četvrtak, 2. srpnja 2015.

FAVORITI LIPNJA 2015.

Ne mogu vjerovati da ovako rano objavljujem svoj post o prošlomjesečnim favoritima, no baš ih imam potrebu što prije podijeliti s vama. Sad već poslovično, nema ih puno, ali ih obožavam!


Kod mene ste, naravno uz uvjet da me pratite, nekako navikli da sam veeliki ljubitelj preparative. Jednostavno volim izdvojiti nešto više vremena na njegu i još više volim kada se to primijeti. Tako su maske za lice manje-više dio moje rutine, a prošli sam mjesec otkrila jednu koja me oduševila i valjda sam posljednja osoba u ovoj zajednici ljepote koja ju je isprobala. Što je  najbolje, nisam je niti sama kupila već mi ju je poklonila prijateljica. E pa, hvala joj na tome jer je odlična!


Riječ je o LUSH Mask of Magnaminty maski za lice. I nije samo to čudno.... Ja zaista često koketiram s Lushem, no jedan ovako razvikan proizvod nisam probala ranije. Kako god', "bolje ikad nego nikad"... Floskula, ali je točna! Uglavnom, kada mi lice reagira, podivlja za vrijeme onih dana u mjesecu, ili me nagradi zbog nedostatka sna i loše hrane, ovo ga malo čudo u posudici osvježi, smiri i učini ljepšim, i zato će uskoro dobiti svoju recenziju.


Još jedan proizvod za njegu koji me je ponovno oborio s nogu je CAUDALIE Beauty Elixir... Čovjek bi pomislio-vodica, ali ja bih rekla-čudo! Ujutro će vas probuditi, razbuditi, osvježiti, uljepšati... Što god želite. Moje pore i ja ga volimo <3 <3 <3 Koža mi nakon njega izgleda kao da sam uspjela duže odspavati i još nanijeti masku. Ma, za svaku je preporuku! Recenzirala sam ga ovdje, za one koji žele znati više :D, ali iskreno, što se više družimo, to ga više volim!


Lipanj mi je bio ultra naporan mjesec, osim zadnjih dana, kada sam kao svaki prosječan Hrvat uspjela spojiti praznike s ostatkom starog godišnjeg. Da, kraj je bio diiiivan, ali prije njega sam pucala po svim šavovima. U takvim trenucima, danima i tjednima, posezala sam za šumećim magnezijem. Spasio me! Za brzo podizanje energije i dolaženje k' sebi, preporučam. Nisam posebno vezana niti za jednog proizvođača, glavno da mi se nađe pri ruci kada sam na izmaku snaga...


Da bih u tim napornim danima bila mirisna, pobrinula se Nivea.Već sam puno puta spomenula da su mi njihovi roll-on anti perspiranti omiljeni, samo sam s Fresh Naturala prešla na Powder Touch. Nije bilo planirano, ali imala sam osjećaj da mi se tijelo naviklo na Fresh Natural verziju pa sam odlučila promijeniti samo miris i uspjelo je!

jedan gotov, drugi već spreman ;)

I dalje mi je Nivea najdraža u toj domeni. Ranije sam mislila da se ne znojim i probala sam jednu prirodniju varijantu koja je samo pojačala moju ljubav prema Niveii. Ja s Niveom prođem cijeli dan i bez obzira koliko sam aktivna ostaje samo taj nježan powder touch miris... Puderast, ali ne napadan, čist i njegovan. Barem ga ja tako doživljavam.


I posljednji favorit je iz domene šminke. Lipanj mi je nekako obilježila Too Faced Romantic Eye paleta. Imam je već neko vrijeme, ali sam je tek nedavno počela gotovo svakodnevno koristiti. Sve su nijanse lijepe i nosive, ali meni su bile najdraže sivo-roze kombinacije. Cijela je paleta, u skladu s imenom, u znaku s vječnom ljubavi pa nijanse u njoj nose imena koja asociraju na ljubav i vjenčanja. Odličan dar za neku buduću romantičnu mladenku!


