srijeda, 4. srpnja 2012.

China Glaze- Flip Flop Fantasy lak za nokte (uistinu fantazija...)

Ako me pratite već neko vrijeme, onda već znate, a ako ste me tek sada našli, trebate znati da sam ja ove godine totalno otkačila za neonskim lakovima za nokte. Vjerojatno kao i polovica kugle zemaljske... Ah, ti trendovi :)...







Ovaj lak je uz Color Club-ov Lava Lamp (klik za link), o kojem sam već pisala, moj najdraži neonski lak. Izgleda da su nijanse koraljnog i narančastog tipa nekako prikladnije za moju boju tena. Riječ je o još jednom rozom neonskom laku, ali ne hladnog podtona već o nešto toplijoj, koraljnoj (boja lososa) nijansi.

Ovaj lak krasio je moje ruke i noge za vrijeme dugog vikenda prije 10-ak dana kada sam se s obitelji uputila na more. I....bio je zapažen! U najmanju ruku ;). Citirat ću svoga brata: "Ej, sister kad si bila u vodi izgledalo je ko' da imaš ping pong lopticu u rukama, a to je taj tvoj lak." Da pojasnim ja sam plivala do bova, a on je sjedio na plaži. Dakle, bili smo prilično udaljeni. Jedino što mi sada pada na pamet je da se nadam da u našem dragom Jadranu nema previše morskih peseka blizu obale, jer ako ih ima, ja sam prva na meniju. Uglavnom, njemu je lak presmiješan i ne kuži taj cijeli trend s neonskim bojama, zove me 80-ete wannabe, ali ja ne marim. Meni je MRAK!
Da navedem i drugo mišljenje, u prilog mojoj zaljubljenosti, mojem najdražem se sviđa. Već mi je u autu rekao da mu je guba i da mi super paše na majicu boje lososa koju sam imala na sebi. Ok, nije baš rekao boje lososa, ali znate već muški rječnik. "Guba ti je to uz tu majicu..."  I njega sam dobro odabrala ;). Neću lagati. Ta majica, lagana boja i bijeli sat, ma i ja sam se stalno škicala kak' sam si cool?!

standardna četkica CG-a, odlična za manevriranje

Neću vas više gnjaviti ovim detaljima, ali samo sam htjela reći da nema šanse da prođete nezamijećeno. Na ovaj ili onaj način. Iz nekog razloga, vjerojatno zbog boje tena, ovaj lak meni ipak nije prestereo da ga ne bih nosila na posao. Jednostavno mi izgleda chic. Ne znam je li to zbog vrućina, ljeta..., ali meni je.

Znači, ja sam ga imala i na rukama, i na nogama i savršeno se držao. A kada vam to kaže netko tko se pretvara u sirenu blizu mora, onda to stvarno ima težinu. Ja jedva da izađem na obalu, a lak se nije nimalo otkrhnuo.
Dakle, postojanost 10+!

Ovo je mat lak, koji zahtijeva više slojeva za izgled savršene manikure. To mu je jedina zamjerka. Ako ga se ostavi mat izgleda odlično. Ali ja na njega stavim Seche Vite nadlak koji mu doda sjaj i meni onda izgleda fenomenalno!





Kupila sam ga na ebay-u za 7,50$. Lak je koštao 4$,a poštarina 3,50$. Znam da je s jedne strane velika poštarina, ali se ipak šalje iz SAD-a. Kad zbrojite sve skupa to je 45/50 kn što je relativno OK cijena. Nisam 100% sigurna, ali mislim da se u Hrvatskoj ne može povoljnije kupiti. Ako sam u krivu, molim vas da me ispravite i kažete gdje vi nalazite ove lakove u Hrvatskoj. U bočici se dobije 14 ml laka za nokte.

Što vi kažete? Tko je u pravu? Brat ili Gospodin Pravi?


Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


2 komentara:

  1. super tekst
    kod nas u prodaji CG lakovi za 40tak kuna ili na web shopu www.umjetninokti.com...dostava na vrata bilo gdje u HR
    ponosni smo na CG u našoj trgovini
    stalak sa 744 bočice je mrak!!!
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na informaciji, uvijek je dobro znati novo mjesto za shopping ;).
      Drago mi je da ti se sviđa post i zahvaljujem na komentaru.
      Pozzzzzzzzzdrav!
      P.S. Čim sam vidjela opet ovaj lak, odmah sam bolje volje... To se zove moć boje

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)