne vjeruju testerima nego moraju otvoriti sami. Čudna je stvar ljudska psiha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti. Baš mi je žao jer su boje mrak!

      Izbriši
    2. potražit ću tu paletu, mislim da bi i meni odgovarala.

      Izbriši
    3. Vjerujem da bi. Lijepa je i u startu joj je cijena nešto više od 30 kn, s time da sam ja kupila na sniženju od oko 30%?!

      Izbriši
  3. Wow So many great products!
    xxx
    www.travelera.es

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj što volim vidjeti ovako lijepu gomilicu :) Krasni noviteti i veselim se budućim recenzijama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je. Znaš da i ja volim vidjeti što drugi kupuju. Stalno slinim nad tvojim Avonom, pa malo Italija, pa malo dragi.... Veselim se takvom druženju i dalje :)

      Izbriši
  5. Kakva gomila! o.O Svasta tu lepo ima. :) Kakva je micelarna? Jesi li zadovoljna njom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, baš gomila! :D Ne znam na koju micelarnu misliš? Byphase ili Olival? Byphasse sam potrošila i bila mi je stvarno dobra, ali mi je Olival nekako draža. Već je nova bočica u upotrebi. Ja ti s njom skidam i maskaru i sve!

      Izbriši
  6. Ajoj, sad se crvenim.... Hvala ti na komplimentima! <3 Naravno da sad idem ravno na tvoj blog ;) :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jao kakav new in! <3 Divnih stvarčica ovde ima :) I dobro te razumem kada su u pitanju zalihe, čini mi se da stalno nešto kupujem a nikako ne dolazi na red od proizvoda koji su uzeti kao backup :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow great products!!!
    Have a nice day!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, Marcela! Puse iz Hrvatske (Kisses from Croatia!)
      :* <3

      Izbriši
  9. Odgovori
    1. Zar ne? I ja kažem... Btw, čitala sam nešto starih postova i otkrila puno vaših "kozmetičkih" izleta... Ljubomorna sam ;)

      Izbriši
  10. Wow svega zanimljivog! Uzivala sam citajuci i slike su super

    :* Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši
  11. thanks so much for your lovely comment
    it means so much to be and Iwanted to say THANK YOU in a more personal way.
    you are amazing.
    with love your AMELY ROSE

    OdgovoriIzbriši
  12. koji new in! odlični proizvodi svi redom, neke sam probala, neke nisam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Nadam se da si bila zadovoljna s tima koje si probala?! ;)

      Izbriši
  13. Ajme sve ti je savršeno! Chanel puder je divan na licu, al ne mogu prežalit šta su meni prištići izbijali od njega. Za ovaj Byphasse odstranjivač se slažem, ništa ne radi. TBS <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... Nasreću, ja nemam tih problema s njime. Ali ovaj puder ili hvala ili kude. Malo ih je ono-ono-tak! Drago mi je da se kužimo za taj Byphasse okoločno odstranjivač. Stvarno o bodova proizvod!

      Izbriši
  14. Joj, ne pominji mi te devojčure što guraju prste u šminku po prodavnicima, iznerviraću se opet. Baš sam nedavno kupila ruž i puder, i vidim da su oba ''načeta'' tj. neko je prčkao po njima, kao da su testeri u pitanju, a nisu. Grrrr.

    OdgovoriIzbriši
  15. Have a good week!!!
    Besos, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
  16. Pozdrav, Ivančice! Znam. Moram pisati... ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Hola guapa..te acabo de conocer..¿quieres que nos sigamos por GFC? me encantaría,
    te espero en http://sonymingoss.blogspot.com.es/
    Besos:-))

    OdgovoriIzbriši
  18. Hola guapa..te acabo de conocer..¿quieres que nos sigamos por GFC? me encantaría,
    te espero en http://sonymingoss.blogspot.com.es/
    Besos:-))

    OdgovoriIzbriši
  19. Great article thanks for the tips ! :)
    http://www.fashionnarcissism.com/

    OdgovoriIzbriši
  20. Beautiful post dear! I like this a lot.


    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    Subscribe to my YouTube Channel

    OdgovoriIzbriši
  21. :) ma bitno je da se piše bez opterećenja.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)