nedjelja, 9. prosinca 2012.

Potrošeni proizvodi za studeni....


Ne mogu točno reći razlog zbog kojeg volim čitati o potrošenim proizvodima, no ja uistinu uvijek čitam te postove. Možda zato što stalno pišemo o tome što smo novo tržili pa nas, bez obzira na gotovo opsesivnu ljubav prema kozmetici, peče savjest? Nisam sigurna, no jedno znam. Iznenadila sam se kako je malo proizvoda ušlo u moju vrećicu potrošenih od studenog?! Naime, ja već više od godinu dana zaista pazim da svu potrošenu ambalažu bacim u kontejnere/pretince za reciklažu. Te su vrećice uvijek dosta pune, ali naravno, jedan mjesc kada ja odlučim o tome napisati post, na repertoaru je samo nekoliko proizvoda.
Neka, barem vas neću predugo mrcvariti (kažem ja pobjedonosno nakon suludo dugog uvoda ;)).

Pa....ako još uvijek čitate ovaj moj post, eto mojih potrošenih proizvoda.


Odlučih ih podijeliti na kategorije, a krećemo od čišćenja lica.


Balea blagi gel za pranje lica s cvijetom lotosa već sam recenzirala pa neću duljiti. Meni se ovaj gel dosta svidio, dobro je odrađivao svoj posao, nije mi isušivao lice, ne mogu reći da istog trena trčim u DM po novu tubu (primarno zbog toga što sam na lageru imala drugi proizvod), ali svakako bih ga mogla ponovno kupiti. Ukoliko želite znati nešto više o ovom proizvodu (sastav, dojmove...), moj post možete pročitati ovdje.

Balea Young Soft&Care tonik za lice (za mješovitu kožu) puno sam puta kupila, on je zapravo recidiv moje mladosti (već vidim moju mamu kako okreće očima dok ovo čita....da, da....znam....još sam mlada....naravno), ali zapravo što je pisac (usuđujem si tako laskati) htio reći djelom? Mlada jesam, ali nisam više tinejdžerica podivljalih hormona, barem ne stalno?! Koža mi je mješovita, no ovako "agresivniji" proizvodi s malo više alkohola u sebi zapravo mi više ne trebaju. Moja koža izlučuje sebum i dalje, no prejaki tonici još više isušuju površinski sloj kože pa tako ja ostajem u borbi i s masnoćom, i sa istovremenim perutanjem kože. To je pojačano i utjecajima zime (hladnoća vani, centralno unutra) ma znate vi o čemu ja pričam. Uglavnom, pokušat ću se oduprijeti zovu navika i koristiti blaže tonike.
Nakon što sam sve to rekla, ovo je odličan tonik za mladu, problematičnu i masnu kožu.


Pa onda nekako redom dolazimo do krema. Ovaj put to je samo Eveline Bio-energetska krema za područje ispod očiju s magičnim učinkom orhideje.
I ona ima svoj post koji možete pročitati ovdje. Meni je bila OK, ništa spektakularno, ali mislim da je preblaga za zrelu kožu kojoj je namijenjena. Ja sam tada istakla da se jako brzo i dobro upija, no kada sam poslije nje prešla na Arden kapsule koje ću svakako recenzirati, uvidjela sam koliko su ampule učinkovitije i hranjivije. Ne bih ponovno kupila Eveline kremu.


Od šminke imam samo skroman doprinos, Essence I Love Extreme maskaru. Već je spomenuh i u favoritima. Zaista volim ovu maskaru i potrošila sam ih nekoliko. Daje jako guste trepke, ne preslikava se, postojana je, a opet se lako skida. Nakon što rekoh sve ovo, to su moja iskustva. Čitajući više recenzija na internetu, primjetila sam da je ljudi ili obožavaju ili mrze. Rijetko kada vidim tako-tako. Najviše joj se zamjera što kod nekih uzrokuje pojačano padanje trepavica, ali ja to nisam iskusila. Kada bi to bio slučaj kod mene, sigurno bih je bacila brzinom svjetlosti.


I posljednji od mojih praznih proizvoda je Batiste Blush šampon za suho pranje kose. Ovo je gotovo HG proizvod. Ja sam do sada probala nekoliko "suhih" šampona, ali ovaj je među njima definitivno osvojio prvo mjesto. Zaista pomaže osvježavanju kose, taj učinak traje i, meni najdraže, daje volumen. Jedino što mu zamjeram je miris koji mi se nimalo ne sviđa, niti mi miriše svježe. Za više informacija o ovom proizvodu kliknite ovdje za moju recenziju.

I to je to.

Kakvi ste vi s postovima ovakvog tipa? Jeeej ili neeeej?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. I'm going to comment you in English, because I'm not sure, if you understand Slovene and my Croatian is very bad.

    I tried Balea Washgel and it's the best, I've tried so far. I have normal skin, which is dry on some areas and this one does not irritates my skin as some others did, so I'm buying it again, when I'll finish it.
    I think this Essence mascara is great for the price. I'm using Bourjois at the moment, but after I'll use it, I'll buy Essence one again. It makes my lashes look great.
    I haven't try Batiste dry shampoo yet, but I have to check in our DM's, if I'll find it.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala na komentaru. Nemaš beda, ja ti prilično dobro razumijem slovenski, ali se ne bih usudila pisati na njemu. Volim vidjeti razne jezike i biti će mi drago ako mi ostaviš koji komentar na slovenskom... Živjele različitosti ;)!
      Uffff, bez obzira što uvijek promislim kako ću probati prezentirati neki proizvod, drago mi je kad naiđem na istomišljenike.
      Što se tiče Batiste šampona, zaista mi je, među svima koje sam probala, najbolji. No, ako imaš tamniju kosu, a na slici mi se činilo da si brineta, probaj onu verziju za smeđuše i crnke. Mana mu je jedino što je kod nas 10 kuna skuplja.
      Čitamo se....

      Pozdrav!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)