četvrtak, 5. ožujka 2015.

Al' sam bila vrijedna! Moji Potrošenci iz veljače 2015.

Drage moje... Ne mogu vjerovati da smo već pri kraju tjedna, zaista je proletio... Ovaj post spremam od prošlog vikenda, ali ga od posla na kraju dana nisam imala snage dovršiti, što je čudno kada sam ja u pitanju, jer stvarno volim podijeliti s vama svoj "uspjeh" na kraju mjeseca. Nije da mi je to neka velika misija u životu, ali me veseli što se vidi da zaista uživam u isprobavanju i trošenju tog svog malog/velikog kozmetičkog svijeta. Da ne duljim, predstavljam vam moje Potrošence iz veljače!


Vidi se da je mjesec bio kraći :)...


Jedino sam stvarno bila vrijedna s prozvodima za njegu tijela.


Od proizvoda za pranje, tu se našao Schauma Push-Up Volume šampon za kosu, koji je već ranije načet pa sam ga sada samo dokrajčila. Nisam o njemu pisala, ali moram reći da ovaj šampon uopće nije bio loš, toliko da sam sada kupila još jednu verziju Schauminog šampona.
Tu se našao i Avon Senses gel za tuširanje- Spicy Morrocan Delights kojega sam već nahvalila ovdje, pa neću ponovno, ali činjenica je da me ovi Avonovi gelovi za tuširanje rijetko razočaraju.
Kupku iz Müllerovog BodySoul Wellness asortimana s lotosom i shea maslacem dobila sam na poklon uz maslac i piling za tijelo, te kremu za ruke iz istog asortimana. Mogu reći da proizvodi nisu bili loši. Darovala mi ih je prijateljica kojoj se ta Wellness linija jako sviđa pa je željela vidjeti kako ću ja biti zadovoljna? Kupka je bila jako ugodna, piling sam brzo potrošila, ali nije tip pilinga koji je jako abrazivan s istodobno njegujućim svojstvima, nego je nešto blaži za češću uporabu, krema za ruke bila mi je OK, ali mi se možda najmanje svidjela od cijele te linije koju sam ja probala, a maslac je bio odličan! Uglavnom, linija je bila dovoljno dobra da me zainteresira da probam i neke druge mirise i verzije, ali ne toliko da sam već kupila nešto novo za probu.


Sljedeći proizvod je Baleino mlijeko za tuširanje namijenjeno suhoj koži. O original verziji pisala sam ovdje, i moram priznati da nisam bila bez ovih mlijeka za tuširanje otkada sam ih probala, pa ćete ih se sigurno još nagledati u mojim Al' sam bila vrijedna postovima, a uvrstila sam ih i u svoje Favorite 2014. (link), jer su to stvarno i bili.
Još jedan proizvod od Avona koji sam s užitkom trošila i potrošila je Avon Naturals Winterberry & Shea Swirl svjetlucavi losion za tijelo koji je također recenziran ovdje, uz vrlo visoke ocjene pa se stječe dojam da je moja narudžba iz Avona bila vrlo uspješna. Zaista, oba spomenuta proizvoda su mi bila jako dobra!


A onda s tijela prelazimo na njegu lica.Tu su dojmovi skroz obrnuto proporcionalni.
Među proizvodima koje stalno spominjem i hvalim u svojim postovima je Olival kozmetika. U veljači sam potrošila njihov piling i hranjivu masku za lice, oboje iz linije sa smiljem. Budući da su oba proizvoda ponovljena kupovina, mislim da je evidentno da volim tu smilje liniju. Piling je jako kremast i manje abrazivan, ali nije loš, iako je moja prva ljubav njihov tonik koji stvarno preporučam, a maska je jako dobra i odličan korak u njezi kože lica. Novu već imam jer sam za Božić dobila jedan od njihovih prigodnih paketa.
S potpuno druge strane spektra je Gatineau micelarna otopina. Ova boca od 400 ml košta 218 kuna (oko 28.43 Eura/20.65 GBP/31.47 $) , što je u startu suludo, ali sam je ja dobila na poklon od prijateljice koja ju je kupila u pola cijene jer se ljekarna u kojoj se prodavala zatvarala. Ovo je najlošija micelarna koju sam ja ikada probala!!! Užasno loše uklanja ostatke šminke s lica, o očima da i ne govorim, a ako i najmanja količina dospije u oči, Bog vam pomogao! Ja sam je u svom nastojanju da je potrošim na kraju koristila kao zapravo potpuno nepotreban korak u svojoj njezi, za uklanjanje šminke s lica (bezuspješno)... Uglavnom, ovo vam zaista ne treba!!!!


Jedan malac iz  prosinačkog Lookfantastic Beauty Boxa (link) je 50 ml-ska bočica Pure Gold Collagena, dodatka prehrani za ljepotu iznutra. Ne mogu puno reći o proizvodu jer se treba piti kroz duži period, jedino mogu reći da sam odgađala probavanje jer sam se bojala okusa, a na kraju je ispalo da okusom uopće nije loš i podsjeća na gusti sok od marelice.


Predzadnji proizvod je iz kategorije "šminka" i riječ je o Maybelline NY Instant Anti-age Eraser tekućem puderu. Možda napišem recenziju, ali nisam sigurna jer mi se čini da je ova Eraser linija kod nas trenutno nestala s polica. Prvo je nestao korektor, koji je ljubimac gotovo cijele beauty zajednice, a sada ni puder nisam već duže vidjela.


I posljednji proizvod je pasta za zube- White Glo, koju sam kupila u kompletu s četkicom. Može se nazvati i proizvodom za ljepotu jer zdravi i bijeli zubi su lijepi, ali ja sam ga ovdje uvrstila samo zato da vam kažem da mi se nikako ne sviđa! Ne osvježava dah, nekako je bez okusa, nisam primijetila da su mi zubi jako bijeli i uglavnom, ne bih ga ponovno kupila!

Eto, to su moji potrošenci i vraćam se misli s početka posta da je veljača bila kratka... Čini mi se da sam puno manje toga potrošila nego inače.

Što ste vi u zadnje vrijeme potrošili? Imate li koji komentar na neki od ovih proizvoda?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. Balea mlijeko za tuširanje obožavam, a najbolje mi je ono s vanilijom koje je nažalost LE. Olival proizvode jako volim, pogotovo njihovu liniju sa smiljem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se kužimo ;)! Nisam imala pojma da je ovo vanilija mlijeko LE. Nisam ga probala jer sam se bojala da mi ne bude preintenzivan miris, ali budem. Sada me baš zanima!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)