petak, 27. travnja 2012.

EVELINE Eye lifting roll on with cooling effects

Ahhhhh....

Poslije toliko sjenila, nekako mi se samo nametnulo da malo odmorim oči. I kako to bolje učiniti nego s cooling effectom? Odlučila sam recenzirati proizvod koji me oduševio! Kupila sam ga prije više od mjesec dana i odmah stavila u primjenu. Kako i sam naslov kaže, riječ je o EVELINE Eye lifting roll on-u. Stavljam sliku koju sam posudila s Eveline stranice jer u vrijeme kad je kupljen, još nisam fotografirala svoju kozmetiku (dakle, to je bilo vrijeme prije bloga :)). Meni je ODLIČAN!!!


 Eye lifting roll on dio je bioHYALURON4D kolekcije. Dolazi u pakiranju od 15 ml.

Hialuronska kiselina prisutna je u svim živim organizmima pa tako i ljudskom, i sastavni je dio kože. Prosječan čovjek tjelesne težine od 70 kg ima oko 15g hialuronske kiseline u svom organizmu. S obzirom da na sebe "navlači" vodu, pomaže hidrataciji kože pa tako pozitivno djeluje na njenu čvrstoću i elastičnost. Njena prisutnost u organizmu se s godinama smanjuje pa tako dolazi do smanjenja čvrstoće i elastičnosti te prvih pojava bora.

Ovo sve navodim jer je to ključni sastojak roll on-a i kolekcije, općenito.



Eveline ga prezentira kao proizvod prikladan za sve tipove kože, pa i osjetljivu. Pruža intenzivnu hidrataciju u periodu od 24 sata te smanjuje tamne kolutove i natečenost očiju, te istodobno savršeno popunjava bore. To ostvaruje zahvaljujući inovativnoj formuli byohyaluronske kiseline te biljnim matičnim stanicama koje stimuliraju mikrocirkulaciju čineći lice odmornijim i sjajnijim.
SASTOJCI: byohylauronska kiselina, biljne matične stanice, kofein, biljka eyebright (euphrasia), ekstrakt divljeg kestena, Matrixyl 3000, vitamin E, Laminaria alge, kolagen i elastin, te ekstarkt svile.

Što se mojih dojmova tiče, SAVRŠENO! E sada...moram naglasiti da tek uplovljavam u, meni dosad neotkrivene, vode. Znači, moje bore tek se naziru kao fine linije ispod očiju. Kako to politički korektno zvuči?! Da li ih ovaj roll on briše? Ne u potpunosti, ali daje određeni sjaj i odmornost licu. Osjećaj je odličan, osobito ujutro jer zaista hladi. Također mi se sviđa što njeguje kožu, a s obzirom da je vodenkaste strukture, brzo se suši i ne ostavlja mastan trag, što će cijeniti sve žene koje i inače muku muče s masnijim kapcima jer se sjenilo neće skupljati u naborima ili barem ne tako brzo. Ne tvrdim da je ovo vrsta primera, ali stvarno imam osjećaj da hidratizira i priprema kožu za šminku.
Nisam sigurna bi li bio dovoljan za nekoga zrelije dobi, ali mislim da bi bio odličan u kombinaciji s nekom hranjivom kremom za područje oko očiju koja bi se nanosila navečer, dok bi ovaj malac nastupao ujutro. Ja osobno koristim samo njega ujutro i navečer. Iiiiiii......
Da li ću ga opet kupiti?
DA!

Od mene definitvno palac gore!

I da ne zaboravim. Ja sam ga kupila U Kozmu kada je bio snižen 30%, ali i redovna cijena je pristupačna i iznosi 33,99kn.

Što kažete? Jeste li ga i Vi probali? Kako vam se sviđa? Hoćete li ga kupiti?


LP- beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. Super mi zvuči opis. Vjerojatno ću ga i kupiti kada potrošim ovaj koji sada imam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj super!!! Meni je odličan i mislim da se nećeš razočarati. U svakom slučaju, ako ga kupiš, javi dojmove...

      Pozzzzz

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)