nedjelja, 19. listopada 2014.

LUSH BUBBLEGUM LIP SCRUB (piling za usne)

O Lushu se često može čitati na mom blogu, a danas je na red stigla mala staklenka koju ste vjerujem sve uzele u ruke u njihovom dućanu da vidite što je to rozo čudo unutra?


Dakle, riječ je o piling, ali za nježnu i meku kožu usana.


Sastojci su prilično jednostavni i ovo je definitivno proizvod koji, u nekoj sličnoj inačici, možete pripremiti i sami kod kuće, ali to nikako nije nešto čime bih se ja pozabavila. U principu mu je baza šećer, koji se lagano utrlja u kožu usana i zatim ili ispere ili poliže, jer je piling u potpunosti prirodan, bezopasan, sladak i jestiv, dok se za njegu brine ulje jojobe. Usne ostavlja meke i njegovane i preporuka je da se nakon pilinga nanese neki balzam. Ono što ga vjerojatno čini privlačnijim ženskoj populaciji je ta preslatka bebi roza boja, a ime "Bubblegum" mu odlično pristaje jer ima okus po slatkim žvakačama za djecu.


Dolazi u staklenoj posudici od 25 g i zaista će vam jako dugo trajati. Mislim da odlično radi svoj posao i ja ga gotovo svakodnevno koristim. Čitala sam da ga neke djevojke koriste i ujutro prije ruža ili sjajila, i navečer prije nekog balzama, ali meni se to čini pomalo pretjerano. Ne vjerujem da šteti, ali pretjerani piling isto ne mora nužno biti koristan. Ja ga nanosim kao dio rutine navečer, pa slijedi moj voljeni Koress-lip butter, i to mi je sasvim dovoljno. Ponekad preskočim koji dan. Budući da brinem o usnama, ne bi bilo normalno da su ispucane, ali ovo rutina je sigurno zaslužna za takav ishod.

tekstura

U Lushu ga opisuju:
"Sladak okus, još slađe djelovanje
Fini šećer, organsko ulje jojobe i okus po žvakaćoj gumi - za usnice polizati! Zov Bubbleguma jači je od razuma. Nježno protrljajte po usnama, poližite višak i nanesite omiljeni Lush balzam za usne."


Ova mala posudica dostupna je na Lush internetskim stranicama i u njihovim dućanima po cijeni od 67 kuna (6.93 GBP, 8.70 Eura, 11.15 $). Cijena je dakle prilična. Također moram reći da sam istražujući ovaj proizvod uvidjela da je cijena po Europi niža. Naprimjer u Engleskoj mu je cijena 5.50 funti. Ako to smatrate manom, ja moram navesti još jednu. Budući da ovaj piling nemam prvi puta, moram navesti da se s vremenom piling nekako stvrdne pa ga je nešto teže uzeti iz posudice, dok je na početku jako mekan i točno se vide granulice šećera. Na posudici je navedeno da traje oko godinu dana od spravljanja, ali budući da u startu ima zaštitu na vrhu, mislim da to možete računati i 12 mjeseci od otvaranja. U svakom slučaju, učinak mu nije lošiji.


Zaključno, mislim da je ovo jako dobar proizvod o čijoj ćete neophodnosti sami donijeti odluku.


Ja volim ove Lusheve pilinge za usta i nekako me podsjete da se pozabavim i usnicama. Ako vam se ne sviđa okus, boja i miris ovoga scruba, imate još nekoliko inačica za probati, a oko Božića obično izađe i limitirano izdanje. Imam i njega, možda dođe na red za recenziju ;)....


Moram reći da je ovaj konkretan piling došao u mom Think Pink paketu koji sam platila 50% manje, no meni se ovaj proizvod sviđa, kupila sam ga ranije i ponovno bih ga kupila. Ipak, neću vam reći da morate u Lush po njega. Mislim, ako imate volju i znanje napraviti nešto slično kod kuće ili vam je to suluda cifra za tako malo posudicu pilinga za usne, potpuno vas razumijem. Svatko ima svoje razloge.

Dakle... Kakva je situacija s vama? Probali? Zainteresirani? Bi li uopće koristili ovako nešto? Radite nešto slično sami kod kuće?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


Broj komentara: 8:

  1. Privlacan je, citala sam vise puta u njemu ali nekako mi kod njega uvijek prevagne racionalna strana i skontam da je preskup za nesto sto mogu i sama napraviti. Znam, znam...nece biti tako sladak i mirisan :) ali ipak...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad bih rekla da te ne razumijem, muljala bih. Ali..., ako ga ikad ipak upecaš, možda na nekom sniženju poput mene, mislim da će ti se svidjeti ;)

      Izbriši
  2. Ja uglavnom pilingiram usne četkicom za zube. Pre sam pravila sličan piling ovom, ali sada zaboravim i setim se dva minuta pre nego što izađem iz kuće, tako da je četkica uvek izbor. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobra opcija. I ja sam to znala raditi, ali moram priznati da me ovaj malac malo više podsjeti i motivira da se pozabavim usnama. :)

      Izbriši
  3. Probala sam Popcorn i slažem se da lijepo obavi svoj posao, ali lahko se može napraviti i kod kuće sa malo šećera i ulja, a ako je baš potrebna ta roza boja, uvijek imaju boje za hranu haha. Možda bih probala i taj, čisto iz radoznalosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Definitivno nije neophodan proizvod, ali je svejedno dobar i ja ga volim <3.... Ponekad sam fakat totalna "plavuša s Harvarda" ;)

      Izbriši
  4. Ja sam probala Popcorn i sve mi je to super i lijepo miriše itd. Ali za ovakve neke stvarčice sam odlučila ne izdvajati novce jer ću radije sama napraviti piling pa onda eventualno tu cifru koju bih potrošila na lip scrub radije potrošiti na neki sapun ili masku za lice iz Lusha, to mi je najdraže njihovo <3 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaj da ti velim? Kužim, ali ja nisam baš za kućnu radinost. Iako, imam prijateljicu koja radi doma svu kozmetiku, ali ono sa znanjem i legitimno i sve više preparative mi ona slaže. Trenutno koristim samo kreme koje je ona napravila. Ipak, ne mogu ja odolijeti svim tim šarenim pakiranjima... ;) Popcorn me nekako plaši. Ne znam, čudno mi je to razmazivanje "kokica" po ustima :).... Je li to čudno? Iskreno, možda mi je najdraža mirisom ona neka minti verzija

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)