petak, 2. siječnja 2015.

LOOKFANTASTIC BEAUTYBOX- prosinac 2014.

Za početak... želim vam svima sretan Božić i Novu godinu!!!!!
Nadam se da ste se lijepo proveli i uživali sa svojim obiteljima i prijateljima. Iako sam imala najbolju namjeru prosinac provesti u vašem društvu, jednostavno nije išlo, ali zaista...kada ne pišem, blog i vi mi jako falite pa me veseli današnje druženje.


Jasno mi je da 2015.-u počinjem s beautybox-om iz 2014., ali sam ovu kutiju tek sada primila, pa želim reći nekoliko riječi o njoj, te vas upoznati sa činjenicom da je novu, za siječanj 2015., već moguće (pred)naručiti, link. Cijena je 15 GBP (uključena poštarina), što je oko 150 kuna. Cijena nije mala, ali proizvodi unutra, barem u prosinačkoj, su većinom skuplji, tako da ih imate priliku isprobati prije nego što se odlučite na kupnju velikih pakiranja. Većina proizvoda je u testnim pakiranjima, ali ne onako tester za jedan put, već više kao putna pakiranja, dok se naprimjer unutra našao i Macadamia češalj normalne veličine, kao i Bourjois paleta sjenila, jednako kao da ste se odlučili za njihovu pojedinačnu kupnju.


Kada se kutija otvori sve je omotano u tanki papir i "zapečačeno" beautybox naljepnicom. Proizvodi su ušuškani tako da su na sigurnom, i na vrhu se nalaze:


mala knjižica,  s detaljima o proizvodima u beautybox-u,


i papir/kupon s 10 GBP za trošenje na prijateljskoj stranici- www.coggles.com. Riječ je o stranici koja prodaje mušku i žensku garderobu, cipele, torbe, asesoar, a nudi i dizajnerske stvari (poštarina je besplatna za narudžbe preko 50 GBP).


U prosinačkoj kutiji našlo se sedam proizvoda, a kako ih ja još nisam isprobala, samo ću navesti tvrdnje iz knjižice.


Pa počinjem s njihovim predstavljanjem....


Prvi je Bourjois Intense Smoky trio broj 62- violet constelle. Meni se jako sviđa i ovo je definitvno jedna večernja varijanta sjenila, barem kada sam ja u pitanju, a u ovo zimsko doba će me sigurno poslužiti. Link za Bourjois proizvode na lookfantasticu.


Sljedeći je Murad- essential C cleanser, gel za čišćenje lica s C-vitaminom (koji je trenutno dostupan samo u kombinaciji s tonikom za 40 GBP, link). Ovaj gel čisti okolišom oštećenu kožu lica uklanjajući nečistoće, vračajući koži vlagu i pripremajući je za regeneriranje. U kutiji je pakiranje od 45 ml/1.5 fl.oz.


U kutiji se našlo i Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating ulje- link, u maloj bočici od 15 ml/0.5 fl.oz. To je koncentrirano ulje šipka koje aktivira vlastitu sposobnost kože da se obnavlja, a sadrži jake antioksidanse i masne kiseline koje pomlađuju kožu, vračajući joj sjaj i elastičnost. Ulje je lagano i brzo se upija u kožu, a ima miris limuna.


Jedan od  proizvoda u uobičajenoj veličini je Macadamia Infused Comb, češalj za raščešljavanje ( link) koji u sebi sadrži zacjeljujuće Macadamia ulje pa bi trebalo olakšati raščešljavanje. Ovaj češalj imam od ranije i nisam njime oduševljena. Ako vas zanima moje mišljenje o njemu kao i drugim Macadamia proizvodima, o tome možete čitati ovdje.


Od šminke je tu još i LORD&BERRY Silk Kajal u crnoj nijansi- link, i to u malom pakiranju od 2 g/0.07 oz. S njom sam se malo poigrala i riječ je o mat crnoj nijansi, onako malo zadimljenoj koja se dosta razmazuje pa je definitivno za neki smoky look, ali bila bih oprezna kad su čiste linije u pitanju jer se previše razmazuje, nije vodootporna i ne bih je stavljala u unutrašnji dio oka.


Jedan od proizvoda kojem se jako veselim je ELEMIS PAPAYA ENZYME PEEL koji trenutno nisam našla na njihovoj stranici, dok u kutiji dolazi u pakiranju od 15 ml/0.5 fl. oz. Riječ je o pilingu koji koristi prirodne voćne enzime papaje i ananasa za eksfolijaciju kože, a također sadrži mliječne proteine, anti oksidansima bogat vitamin E te morske alge za vraćanje vlage. Odličan je za osjetljivu ili zrelu kožu.


I posljednji proizvod u ovom paketu je PURE GOLD COLLAGEN- link. U pakiranju se dobiva 50 ml-ska bočica, kao dodatak prehrani koji poboljšava izgled kože djelujući iznutra. No, kako se dobiva samo jedna bočica, za jedan dan, a tretman mora trajati 10 dana, neću dobiti neki uvid u djelotvornost. Jedino mogu kasnije napisati kakvog je okusa, iako u opisu stoji da je okus kombinacija breskve i marakuje.


Moji dojmovi su odlični i drago mi je da sam kupila ovu kutiju. Čak i sama kutija je lijepa, čvrsta i kvalitetna, tako da poslije može poslužiti za odlaganje. Jedino što ćete jedva čekati da konačno dođe, jer dugo putuje (oko 3 tjedna je ova putovala k' meni). Dugo sam gledala strane youtuberice s raznim beauty boxovima i zavidila što se ne mogu i ja tako igrati, tako da me ovo baš razveselilo. Ako se i vama sviđa koncept, igrajte se sa mnom...

Što kažete? Nešto za vas ili ipak ne?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

P.S. Nisam ni na koji način povezana s lookfantasticom, sve sam sama kupila, a siječanjska kutija je već naručena... ;) Pozdrav!

2 komentara:

  1. Ja sam svoju naručila 1.12. i još ju nisam dobila, već me to lagano iritira :D
    Najviše se u biti veselim Ole Henriksen ulju, super mi je što ću ga moći probati pa se kasnije odlučiti želim li punu veličinu ili ne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te. I ja sam svoju jedva dočekala, tek mi je sada došla, a naručila sam je oko Nikolinja. Mislim da će ti se jako svidjeti!!! Meni je sve odlično i stvarno je riječ o proizvodima koje gledam, mjerkam, pa gledam, pa opet mjerkam, ali ih ipak ne naručim jer su stvarno "konkretni" ;)... Ovako ću bolje steći dojam trebam li uopće o njima razmišljati :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)