subota, 19. ožujka 2016.

FAVORITI VELJAČE 2016.!

Ne znam kakva je situacija bila kod vas, ali meni je veljača bila baš nekako naporna. Od preparative nemam puno favorita, što ima veze s mojom odlukom da potrošim hrpu testera koju su se stvarno nagomilali, dok je dekorativa u značajnom porastu, što je pak posljedica toga da konačno fotkam stvari i stavljam ih u opticaj. No, zajednički nazivnik svim favoritima je to da sam ih u veljači stvarno....pa, favorizirala. :)


Budući da je preparativa u manjini, počet ću s njenim jedinim predstavnikom - Olival Zlatnim uljem smilja za lice...


Što reći? Meni je ovo ulje čarobno i ja ga apsolutno obožavam <3 <3 <3! Iako mi koža naginje k' masnijoj, zimi me muči suhi površinski sloj, s čime se ovaj malac koji dubinski njeguje i vlaži, vrlo uspješno bori. Mislim da ovo ulje definitivno treba zasebnu recenziju, kao zapravo i veliki dio Olivalove linije koju ja već dugo koristim, ali ono što mogu reći za potrebe ovog posta je da je moje mišljenje da je riječ o odličnom proizvodu koji bi odgovarao svim tipovima kože, naravno pod uvjetom da za početak niste alergični na recimo smilje?!


Osobno, koje god ulje ili balzam da koristim u određenom trenu (ja ih koristim samo kao dio noćne njege), nakon desetak minuta na njega stavljam kremu koja mi u datom trenutku odgovara potrebama kože. Takav način njege za mene odlično funkcionira pa preporučujem i vama da ga isprobate. Uglavnom, meni je odlično!


Kako krećemo s dekorativom, nekako mi je najdraže započeti s podlogom. Ja sam isprobala puno tekućih pudera jer su oni dio moje gotovo svakodnevne rutine, raznih proizvođača, a često i vrlo visokog cjenovnog ranga, ali L'Oreal True Match mi je trenutno najdraži do sada. Kako se bočica bliži kraju, ja postajem nervozna, a to puno govori.... S mojom mješovitom kožom s masnijom t-zonom se odlično slaže, ne oksidira, trajan je i našla sam si odličnu nijansu. U svakom slučaju ga namjeravam ponovno kupiti!


Sljedeći favorit također doprinosi ljepoti kože i tena, a to je Chantecaille Liquid Lumiere Anti-Aging Face Illuminator u nijansi Sheen. Iskreno, zbog masnije t-zone oduvijek se užasavam sjaja, tako da u svojoj kolekciji nemam zavidan broj highlightera. Niti ovaj ne bih kupila da mi nije došao u Net-a-Porter Holiday Kitu prošle godine. Gledala sam ja njega i on mene, ali mi ga se nije dalo niti otvarati niti isprobavati, no na kraju sam ja bila ta koja je prekinula našu tišinu i drago mi je da jesam.


Ovaj je highlighter prekrasan, decentan, licu daje zdravi sjaj i totalno me preobratio. Obožavam ga!


Kada je ten ujednačen, bacam se na oči. Ovaj mjesec sam se podsjetila koliko volim Nyx sjenila o kojima sam već pisala ovdje.


 Nijanse Rootbeer i Red Bean Pie sam nosila same ili u kombinaciji s Chanel Diapason kremastim sjenilom.


Divna su i stvarno vam mirna srca mogu reći da negdje isprobate kvalitetu Nyx sjenila. Mekana su na dodir, pigmentirana, trajna, ma stvarno mislim da vas neće razočarati.


I za kraj sam ostavila obrve... Kako se kaže...oči su ogledalo duše, ali obrve uokviruju lice, dakle, stavljaju točku na i na vaš kompletan trud, što se šminke tiče. Već sam u prošlomjesečnim favoritima (ovdje) pisala o Anastasia Beverly Hills proizvodima koji su mi odlični! Brow wiz olovka za obrve mi je apsolutni favorit tako da me je oduševljenje njome nagnalo da isprobam nešto i iz ostatka ponude pa je kod mene završio Dipbrow Pomade u nijansi Taupe i dvostrani kist, s jednom stranom za nanošenje proizvoda i drugom za njegovo ujednačavanje i "češljanje" obrva. Ova pomada/gel je jako dobar proizvod, ali treba si dati vremena za upoznavanje. Bitna je umjerenost i da ne stavite previše proizvoda na kist. Sama nijansa taupe je odlična i mislim da bi dobro pristajala djevojkama s tamnijom plavom kosom, kao i djevojkama s kosom bojom meda, ali budući da sama ABH na stranici ima preporuke kod odabira nijanse, ipak vas prepuštam njenim uputama. Kist je također jako dobar, iako inače ne volim dvostrane kistove jer mi ih nije jednostavno skladištiti i mislim da su osjetljiviji. No, oba kraja sjajno obavljaju svoj posao.


