utorak, 26. lipnja 2012.

VICHY PURETE THERMALE calming cleansing solution (micelarna otopina)


Prošli tjedan sam malo podbacila s bloganjem. Objavila sam post na početku tjedna, mislila objaviti novi krajem tjedna, no kombinacija vrućina i dugog vikenda učinila je svoje tako da sam zbrisala na more. I bilo je tako dobro... Čak sam i tehnologiju ostavila kod kuće. Je li mi falio laptop? Malo, ali ništa s čime se sunce, pješčane plaže i idealna temperatura mora ne bi mogle boriti ;).

Mislila sam recenzirati drugi proizvod, ali ovaj me toliko oduševio da sam odlučila napisati post dok su mi sve te pozitivne misli još uvijek u glavi. Dovoljno je reći da imam leptiriće u trbuhu kada mislim na njega. Da, toliko je dobar!


Kao što se vidi na slici, ja imam malo, probno pakiranje. Prije nekoliko mjeseci dobila sam par ovih bočica od prijateljice i odmah se oduševila, ali ovaj malac je zbog svoje veličine dočekao ljeto kada se ponovno našao u mojoj kozmetičkoj torbici i podsjetio me koliko volim Vichy. Ne mogu reći da sam baš stalno bila tip top ovaj vikend. Nosila sam samo jednu malu paletu sa sobom i jednom se našminkala. Ali...taj put je ova bočica zablistala. Nakon cijelog dana ljetnih radosti (nisam na plaži između 11 i 16.30) koje su se nastavile noćnim lumpanjem, zaista mi se nije dalo potrošiti puno vremena na skidanje šminke prije nego što se onesvijestim u krevet (no, koliko god umorna bila, nema šanse da odem na spavanje prije nego što očistim lice!!!). I ovaj malac me je oborio s nogu. Najbolji frajer kojeg sam tu večer vidjela (sorry dragi ako ovo čitaš, ali ti me poznaješ pa znaš što mislim-PUSA);)!!!

Jednostavno je fenomenalan!!! I kada kažem fenomenalan, mislim na rang Bioderma fenomenalnosti! U tren oka je uklonio moje sjenilo i maskaru, gotovo da je sve ostalo na blazinici kada sam je držala na oku. Vrijedi staro pravilo uklanjanja šminke s očiju- BEZ PREKOMJERNOG TRLJANJA I POTEZANJA KOŽE! Uklonit će sve tragove šminke i s najosjetljivijih dijelova lica poput područja oko očiju. Vrlo je nježan, i sam proizvod, i njegov miris koji me podsjeća na baby proizvode za njegu, ali bez preintenzivnog mirisa pudera. Namijenjen je svim tipovima kože i nije ga potrebno ispirati s lica iako ja uvijek, bez obzira koji proizvod koristim, kožu isperem vodom.

SASTOJCI:
WATER • HEXYLENE GLYCOL • POLOXAMER 184 • GLYCERIN • ROSA GALLICA EXTRACT/ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT • DISODIUM COCOAMPHODIACETATE • DISODIUM EDTA • PANTHENOL • OLYAMINOPROPYL BIGUANIDE • FRAGRANCE

S obzirom da ja ovaj proizvod nisam kupila, ne znam točno koliko košta, ali sam našla na internet stranici ljekarne Coner 400 ml-sko pakiranje za 121,60 kuna. S obzirom da je riječ o više nego pristojnoj količini, mogla bih ga kupiti prije nego što sam planirala. Da, cijena se u startu čini visokom, ali kada se usporedi mililitraža i period u kome će se koristiti, i nije tako strašno.

Što vi kažete? Probali? Zainteresirani?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. Slažem se. Vichy micelarna je zaista odlična i čudi me koliko ima malo recenzija na netu o njoj. Do sada sam koristila Bioderminu, no sada kad uspoređujem Vichy i Bioderma micelarnu bolji mi je Vichy. Bioderma ostavlja nekako malo ljepljivi trag, dok Vichy ne ostavlja ništa. I ono što me odbilo od Bioderme je propilen glikol (ANTIFRIZ) koji je jedan od sastojaka Biodermine micelarne za osjetljivu kožu! :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da? Sad si me stiltala?! Ja puno koristim Biodermu i jako sam zadovoljna, ali očito ću morati još malo istražiti sastojke :(

      Svakako, hvala ti na komentaru i sorry na kašnjenju s odgovorom. Sva su mi pitanja završila u junk mailu...

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)