Sama sjenila su mekana, pigmentirana, te se lako i uredno nanose. Da budem iskrena, to me ne čudi previše jer je Too Faced u biti odličan na razini cijelog branda!



Iako sam rekla da je Too Faced Romantic Eye paleta posljednji favorit, moram počasno spomenuti još jedan proizvod...


Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain u nijansi Crush (recenzija). Koliko ga spominjem i hvalim, već sam mislila da ću ga izostaviti da vam ne dojadim, ali i u lipnju sam ga nosila ko' luda! Kad sam mislila da sam otišla na godišnji bez njega, uhvatila me panika. Ludo, ali istinito! I u tom sam trenutku shvatila da mora ponovno dobiti svoj počasni spomen u favoritima.


To vam je drage moje to od mene i mojih "Omiljenaca"... Koji su bili vaši? Kako vam se čine moji? Dijelimo li neke simpatije ili vi imate potpuno drugačija iskustva?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here

Broj komentara: 12:

  1. kako mi je žao što lush više nije u splitu! o maskama sam čitala same hvalospjeve ali s razlogom. davno sam uzimala one bombe za kupanje ili maske u onim malim čašicama. preporod za kozu lica sigurno! Niveu izbjegavam zbog aluminij klorida, koji je drugi po sastavu kod većine dezića. Molim te da ne uzimas bilo koje proizvođaće, meni su te tablete prekisele ako ih uzimam u dućanu dok su one iz ljekarne puno boljeg okusa. Paletica je divna, prava romantična dok mi je Caudalie zagolicao sad maštu pa se nadam da će i on jednom kod mene doći na red. Ovaj cupcakes mami, prvo sam mislila da je neka maska opet u pitanju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je žao kaj nemate više Lusha ;), ali ovu masku ti šalju i poštom jer se ne kvari ko' npr. lettuce.
      Cupcake je presladak, ali bi trebao doći s natpisom "nije jestiv" :). Riječ je o bombi za kupanje koju mi je kupila prijateljica u Osijeku.
      A šumeće tablete su kupljene u ljekarni, ne brini. :) Kad kažem da mi nije bitan proizvođač, mislim da nisam strogo fokusirana na samo jednog, kao npr. kod Aloe Vera soka, koji preferiram od ESI-a. Ali, hvala ti što se brineš! <3 <3 <3

      Izbriši
    2. Samo da kažem Tini da Lush ima štand u CCO ;)

      Izbriši
    3. Samo daj! Meni je super što tako izmjenjujemo informacije! To je i smisao ovakvog druženja :)

      Izbriši
  2. Ja sam imala istu priču sa ovim Nivea dezodoransom i prelaskom na neke ˝naturalne˝i zdravije. Nakon nekoliko failova, vratih se Nivei.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidiš... Nije mi drago da ne mogu proći s nečim lakšim, ali barem ima nešto za "obuzdavanje" prave mene ;)

      Izbriši
  3. Favoriti su ti divni kao i uvijek ;)
    Ponovit ću još jednom da ne mogu vjerovati da si tek sad isprobala ovu masku :D
    Meni je preodlična i vratila mi je vjeru u Lush iako smo loše započeli naš odnos ;)
    Sad me opet mamiš da kupim Caudalie vodicu i mislim da ću je uzeti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Awwww.... Drago mi je da ti se sviđaju i da dijelimo neke od njih <3...
      Maska je stvarno THE BOMB, a Caudalie ti treba!!! Meni je genijalan, osobito za ljeto.... Ako ga uzmeš, ajde javi dojmove, poželjno u obliku posta ;) Baš me zanimaju! :)

      Izbriši
  4. Meni je Lush maska isto bila dobra, premda ja nemam naviku nošenja maski, budem prelijena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nemoguće?! ;) Ja sam bila prije puno češća s njima, ali i dalje si ih priuštim barem jednom tjedno. Poslije njih se osjećam ko' s nekih spa rituals reklama, a to mi ponekad treba, barem jednom tjedno :D

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)