Kao što sam rekla, moj apsolutni favorit je ABH Brow Wiz olovka za obrve jer je vrlo jednostavna za korištenje, gotovo da ne stvara mjesta za pogreške i brza je opcija. No, ovaj mjesec se na mojoj olovci kraj na kojem je češljić potrgao. To me iznenadilo jer nije baš da sam divljala s njome. Nisam se pretjerano uzrujala jer sam koristila češljić na kistu i jer sam olovku koji dan poslije potrošila u cijelosti. Također, ovo je prvi puta da mi se to desilo, a potrošila sam ih već stvarno puno. No, morala sam vam to reći.
I to vam je drage moje to... Svi moji favoriti. Što kažete? Sviđa li se i vama nešto među njima? Dijelite li sa mnom mišljenje za neki od njih ili upravo suprotno?

Pišite mi...

 LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here

Broj komentara: 35:

  1. Fabulous items! ❤️
    Have a great Sunday!
    xxx
    www.travelera.es

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you! <3

      I wish a wonderful Sunday to you as well! :) And have an amazing week ahead

      Izbriši
  2. Great post!!! Nice products!!!
    Happy spring, doll!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you Marcela! <3 <3 <3

      I wish you an amazing spring as well, full of great outfits and beautiful art!

      Puse iz Hrvatske (Kisses from Croatia!)

      Izbriši
  3. Ma svašta mi se nešto sviđa, da, da :) Lijepi su ti favoriti draga!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super favoriti draga! Slike su preprepredivne!!! :) <3

    Vildana from Stalia Is BAE & Living Like V

    OdgovoriIzbriši
  5. Super, sad si me baš zainteresirala za ovaj tekući puder ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čula sam za Anastasia Beverly Hills i govorim si kako ću probati nešto od njih jer sam čula odlične recenzije tako da moram.Odlični favoriti ovo su mi jedni od najdražih postova.

    Novo na www.makeartnotlove.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za početak preporučam Brow Wiz. Meni je mrak!

      Hvala ti... :*

      Izbriši
  7. Lepi favoriti :) Slažemo se za ABH olovčicu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Slike su divne, sigurno cu isprobati neki od ovih proizvoda! <3

    http://e-s-wonderland.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ehlimana.... Hvala ti puno! <3 Javi dojmove ako isprobaš što od navedenog ;) :*

      Izbriši
  9. I ja bih ovo ulje!
    True match puder sam merkala jer je ovde trenutno na sniženju, ali sam ipak uzela Lumi jer mislim da je ipak bolji za suvu kožu kakvu ja imam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ti se ulje stvarno svidjelo. Ja i inače volim Olival proizvode, tako da sam imala dobre vibre i za ulje, ali stvarno me oduševilo i iznenadilo. Meni osobno puno bolje od Ole Henriksen verzije.
      Puder mi je isto odličan! Moja mješovito/masna koža ga jako voli i matira, ali ne izgleda umjetno. Čak ima određeni zdravi sjaj... Taman prekriva i baš sam zadovoljna! No, čula sam da je i Lumi dobar, tako da se veselim povratnoj imformaciji. Zbog ovog Lumi sam ga se ja malo bojala za sebe, koja sam prirodno Lumi :D

      Izbriši
  10. Super! Koristila sam jedno vreme taj Loreal puder obozavala sam ga

    poljubac Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši
  11. thanks so much for the comment on my entry
    it means so much to be and I wanted to say THANK YOU in a more personal way.
    you are amazing.

    with love your AMELY ROSE

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne šminkam se, tako da nisam isprobala nijedan od ovih proizvoda, ali moram pohvaliti tvoje fotografije, pozadinu, stvarno su divne! :*

    Annie's secret

    OdgovoriIzbriši
  13. ja koristim True Match i planiram ga opet kupiti....baš sam zadovoljna jer sam konačno pronašla neki tekući puder koji izgleda prirodno na koži, nekako se stopi s bojom kože, umjesto da nameće neku svoju boju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda? Drago mi je da se slažemo. A najbolje od svega je što je dostupniji u svakom pogledu. Moj je pri kraju i definitivno ga opet kupujem!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)