nedjelja, 23. veljače 2014.

Urban Decay Black Market set 24/7 glide on olovaka za oči


I nakon serije postova u kojima sam se držala recenzija proizvoda za njegu, na red je došao i jedan pravi beauty post u kojem ću se pozabaviti Urban Decay 24/7 glide on olovkama za oči koje sam dobila u BLACK MARKET setu.

malo sam kasnila s fotkanjem pa je vidljivo koje sam ja najviše koristila
Urban Decay (UD) brand nije dostupan u Hrvatskoj pa svoje proizvode naručujem s HqHaira. Riječ je o vrlo sigurnoj beauty stranici koja nudi Paypal jer nerado kupujem direktno s karticom, pa puno odličnih beauty shopova o kojima često čitam preskačem. Svakako vrebajte sniženja i pretplatite se na njihove email obavijesti jer ćete tako uvijek znati što je na sniženju. Upozoravam da oni često šalju kodove za popust, ali za brandove poput UD, Caudaliea, Narsa i sl., ti "opći" kodovi ne vrijede uvijek, pa zapravo treba pričekati baš npr. UD sniženje. Ne brinite, nije rijetko. Shipping je uvijek besplatan, a otkako smo u EU nema ni carine.


Ovaj set UD 24/7 putnih olovaka za oči bio je moj poklon za Božić, ali kako sam ga sama izabrala znam da je cijena bila 23.63 funte, minus 10% popusta pa je set na kraju koštao oko 195 kuna.U setu dobivate 6 glide on olovaka za oči u nijansama: WEST (tamno smeđa pearl nijansa), DESPERATION (mat siva), BLACK MARKET (sivo-crna satenasta nijansa), RIOT (šljokičasta ljubičasta, s odjsjajem tamne boje vina), APATHY (metalik zelena) i INK (svjetlucava plava), pa ste kupnjom ovog seta zaista opskrbljeni za sve moguće lookove. Sve nijanse osim mat sive (desperation) su ekskluzivne za ovaj set i ne možete ih pronaći u jediničnoj inačici.
Mislim da je set odličan način da isprobate UD 24/7 glide on olovke za oči jer odmah možete vidjeti što najčešće koristite, kako vam se sviđa njihova kvaliteta i performans, i odmah dobivate nijanse koje ne bi prvotno naručili, ali koje bi vas mogle iznenaditi i osvježiti vaš makeup look. Sve olovke dolaze u putnoj veličini od 0,8 g/0.03 US oz, dok inače njihova težina iznosi 1,2 g/0.04 US oz (cijena 15 Eura, oko 114 kuna).


Ovako inače 24/7 glide on olovke za oči oglašava UD: 
Najbolja olovka za oči ikad ikad, ikad,! Nikada ranije olovka za oči ovako kremaste strukture i jake boje nije bilo toliko dugotrajna. Baršunasto meka, ova nikad viđena tehnologija do sada, ostaje mekana i kremasta za omekšavanje otprilike 30 sekundi, a nakon toga se suši i postaje neuklonjiva. Bilo da očima želite dodati samo malo konture ili boje, ili izraditi potpuno umjetnički makeup look, ove olovke pomoći će vam u tome sa ogromnim izborom nijansa od tropskih, jakih boja, preko dubokih metalik boja, do nevjerojatno izražajnih neutralnih boja!



Stvorene s 50% hidratizirajućih sastojaka uokvirenih sofisticiranom vodootpronom formulom, 24/7 olovke za oči nude dugotrajnu boju i nevjerojatno kremasto i lako nanošenje. Sadrže jojoba ulje, vitamin e i ulje sjemenaka pamuka. 
 
desperation
apathy
ink
Ove olovke su stvarno čudo. Ja još nikada nisam imala olovke toliko meke, a istodobno trajne! Ne znam kako vi, ali ja sam se često kod gledanja tutorijala stranih YouTuberica pitala kako je moguće da one s tolikom lakoćom iscrtavaju oči olovkama??? E pa, sada kada imam ove olovke, razumijem. Nanose se fenomenalno, mogu se omekšati/izblendati, ali nakon cca 30 sekundi ne idu nikuda!
A trajnost? Pa recimo to ovako. Ja se šminkam u 6 ujutro i do navečer prije spavanja, a ne idem rano na počinak, na mom makeupu se naravno vidi razlika. Dok mi šminka na očima lagano izblijedi, ova olovka (bilo koja od njih) još se drži, i ne samo to, nije je niti jednostavno potpuno ukloniti s micelarnom. Nijansa im je nešto blaža, ali su još uvijek uvjerljivo tu. Zato uskače i mlijeko za čišćenje. Dakle, trajnost je za 10! Da ne zaboravim, ja je nanosim i na waterline (samo gornjeg kapka da dodatno naglasim trepavice) i na kapak uz korijen trepavica gore, i u vanjski kut dolje. Stvarno se super drži, čak i na waterlineu, i ne skuplja se u unutarnjem kutu oka, a manjak crnih ili obojenih krmelja je uvijek odličan! Što se tiče mirisa, nemaju ga, pa ste s te strane bez brige.


