utorak, 10. veljače 2015.

Avon Senses gel za tuširanje- Spicy Moroccan Delights

Nemam pojma jeste li ikad kupili neki od Avon Senses gelova za tuširanje, ali mene nekako često privuku, ako ni zbog čega drugoga, zbog slike na pakiranju. Ako ima neki opuštajući ton ili me asocira na sretnu uspomenu, odmah prepisujem kod i naručujem. E pa takav je slučaj bio i sa ovim gelom za tuširanje. Još pod dojmom svog putovanja, jednostavno sam morala pomirisati kako Maroko miriše u Avonovoj verziji. Odmah sam naručila blagdanski set s dvije bočice, jedna od 500 ml i druga od 250 ml za cijenu od oko 20-ak kuna.


Kada su stigli, nekako se nametnula ideja da ih omotam u šal kupljen u Fesu i recenzija je zapravo bila neizbježna.


Iako sam rekla da me ovim gelovima privuku slike i asocijacije, nemojte misliti da je riječ o lošim proizvodima. Meni su manje više svi Senses gelovi za tuširanje bili odlični, a moje veće ili manje oduševljenje njima bilo je posljedica toga koliko mi se svidio miris. Kod Moroccan Delightsa miris je mekan, sladak, ali ne previše kao šećer, a slatkoću razbuđuju začini. Meni se jako sviđa i u kontaktu s vodom postaje još mekši i ljepši. Na koži se zadržava taman toliko da vas tu i tamo podsjeti na sebe... Ako niste skužile, meni je odličan i pakiranje od 500 ml već čeka post o potrošencima iz veljače! Ipak, reality check je da svatko drugačije doživljava mirise pa nema garancije da ćete vi dijeliti moje oduševljenje, ali ako vam se sviđaju kolekcije s bademom iz L'Occitanea, s nešto više začina, ovo je proizvod za vas.


Što se tiče korištenja, klasika, jednostavno ko' sapun i voda, a ako ga stavite na spužvicu, pjeni se ko' lud i mene još više fasicinira. Znam sve. Pjena no good, ali kao što sam već ranije rekla, ja sam dijete 80-tih. Za mene je pjena=luksuz....


Avon Senses Spicy Moroccan Delights je dostupan u trenutnom katalogu u verziji od 500 ml za 25 kn (oko 3.26 Eura/2.41 GBP/3.67 $), dok mu je puna cijena 32 kn (oko 4.17 Eura/3.09 GBP/4.70 $), ali u novoj kampanji 03/2015 (kreće od 11.2.2015) ga nema. To me ne čudi jer stalno vrte te proizvode, a u sljedećem katalogu je sve u znaku Dana žena i cvijeća. U tom novom katalogu Senses gelovi za tuširanje od 250 ml koštaju 11 kn (oko 1.43 Eura/1.06 GBP/1.62 $), a veći od 500 ml variraju pa su neki 17 kn (oko 2.22 Eura/1.64 GBP/2.50 $), ima čak jumbo verzija od 720 ml za 32 kn (oko 4.17 Eura/3.09 GBP/4.70 $), a neke možete kupiti 2x500 ml za 39 kn (oko 5.08 Eura/3.77 GBP/5.73 $), i od svih navedenih nema Moroccan Delightsa?!

sastojci

Uglavnom meni su ovi gelovi odlični, imala sam ih više, ne isušuju kožu, izbor je golem tako da svatko može naći nešto za sebe i mislim da nećete pogriješiti ako okušate sreću s nekim od njih.

čak i ova bogata boja meda mi se sviđa

Jeste li vi probali nešto od Avon Senses gelova za tuširanje? Kako inače stojite s Avonom? Neka preporuka?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. Nisam probala njihove tuširalice, jer sam uvek mislila da isušuju kožu. Predrasude. Po opisu mirisa, rekla bih da bih delila oduševljenje. Već sam sebe zamislila u kadi vrele vode sa puno pene od ove kupke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam imala problema s isušivanjem, a što se uživancije tiče, mislim da bi ti se svidio... :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)