četvrtak, 23. travnja 2015.

Al' sam bila vrijedna! Moji Potrošenci iz ožujka 2015.

Ponovno nakon Favorita (link), dolazimo do Potrošenaca… Početkom godine na sva sam zvona najavljivala svoj veliki post o Potrošencima u posljednjih šest mjeseci 2014., no on nikada nije objavljen. Ako nekoga zanima što se desilo, danas ću otkriti misterij... Naime, vjerojatno ste već uvidjeli da sam prilično konkretan potrošač beauty igračaka kroz mjesece. E pa tako sam ja vjerno skupljala ambalažu kroz period od 6 mjeseci, te se u konačnici skupio zavidan broj kutijica, tubica, bočica i slično, koje su zapravo većini normalnih ljudi, vrlo jednostavno-smeće. Jednog vikenda kada sam bila na putu i zamolila mamu da mi nešto pogleda u stanu (već vidite kamo ova priča vodi), ona je odlučila malo pospremiti, a to pospremanje je značilo iznošenje tri vrećice smeća iza stola u našoj spavaćoj sobi. I tako je u nekom smetlarskom kamionu završila jedna priča o velikom postu Potrošenaca… Moram priznati da mi je to ipak  bilo malo stresno jer sam već dobar dio posta napisala, ali na svoju veliku žalost, ne i poslikala. Pouka priče je: "Ne ostavljaj za sutra ono što možeš učiniti danas"! Stoga ja sada redovito objavljujem Potrošence iz mjeseca u mjesec.


Najviše proizvoda, logično, odnosi se na njegu. Mislim, da i niste nešto pretjerano zainteresirani za kozmetiku, higijena je poželjna. Ja sam tako potrošila jedan putni Molton Brown gel za tuširanje koji sam dobila u siječanjskoj Lookfantastic kutiji (link). Možda dobije svojih pet minuta, čisto da ponekad recenziram i proizvode iz kutija koje su me totalno zainteresirale, ali moram priznati da sam je ovaj mjesec preskočila. Good for me! Što se samog gela tiče, ja bih i njega preskočila.


Potrošila sam i jedan Hello Kitty sapun koji mi je od prirodnih sastojaka izradila prijateljica (Odličan je!!! Hvala D.!), te Lush Ultimate Shine kruti šampon (link). Od prirodnih proizvoda sam potrošila i prijateljičinu kuglu za kupanje s lavandom (poput Lushevih kugli za kupanje) koja mi je također bila odlična, a cijena joj je puno manja u usporedbi s Lushem ako je sami napravite. Naravno, Lush to sve puno atraktivnije odradi... Stvar prošlosti je i jedno Baleino putno mlijeko za tijelo koje sam koristila kao kremu za ruke. Nije loš, možda malo masniji za ruke, ali ja generalno volim Baleu, pa ni ovo mlijeko nije iznimka. I, zapravo, već uobičajeno sam potrošila i Nivea Fresh roll on. Odličan je! Sada sam za promjenu prešla na drugu varijantu mirisa, ali je moj izbor još uvijek Nivea.



Od proizvoda za kosu tu je jedan klasičan Head & Shoulders šampon koji uvijek imam u kupaoni. Jednom tjedno perem kosu njime i ne znam kada sam zadnji puta imala ikakvih problema s vlasištem! Drugi je pomalo alternativan, Batiste Strength & Shine suhi šampon koji je genijalan!!! Budući da mi je kosa masnija, spašava me one dane kada jednostavno nemam snage oprati je...


Za njegu lica potrošila sam još jedan Olival tonik iz linije sa smiljem koji kontinuirano kupujem, pa ga i stalno vidite u mojim Potrošencima, što smatram najboljom pozitivnom reklamom za taj proizvod. Odličan omjer cijene i kvalitete! Bez obzira na more recenzija po webu, čini mi se da bih i ja trebala napisati svoju jer ga zaista stalno, stalno i opet kupujem! 


Tu su i dva pakiranja omiljenih Balea blazinica koje su me učinile ovisnicom. Nema šanse da kupim neke druge (doduše, voljela bih probati Shiseido koje svi hvale), a u slučaju da sam na to primorana, svaki put kada koristim te "neke druge" blazinice mrštim se kao da bore ne postoje?! Gotov mi je i Muradov Oil Free Skin Perfecting Lotion o kojem sam već pisala ovdje


Od šminke se nemam puno čime hvaliti. Samo dvije maskare, jedna drogerijskog, a druga skupljeg ranga. Maybelline One by One maskara mi je kada je došla na tržište bila jedna od najdražih, ali one koje sam kupila poslije nekako su se pokvarile. Ova mi je trepavice učinila gustim, izražajnim i jako solidnim, ali se prebrzo i prejako trusila. Giorgio Armani- Eyes to Kill maskara je pak moj "suvenir" iz Maroka. Potrošila sam je prije, ali sam mislila o njoj napisati recenziju pa sam je sačuvala, a nije bila u onim zloglasnim vrećicama. Poslikala sam i kako izgleda na očima, ali nisam bila sigurna na čemu smo na nas dvije. Bila je dosta suhi tip maskare otpočetka, trepavice su bile dobre, trajala je dulje nego što sam očekivala s obzirom na početnu suhoću, za moj ukus se malo previše trusila s obzirom na cijenu, ali sve ovo navodim sa zadrškom jer sam vidjela žene u Maroko mallu u Casablanki kako otvaraju maskare i mašu njima po zraku da pokažu kakva je četkica, pa je moguća da je ova moja u startu bila zakinuta i kompromitirana… Naravno, sve sam to vidjela nakon što sam je kupila.


Ponovno je tu i moja Aloe Vera koju svako jutro pijem na tašte s vodom. Vjerojatno ćete svaki mjesec vidjeti koju bočicu. Ona odrađuje onaj dio "ljepota dolazi iznutra" i My Vitamins šumeći C vitamini, također iz siječanjskog Lookfantastic Beauty Boxa.

To je to što se mojih Potrošenaca tiče. Kakvi ste vi bili prošli mjesec? Vrijedni ili…?

Pišite mi…

LP, beautyandbrains007HR


For an English version of this post click here.

Broj komentara: 6:

  1. Ja nikako nisam bila vrijedna, tusiralice vise i ne racunam :D
    Dekorativu ne pamtim kad sam potrosila... ://
    Bit ce hajde, nek se kupuje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neeee!!!! Moraš računati tuširalice! ;)
      Sve se računa :)

      Izbriši
  2. E pa stvarno si bila vrijedna ;)
    Mama :O Poludila bih da mi se to dogodi :D
    Žene iz Maroka bi se dobro snašle u Hrvatskoj i mislim da u drogerijama ne bi primijetili koje su naše, a koje žene su njihove :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da. To je istinita priča i znam da se nije desilo samo meni, ali se ne sjećam tko je to već ranije spomenuo.... Možda Il Rossetto Rosso?
      A za ovu komparaciju se slažem :D!

      Izbriši
  3. Ja sam bila osrednje vredna. :D Trosila sam neke stvari, ali onda kada imaju jos 3-4 koriscenja, ja otvorim nesto novo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije da te ne razumijem.... I ja sam nekad tako, ali onda su me počeli nervirati silni, nagomilani, gotovo potrošeni proizvodi pa sad stvarno trošim do kraja i onda direktno u Potrošence. :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)