Što se tiče nijansa u ovom setu, opis boja sam napisala ranije. West je vrlo nosiva nijansa smeđe koja je lagano sjajna/perlasta. Vrlo lijepo uokviruje oči i izgleda jako decentno, dok zbog tog sjajnog svojstva oku daje svježinu. Black Market  je crno-siva nijansa  koja oku daje na misterioznosti i seksipilu. Odlična je. Riot je jedna od mojih najdražih nijansi jer imam zelene oči koje ljubičasta naglasi pa izgledaju još otvorenije i zelenije. Sadrži ljubičasto grimizne shimmere koji nisu pretjerano izražajni pa je vrlo nosiva i za zrelije oči. Ipak ti shimmeri joj daju onaj dodatni oomph! Apathy sam imala jučer s Chanelovim Illusoire sjenilom. Izgledalo je čarobno! Predivna, neutralna zelena koja je dovoljno zelena da se vidi o kojoj je boji riječ, ali dovoljno neutralna i zagasita da ju može nositi svatko, u svako doba dana i noći. Desperation je mat siva koja oku daju modernu profinjenost. Kada je vidim, odmah me podsjeti na strukturirani dizajn Karla Lagerfelda. I u konačnici Ink je prekrasna plava nijansa koja je najizražajnija u setu i može svaki look učiniti zanimljivijim ili klasičnom smokeyu dati malo boje. Skupno gledajući, sve su odlično pigmentirane.

dnevno svjetlo
na večeri uz svijeće
umjetno svjetlo
Budući da su olovke meke, jako se brzo zatupe i troše. Jedina zamjerka koju ja imam je da se ne šilje uvijek lako i lijepo, ali kada sagledam cjelinu, stvarno su fenomenalne!!!


Svi koji čitaju moje postove znaju da sam vrlo oprezna kod preporučivanja proizvoda jer jednostavno ne želim da trošite novac, osobito ako je iznos veći, a da ja ne mogu mirne duše reći odličan je. E pa ovaj je proizvod stvarno ODLIČAN  i ja ga zaista preporučam. Jedino na što treba obratiti pozornost je sastav. Za svaki slučaj ga proučite kako ne bi sadržile nešto što vam smeta ili ste na to alergični. Inače što se boje, nanošenja, performansa i trajnosti tiče, trčite... Olovke su super!

sastojci
Jeste li vi probali UD 24/7 glide on olovke za oči? Kako vam se sviđaju? UD brand općenito?


Pišite mi...

LP, beautyandbrains007blog

Broj komentara: 14:

  1. divno! ovo gledam već jako dugo jer jako volim olovčice za oko, a ovo je svakako vrijedna stvar za imat u svojoj kolekciji <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo su stvarno odlične olovke! Otkako sam ih počela koristiti nisam niti jednom posegnula za nekim drugim... Stvarno su postojane do boli, a nanose se ko' putar. Uopće nema potezanja/zatezanja oka. Stvarno, probaj jednu, mislim da će ti se svidjeti.

      Izbriši
  2. Ink je prelijepa i najviše mi se sviđa. Rijetko koristim olovke za oči, samo smeđu ponekad, tako da bi mi vjerovatno samo stajale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno. Ako ne voliš koristiti olovke, preskoči. I slažem se, Ink je prelijepa...

      Izbriši
  3. So pretty colors. *__*
    Lovely greets Nessa

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau, divno. Sviđa mi se baš svaka nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se... Ja ih stvarno sve nosim :). Danas sam imala desperation. Jedino mi nije ime te olovke nešto jer ima neku tužnu konotaciju, ali olovka je dobra! :)

      Izbriši
  5. Zavidim ti na ovom setu, stvarno je poseban :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nemoj mi zavidjeti... Kupi ga ;)
    Ne, stvarno. Kada je još na sniženju, mislim da se zaista isplati, a nijedna nijansa nije dosadna...

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme divote! Vidiš gledala sam ih dal da ih naručim, al nisam dovoljno skupila! Stvarno je cijena odlična s popustom!

    Čula sam i čitala da su baš kremaste, morat ćeš mi poklonit jednu da ju probam haha šalim se!

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju... Stvarno su odlične! Kremaste, a postojane. Dobitna kombinacija!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)