subota, 23. veljače 2013.

Balea Trend it up šampon za suho pranje kose

Kao što već puno puta rekoh, ja sam u potrazi za HG suhim šamponom pa sam tako isprobala i ovaj.


Puno je bolji od Baleinog suhog šampona- plavog koji sam već recenzirala, ali još uvijek lošiji od Batiste-a.
Plus u odnosu na sve ostale koje sam ranije spominjala i recenzirala je da ovaj ima najmanje iritantan miris. Nemojte se sad odmah poveseliti, miris je neki cvjetni, nimalo alkoholan, ali da će vam biti zamjena za parfem.... Ne, tako daleko ne bih išla. Nadalje, niti u jednom trenu nisam osjetila alkohol, što je veliki plus u odnosu na Syoss anti grease (koji sam također recenzirala).
Primjena je ista kao i sa svakim drugim. Kada vam je kosa "ne više tako lepršava", posegnete za ovakvim proizvodom, počešljate kosu i pramen po pramen (pri korijenu kose) nasprejate. Ostavite da se malo slegne/posuši, isčešljate i to je to. Ne treba vam ni žlica Vegete.... Znam, ovo je samo meni smješno?! Sprejate s nekih 20 cm udaljenosti, a za svaku siguru, ako ste već odjeveni, stavite na ramena ručnik da ne bi bili prašnjavi.
S ovim proizvodom na to bi posebno trebali obratiti pozornost jer je čak i na mojoj plavoj kosi ostavljao prilično bijel trag tako da sam morala kosu dodatni isfrotirati s ručnikom.


Što se tiče osvježavanja- SREDNJA ŽALOST. Kosa će izgledati čista, no ne svježe oprana, ako je stavite u rep, ali spuštena si baš neće puno pomoći. Neće biti skroz masna, ali niti lepršava. Izdržat će do kraja tog radnog dana i onda trk pod tuš. Ja imam masnu kosu i moram je prati svaki drugi dan. Ove šampon stavljam taj drugi dan da malo osvježim korijen, ali kosu onda uvijek dignem.


Ovaj šampon je Balein proizvod pa ga prema tome možete naći na DM-ovim policama po 24,90 kuna ($4.30, 2.5 GBP, 3 Eura), a u bočici dobivate 200 ml proizvoda. Jedino što dosta dugo traje.

Sastojci:
Butane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Distearyldimonium Chloride, Isopropyl Alcohol.

Bih li ga ponovno kupila? Pa....ne znam. U nedostatku boljega bih, ali ne trčim po njega u DM. Sviđa mi se što nema ustajali miris, solidno osvježi kosu pri korijenu za rep, ali frizuru i lepršavost možete zaboraviti, a živcira me i činjenica da ostavlja jači bijeli trag pa moram paziti da ga skroz uklonim što iziskuje nešto više vremena.

Moj trenutni poredak je:
1. Batiste blush dry shampoo- do sada najbolji
2. Balea Trend it up dry shampoo
3. Balea dry shampoo- plavi i Syoss anti grease dry šampon (zeleni za masnu kosu) mi je bio očajan radi mirisa, u postu objašnjavam kako i zašto, a djelovanje mu je bilo blaa... U tu ću kategoriju staviti i Baleinog plavog, jer mu je djelovanje isto blaa.., možda je Syoss mrvicu bolji, ali Balein plavi ne smrdi toliko pa dijele status.


Što vi kažete? Probali? Koristite li uopće ovakve proizvode? Vaši favoriti?

Pišite mi....

Lp, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 12:

  1. Batiste je neprikosnoven! :D LUSH je isto bio ok, a i bilo ga je mnoooogoo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, za sada mi je Batiste najbolji, ali ko' što rekoh tražim još boljeg, da ima učinak ko' on- osvježenje, volumen, ali i ugodan miris.
      Zanima me ovaj Lush jer sam o njemu jako puno dobroga čula, ali nisam ga nikada vidjela ni probala. Kakav je? Aplikacija i to?

      Pozdrav!

      Izbriši
  2. probaj schaumu, taj je meni bolji od batiste puuuno. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga gazdarice...da znaš da sam te imala na umu cijelo vrijeme pisanja ovoga posta. Schaumu bih već kupila da nisam htjela prvo potrošiti ovaj. Već kad sam pisala zadnji Balea post (plavi) rekla si mi za Schaumu i to mi se zabetoniralo u glavu, ali sam na lageru već imala Batiste pa ga htjedoh prvo potrošiti. Iskreno, jedva čekam da probam Schaumin jer sam skužila po ovim postovima za suhe šampone da težimo istome, te da nas jednako živciraju njihovi mirisi. Opće ne kužim zašto su tako NE osvježavajući?!

      Definitivno kupujem Schaumu, vjerojatno već sutra, a dojmove javim u nekom novom postu.

      Hvala ti na javljanju.

      Pozdrav!

      Izbriši
  3. Nisam probala ove Baleine šampone za suho pranje, a po tvojoj recenziji sad mi je i drago da nisam. Prekjučer sam u dm.-u stala i sve se mislila da li ću ga kupiti ili ne i na kraju nisam :) Veselim se tvojim novim postovima jer sam i ja u potrazi za HG šamponom za suho pranje po nekoj razumnoj cijeni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam ti pomogla. Zaista, Balein plavi šampon ognoriraj, a ovaj isprobaj ako te vuče. Možda bi tebi bio bolji ako nemaš masnu kosu. Moja zaista nikad nije u rezancima, ali volim je osvježiti. Za sada mi u tome učinkovito pomaže jedino Batiste.
      Ja sam ti i dalje u potrazi, sada namjeravam kupiti Schaumin pa možda u njemu nađem neko trajnije rješenje.

      Pozdrav i hvala ti na potpori!

      Izbriši
  4. Ja perem kosu dvaput sedmicno pa nekako nemam potrebu za ovim mada sumnjam da bi mi pomoglo nesto narocito :/ mozda malo volumena na par sati ali cini mi se da onda bude gore.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavidim ti... Kosa ti se očito manje masti nego moja. Kod mene nije stvar samo mašćenja nego i toga što mi je izrazito ravna pa onda još ovi vanjski utjecaji- snijeg i kiša- i ja izgledam....ne laskavo ;). Zato tražim malu pomoć, ali onu skroz pravu još ne nađoh.

      Pozdrav!

      Izbriši
  5. Hahahahah, taman sam pomislila kako je bolji od plavoga kojeg i ja imam, kad ono kažeš je bolji, ali lošiji od batiste. Taj mi je tiha patnja pa ću ga uskoro morati nabaviti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj... Plavi stvarno nije baš nešto, ali i ovaj je tak tak. Otkrila sam jedan koji mi je najbolji od svih. Uskoro slijede recenzije!

      Izbriši
  6. Odlična recenzija! Baš sam neki dan bila u DM-u i premišljala sam dal' da uzmem taj šampon za suho pranje ili ne. Ipak ga na kraju nisam kupila i sad mi je baš drago da nisam :D I ja imam problem s masnom kosom te ju moram prati svaka dva-tri dana jer mi nastanu oni "rezanci" XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I hear you sister... I ja muku mučim s time, a od kada sam otkrile te šampone, moram priznati da sam se preporodila.
      Ovaj možeš preskočiti. Ko' što rekoh nije loš, ali nije ni WOW. Uskoro ću pisati o jednom koji me oduševio. U totalnom sam zaostatku s blogom jer užasno puno radim, ali nadam se da ću ovaj vikend nešto postati.

      Pozdrav!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)