subota, 15. studenoga 2014.

Kako sam se ponovila ili ti "new in"

S obzirom na razdoblje tišine na mojem blogu moglo bi se činiti da sam se ja skulirala, ostavila mahnitog uživanja u svijetu ljepote i odlučila se prudružiti "normalnim" ženama s jednom kremom, maskarom, rumenilom i puderom. No, je li to uistinu tako? Mislim da ćete brzim preletom ovim postom zaključiti da je takva konstatacija, kada sam ja u pitanju, čista utopija.


Već ovako poslagane kutije s net a portera govore da je netko bio naughty...


Za vrijeme rujna, net a porter je jedno dva tjedna imao besplatnu poštarinu i u tom periodu sam haračila njihovom stranicom ko' da nema sutra. Ima tu i nekoliko stvari kupljenih drugdje, ali net a porter je učinio najveću štetu.


Zapravo, kada sad gledam slike, preparativa je s hqhaira, osim Vichy Idealia seruma koji mi je kupila mama kada je u ljekarnama Vichy bio na akciji s 20% popusta.


I drugi proizvodi kupljeni su po sniženoj cijeni, ali na hqhairu.


Tako sam se odlučila na kupnju GlamGlow maske koju već duže mjerkam ( i blato verzija me živo zanima), Elemis me sve više privlači, ali sam krenula malim koracima i kupila gel/piling za dnevno čišćenje lica, o Nuxe balzamu za usne čitam duuugo samo pohvale pa je došao red i na mene da ga isprobam, osobito stoga što mi je Korres na kraju. Caudalie je gotovo uvijek odličan izbor, a ova krema za područje oko očiju i usne je skoro već potrošena, dok je Murad krema bila full povoljna pa sam i nju ubacila u košaricu.


No, kod dekorative sam se opako raspištoljila.


Charlotte Tilbury me čopila i ne pušta. Prvo sam naručila olovku za usne u nijansi Pillow Talk i High Society sjajilo za usne, a sve od tada nekako je stvar prošlosti.... Toliko su me oduševili da jednostavno nisam mogla stati, a kako je poštarina tako dugo bila besplatna, isplatilo se, barem sam ja to sebi tako protumačila. Inače, Charlotte Tilbury se ne može kupiti kod nas nego putem net a portera ili njene službene stranice. Inače, preporučam njenu službenu stranicu jer je izbor veći i poštarina je 9 GBP (dostavljaju u Hrvatsku), što nije malo, ali je svakako manje od 25 Eura koliko iznosi poštarina na net a porteru. No, kada je poštarina na net a porteru besplatna, dajte si oduška, naravno ako želite.


Kasnije sam uzela još olovaka za usne (Charlotte Tilbury lip cheat) u nijansama Iconic Nude, Kiss 'N' Tell i još jedan Pillow Talk, koji mi je kupila mama kada je vidjela koliko sam njome opsjednuta.
Morala sam isprobati i ruževe (Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. Lipstick) među kojima sam odabrala dvije nude nijanse: Penelope Pink i Nude Kate.


A na kraju sam cijelu priču zaokružila još jednim sjajilom uz High Society od ranije, kupila sam i nijansu Seduction.
Zadnji odabir iz Charlotte Tilbury linije bila je olovka za oči u nijansi Audrey.


Još me jedan brand sve više zanima, a to je Laura Mercier pa sam se odlučila za izuzetno popularne caviar sticks u nijansama Rose Gold i Amethyst. Jako su hvaljene, a definitivno su u mojoj "zoni ugode". Ne smijem zaboraviti Anastasia brow wiz olovku za obrve u nijansi Taupe koju neću sad komentirati jer zaslužuje koju riječ više. Privukao me i Bourjois matte primer koji je kupljen na hqhairu.

I to je to. Moj ulov za rujan, listopad i dio studenoga. Kasnije sam kupila još nekoliko stvari od Avona, ali o tome ću u nekom drugom postu.

Jeste li vi što šopingirale? Možda uočile besplatnu poštarinu na net a porteru? Kako vam se čini moj odabir?

Pišite mi....

Lp, beautyandbrains007HR


Broj komentara: 12:

  1. Al si bila vrijedna i mnogo trošila :) Ja sam gledala CT proizvode uživo i ništa me nije fasciniralo, nemam pojma zašto, a sada kad ih gledam na slikama mnogo toga želim :) Glamglow maska mi je isto na mojoj imaginarnoj listi, ali stvarno se pitam da li vrijedi toliko kad sam si našla neke dosta jeftinije proizvode koji odlično rade. Javi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš sam bila vrijedna ;).... Kod CT sam priču započela s Pillow Talk olovkom za usne koja je.... Meni presavršena. Jednostavno ima toliko dobro boju za neki natural, ali ne nude look i može biti podloga za prilično širok spektar ruževa, a i stvarno spreječava "curenje" ruža. Također, nijansa je toliko dobra da dopušta i koje fušanje, a da to odmah ne izgleda packavo. Uglavnom no brainer proizvod koji me "prisilio" da kupim još njenih proizvoda za usne. Svakako ti zavidim, što si se u Londonu mogla s njima poigrati uživo.
      Što se maske tiče, nismo još krenule s druženjem, ali se dogovaramo da se konačno nađemo. Je, skupa je, ali sam je ja kupila na sniženju 30% pa mi je nekako lakše palo... S obzirom da drugu verziju nisam još uzela, jasno ti je da me njena cijena ipak malo bremza. Utiske ću svakako javiti!
      Pozdrav!

      Izbriši
  2. WOW ovo je stvarno dobar new in. I mene CT zaista privlaci, ali cene me ipak zaustave na pola puta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Auuuu... Ovo ja zovem new in-om :D Predivne si stvari kupila, baš ti zavidim!!!! Na lepo te čopilo :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne zna se sta je bolje :)) Mada najvise preparativa vuce pogled pa pisi cim sta isprobas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada sam isprobala Caudalie, i ta recenzija slijedi, a najviše se veselim izanalizirati GlamGlow. Baš me zanima.... :)

      Izbriši
  5. Ajme koji savršeni new in! Vidim poludila si za CT, nisan ništa probala ali me sad kopka. Joj ne smin popustit, toliko je toga na WL. Čekam recezije i potajno se nadam da ću se ohladit od narudžbe. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, stvarno sam si dala oduška... :)
      Ako kreneš s CT, a voliš prirodan izgled usana, uzmi pillow talk olovku. <3 <3 <3
      Ali možeš se i ohladiti od narudžbe ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)