utorak, 10. srpnja 2012.

KOZMETIKA AFRODITA Oil Control 3 ACTIVE T-zone matirajući serum

Pozdrav svima!

Danas ću se baviti serumom za masnu kožu Kozmetike Afrodita. Ne znam jeste li probali njihove proizvode, ja jesam nekoliko i bili su stvarno OK. Osobno, najviše volim njihovo mlijeko za tijelo od grožđa. Dobila sam tonu komplimenata za to mlijeko, ali ako sam vas zainteresirala, obavezno prvo pomirišite prije kupnje jer ako to nije miris za vas, izludit će vas s obzirom da je jako intenzivan i stvarno dugo ostaje na koži. Toliko da vam je i svaki parfem suvišan.

Dobro, vratimo se mi na serum. Kupila sam ga već davno kada je bila jedna srijeda sa sniženjem 30% na sve proizvode za njegu lica. Njegova cijena je oko 60 kuna (59,10 kuna), pa minus 30%, ja sam bila zadovoljna.



Iako je riječ o serumu, ja sam ga koristila kao zamjenu za kremu, ujutro i navečer. Tražila sam nešto dovoljno hidratantno za lice, a opet ne pretjerano masno jer mi u ljetno doba zaista ne treba nešto što će ostavljati dodatni sjaj na mome već ionako sjajnom licu. I...dobila sam ga. Odmah me privukao natpis T-zona matirajući serum, a kada sam vidjela i da je bez parabena i parafina, odlučila sam ga kupiti. Nisam od onih koji kupuju sve bez parabena jer iskreno premalo znam o tome, zapravo zbunjuju me oni koji su potpuno protiv njih i oni koji smatraju da su količine u kozmetičkim proizvodima toliko minimalne da je smiješno što se svi dižu na noge, ali svejedno mi je drago vidjeti da kozmetičke kuće traže alternativna rješenja. Nadam se da to neće rezultirati nekim drugim, još gorim sastojkom za koji ćemo saznati za 10 godina.

Ovaj serum dio je Oil Control Linije, uz masku i kremu za lice. Ako vas zanima nešto više o toj liniji stavljam Link. Mislila sam i sama odmah isprobati sve proizvode, ali očito nisam bila usamljena s tom mišlju, jer je na polici ostao samo serum. Ako je netko probao kremu i masku, bila bih zahvalna kada bi napisao koju riječ dolje u komentarima da vidim je li kupnja bila uspješna.






Ovako ovaj proizvod opisuje proizvođač:
T-zone MATTIFYING serum za rješavanje problema masnih dijelova kože djeluje na 3 razine:
- smanjuje izlučivanje sebuma, osvježava i matira put
- hidratizira kožu + štiti od isušivanja
- uspostavlja ravnotežu masnoća i vlage u koži
Nekomedogena receptura smanjuje zatvaranje pora i djeluje blago antibakterijski. Amazonski kompleks dokazano smanjuje nastajanje prištića i potkožnih mitesera. Uravnotežuje kožu koja postaje lijepa, čista, bez masnog sjaja. Njeguje i usporava prve znakove starenja. 



Slažem se s većinom tvrdnji. Ovo je zadovoljavajući proizvod po prilično umjerenoj cijeni. Sviđa mi se jer imam masnu kožu, ali nisam više tinejdžerka. Imam osjećaj da se brine za kontroliranje te masnoće, ali ujedno ne zapostavlja hidrataciju, sprečavajući pojavu prvih znakova starenja na licu.
Ima malo neobičan miris. Nije nešto što se ne bi moglo pretrpjeti, ali treba ga spomenuti. Miriše na biljni čaj s limunom.
Brzo se upija tako da šminku možete nanositi gotovo odmah. No, ipak se ne može dugo boriti s ljetnim temperaturama, za sat/dva, vaš će zdravi sjaj biti na licu. Iskreno, nisam sigurna da na ovim temperaturama išta pomaže, ali možda sam u krivu. Ne znam bi li ova moja recenzija bila drugačija da je zima, vjerojatno da, ali serum sam počela koristiti u proljeće, kada su temperature bile još normalne, i dojam je bio gotovo identičan. Da- hidratizira, da- u početku je lice mat, i da- za dva sata sam uobičajeno sjajna. Ali, sve u svemu, ovo je dobar proizvod. Nisam primjetila da mi začepljuje pore i moje je lice njegovano i bez prištića, kojima i nisam sklona bez obzira na masnu kožu.

 U pakiranju dolazi 30 ml proizvoda, ali čisto za smjernicu, ja ga koristim ujutro i navečer više od mjesec dana, mislim  čak 2 mjeseca i imam ga još uvijek. Dozira se pumpicom, meni je jedna dovoljna za cijelo lice i područje prema vratu.

E sada... Treba li ga kupiti? Ovaj proizvod zaista čini sve tri stvari koje obećava, no neću vam reći da ga morate imati. Ne očekujte čuda! Vaša masna koža neće postati normalna, ali će prilično dobro izbalansirati izlučivanje sebuma i hidrataciju. Neki od proizvoda namijenjeni masnoj koži mogu biti preagresivni i isušujući za ostatak vašeg lica. Ovo nije takav proizvod. Ovaj se bori s masnoćama, ali pritom i njeguje.

Zaključak je da nije loš, cijena je prihvatljiva, pomoći će u borbi s masnoćom vaše kože ako se koristi dulje vrijeme, ali neće riješiti taj problem u potpunosti, osobito ako očekujete da vam matira lice kroz cijeli dan. On to jednostavno ne može. Sjaj će i dalje s vremena na vrijeme krasiti vaše lice.

Što kažete? Zainteresirani? Imate neki drugi proizvod za preporučiti?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR

4 komentara:

  1. zanimljivo, zanimljivo...s Afroditom imam dugogodišnja dobra iskustva tako da ću ovaj sigurno imati u vidu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ti je od Afrodite dugo bilo najdraže mlijeko za tijelo s grožđem. Ovaj serum mi je bio OK, ali maju oni puno boljih proizvoda!

      Izbriši
    2. nisam probala to njihovo mlijeko za tijelo, vidjeti ću da li ga još uvijek imaju.

      Izbriši
    3. Nisam ga već dugo vidjela, ali bilo mi je odlično!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)